livet från den ljusa sidan.

Ibland måste man se livet även ifrån den ljusa sidan, det är väldigt lätt att vara deppig och gnälla över saker och tänka på allt det dåliga..men idag vill jag inte göra det utan jag vill vara glad och lycklig..
OCH TILL ER DÄR UTE... kom ihåg att ni är värdefulla & att ni duger...PRECIS SOM NI ÄR
Det är så svårt för de flesta av oss att faktiskt komma ihåg de, för JAG tycker att man lika mycket värd även om man är tjock, smal, kort, lång, ljus eller mörk ja... you name it :)


Glad Halloween på er därute^^.


nu ska jag återgå till städningen av 106 kwm lägenhet..suck!


det är dags för mig att säga godnatt.

Jag tänkte låta datorn få vila lite medans jag kryper ner framför tv'n en stund.
I morgon jobbar jag, 7-12 fast på blå..Det ska bli skitskojj, va skitlänge sen jag jobbade på den sidan, plus att jag ska få jobba med P. för vi går tillsammans i morgon! :) wiihoo!

Bjuder på lite kvällsbilder :)

en liten tjuvkik på "the new me"haha, den här satte vi upp på kylskåpet hemma hos pappa & lotta idag :DTorkel & Findus i min sängundra varför vi är så röd om kinderna? :)Jag på ett hotell i Solna, måste vara Sthlm's finaste hotell..
Man ser ut över Råsunda <3
 

Nääe..godnatt! ;)
När du står en dag vid ett vägskäl i ditt liv

och du har två vägar att gå men har ingen jävla aning om vilken väg du ska ta..hur gör man då?
Jag kan säga såhär, den ena vägen är jag säker på för jag har varit där förut. Men den andra vägen, har jag aldrig varit inne på och just därför är jag så nyfiken, jag har ingen aning hur det är i slutet på den vägen..
Jag vet ju själv hur jag vill ha mitt liv och därför borde jag inte tveka på att välja väg, men ändå gör jag det?
Mitt hjärta tillhör den okända vägen och min hjärna & mitt tänkade tillhör den säkra vägen.. det är jobbigt!
För en liten tid sen, vi kan säga en månad. Då va jag helt säker på vilken väg jag skulle ta och en del av mig är det fortfarande..men är jag verkligen så modig? Kan jag kanske stå där i slutet av vägen och vara förlorad och förlorat kanske det som kunde blivit min framid? jag vet inte! För att kunna vinna, måste man ju vara beredd på att förlora också!


Kanske en dag!

Allt medan vi blir äldre, lär vi oss att vissa personer som vi trodde att aldrig skulle strunta i oss, helt säkert gör just det en dag.
Ditt hjärta kommer att brista, troligen mer än en gång och det blir svårare för varje gång.
Även du själv kommer att ha sönder hjärtan - kom då ihåg hur det kändes när ditt eget gick i bitar.
Du kommer att gräla med din bästa vän.

Du kommer att söka tröst hos en ny älskare, på grund av vad den förra låtit dig gå igenom.
Du kommer att gråta över att tiden går för snabbt och med tiden kommer du att förlora någon du älskar.
Så, ta för många foton, skratta för mycket och älska som om du aldrig blivit sårad, för om du så bara grubblar i 60 sekunder, är det en minut av för evigt förlorad lycka.
 
Hitta en pojke som säger att du är vacker och inte att du är bra, som ringer upp dig även om du slängt på luren, som stannar uppe bara för att se dig sova.
Vänta på pojken som kysser dig i pannan, som har lust att visa upp dig för hela världen om du så bara var iklädd en säck och som håller din hand inför sina vänner.
Vänta på honom som regelbundet påminner dig om hur mycket han älskar dig och om vilken tur han har som får vara med dig. Vänta på honom som säger till alla sina vänner: ' Det är hon... '

jag säger precis som det är..

Jag är en fråga utan svar
aldrig tydlig, aldrig klar
ingen knähund att klappa ibland
Och jag tänker glömma allt ni sagt
Jag ska sluta gå i takt
Era drömmar, dom har aldrig handlat kring mig och mitt liv

Och vad är det som ni vill förstå
Ska ni resa er och gå om jag säger precis som det är
Och när ska nån fråga om jag vill
ha ett liv där allt står still
Era drömmar finns inte kvar

För jag vill att verkligheten bränns
Jag vill känna hur det känns
att stå stadigt när stormen tar fart
Och det som vill styra allt jag gör
det är just det som förstör mina drömmar 
men jag finns kvar

Men du ser vad andra inte ser
Att det finns så mycket mer
Under ytan som jag nästan glömt
Hjälp mej att visa att jag kan
gå från flicka upp till kvninna
att ta steget och ändå förbli den jag är Andra drar mig längre ner Jag är inte den ni ser Jag försöker att glömma och fortsätta drömma ändå Era ord, era lögner ska jag aldrig mer lita på För jag vill att verkligheten bränns Jag vill känna hur det känns att stå stadigt när stormen tar fart Och hur kan ni säga att jag ska bli en sån som ni vill ha, utan drömmar när jag finns kvar Jag är här För jag finns kvar jag finns kvar jag finns kvar

onsdag = tvkväll :)

Det är så mycket bra på tv ikväll så jag vet inte ens vad jag ska se :) Det blir nog Grey's och fråga olle, men vi får se som sagt. Jag har fortfarande ont i armen, jag inte lyfta den högt eller greppa tag hårt i saker..Hoppas de försvinner snart. Nääe ni, tack för idag! Återkommer i morgon!

KÄRLEK TILL ER!


jag är ett happyface idag!

det enda problem jag har idag är; min väster arm! :/iallafall, igårkväll kom P. hit, vi kollade på tv, pratade, skrattade and so on..
Färgade hår, ögonbryn &ögonfransar...haha. Sen gick vi till sängs runt kvart i 2 eller nått och somnade efter lite svammel & skratt :) dock blev mitt hår inte alls som vi hade tänkt ifrån början, vilket ledde till att vi fick åka ner på ica idag & jag fick ha mössa på mig ^^. men nu ser det riktigt najs ut..iallafall som det är nu, men jag har inte sköljt ur det ännu heller ;) Men det ska jag göra nu.. Ha det!
Tack P. för hjälpen : )


nyäten.

För en stund sen gjorde jag ordning en jättegod sallad som jag nyss har ätit upp, fast...inget slår en sallad på Ragnars ;) Inte ens min...

justja, idag när jag höll på att dammsuga sovrummet i den gamla lägenheten så gick jag runt & dammsög listerna och PANG..rätt in i fönsterbrädan med pannan. HURRA! Det blev en liten bula och ett litet jack, toppen! Menmen!
Köpte en vattenflaska idag också, en rosa. Så nu kan jag börja dricka vatten igen. Jag kan bara dricka mycket vatten om vattenflaskan känns bra, det är lättare att dricka ur en sån än ett glas eller nån annan flaska. :) 
Jag & Pollygumman åker snart neröver mot Västerhaninge, måste boka biljett i morgon. Det får bli tåg, eftersom att Pollygumman ska med så kan vi inte åka buss.

Nääe, nu kräks jag snart. fyfan för sprutor.


AJ!

NU börjar värken komma i armen, satan va det känns! Det är som på överarmen, sen drar det lite mot nacken en bit....helvete :P haha! bara det INTE blir värre. Huvudet pulserar lite lätt också!
Sitter nere på Bottnan nu, eftersom jag har lånat bilen idag.
Nyklippt är jag också, hääärligt.. Det är kort, väldigt kort (tycker jag). men ack så himla skönt just nu iallafall :)
Nu är det bara färgning kvar SEN är jag nöjd ;) Hoppas P. sover över inatt, så hon kan ta hand om mig ifall jag plötsligt blir sjuk av detta vaccin!

Vaccination mot svininfluensan, done!

Ni vet, jag som varit så spruträdd i nästan hela mitt liv.
Jag gick därifrån med ett leende idag, att jag faktiskt inte tyckte att det gjorde ont längre...
Är min sprut-rädsla borta nu? -hoppas,hoppas,hoppas-det börjar bli ordning på torpet

tack vare min crew, tur att denna människa finns :) annars hade jag nog inte haft nått hår kvar, min dator hade legat ute på parkeringen och min blogg hade tagits bort, mitt tålamod är lika med noll. Klockan börjar närma sig 22:30 och det börjar bli dags att tänka på morgondagen, det finns en heldel att göra då nämligen.

Jag ska vara på jobbet kl 10 och vaccineras mot svininfluensan.
Sen, ska jag klippa mig..på kvällen kommer ju min väninna över, kanske på ett glas vin?
Men det får bli efter all färgning på både hår & ögonbryn & fransar ;-) spännande!
Kanske hinner jag med att polocka & stöka lite ur den gamla lägenheten också? hoppas de..Mina tankar går åt ditt håll idag!


Ni får ursäkta

Mias blogg, kommer under ett tag se ut som skit. Men det har hon fixat till alldeles själv.
- För att hon har absolut nolljävlakoll på nånting.
Det är snart fixat, så ni kan följa hennes übermysiga liv igen. Be nice

Mvh/ Mia crew


kom igen folket..hjälp mig nu!

Klippning i morgon! Vilken frisyr ska jag våga klippa??!?!?

Frisyr nummer 1. Men jag vill ha en annan färg ;)
Frisyr nummer 2. (vill ha samma färg)Frisyr nummer 3.


Frisyr nummer 4a.
frisyr nummer 5.


SNÄLLA SNÄLLA NI, HJÄLP MIG! :)


saknar

Emma, jag saknar dig!
Snart kommer vi dela rum och då kan vi ligga & prata hemlisar...=D
Min fina syster...Hon är som min högra hand, som min andra hälft & som min dagbok.
Emma vet de mesta, allt & lite till :)


this is me.

Jobbat idag 7-15.
Solade solarium idag, dock glömde jag flytta på flätan som Petra gjorde vid lunch så jag har en fläta på ryggen nu, haha...sopa man är! I morgon ska jag vaccineras mot svininfluensan, jag är faktiskt lite nervös. Plus att jag ska klippa mig i morgon, spännande.

Sen i morgon eftermiddag/kväll ska jag & min vän ha tjejkväll, det ska färgas både hår, ögonbryn & ögonfransar ;) läckert!


Ska betala mina räkningar snart också, det känns faktiskt för första gången jäkligt bra att göra det, för jag får ganska mycket pengar över denna månad :) Good! Ska även ringa "faster" för att höra lite ang. våran resa till Egypten. Ska kika på tax freen nu..roligtroligt :)

PUSS!

I år hoppas jag på seger!
Jag tror guldet blir vårt i år


söndagkväll..

Jobbat idag 7-16, det gick väldigt bra faktiskt :) Känns kul att jobba på när dagen flyter på bra och att man jobbar med rätt människor såklart ♥ ... Om en stund ska jag hoppa in i duschen och ta en låång dusch och sen ska jag mysa i soffan framför en film antar jag, fanns inge intressant på tv'n ikväll ändå.
Jag funderar även på när jag ska åka neröver..just nu känns de som om jag kan skita i allt och stanna här & snöa inne i vinter..hatar dessa svackor & tankar som bara gör mig...galen hela tiden!

Jag vill känna dina trygga armar runt mig när jag lägger mig på kvällarna.
Jag vill att de där vackra leendet ska le åt mig, jag vill att de där fina ögonen ska se mig.
Jag vill känna din underbara doft runt omkring mig, vart jag än är.
Jag vill andas samma luft som du, jag vill vara dig nära..hela tiden!

 Jag tycker så mycket om dig 


en HELdag i Östersund!

Det blidde ingen resväska, men dock mycket annat fint. Köpte en klänning, en tunika & 2 t-shirtar, leggings, vit kajalpenna & lite smått och gott..niiiice!
I morgon jobbar jag och inatt ska man ställa tillbaka klockan en timme, i slutändan kommer jag förmodligen va en timme tidig till jobbet, eller en timme sen! SUCK.. Kommer ihåg att jag jobba natt förra året då klockan skulle vridas tillbaka, FAN..jag tyckte klockan va 2 HELA natten..:P

Jag sitter hemma i min lilla lägenhet med Findus i knät, det är tända ljus och i bakrunden spelas sexy bitch på min stereo...ibland är det mysigt :)
hursomhelst, snart ska jag ta & mysa ner mig i soffan till filmen Taken, den är såååå bra!

Hoppas ni där ute får en trevlig fortsatt lördagkväll^^...


puss

Film; Eigth Below

Fredag idag, en stund till iallafall.. Efter jobbet for jag hem & började bära lite mer saker men till slut gav jag upp, F. kom förbi så nu kollar vi på en film (eller han, för jag sitter här) jag gav upp, den blev för jobbig för mig.. SORGLIG.. Jag ska väl snart krypa ner, för i morgon ska vi till stan och shoppa.. pappa & co dyker upp mellan 9-10 tiden och då ska jag vara duschad & klar.

Nu ska jag gå!!


Ibland känns de tungt, jag har EN dröm.. och se alla andra lyckas uppnå den drömmen jag har, medans jag själv misslyckas hela tiden är skitjobbigt. jag vill ju kunna glädjas åt andras lycka, men ibland går det bara inte :(
fy vad jobbigt!!

Hammarstrand vs Västerhaninge

Jag har tagit en break i allt flyttande, jag orkade inge mer :P
Ikväll ska jag jobba 16 - 20:30, härligt. Ledig i morgon & jobbar söndag.
I morgon ska vi åka till stan, vi ska handla lite inför våran resa den 21 november :)
Jag ska köpa en ny resväska tror jag, vill ha en rosa ;) men vi får väl se...
Lite linnen & sånt ska jag också köpa, jag fattar inte vart alla min kläder tar vägen?
Men antar att det blir så när man just nu för det mesta har allt i en resväska, ena veckan i Hammarstrand och nästa i Västerhaninge and so on..precis som när jag va liten...för det är så det känns, ungefär. (men denna gång är det iallafall frivilligt) Nåväl, ska ta & krypa ner framför tv'n en stund & ladda batterierna för ikväll!Saknar denna tjej & allt tokigt vi hittar på ibland.. ;-)


please, be a part of my life.

Fredag idag, jag har nästan flyttat till nya lyan. Iallafall de stora sakerna & de mest nödvändiga.. utan kläderna, för tvättmaskinen funkar inte här så kjag får tvätta i andra lägenheten tills de kommer & byter. SUCK!

Fika time!


tack för att du håller i mig när jag ostadigt står.

jag har inte hostat sen i morse och det känns såååååå skönt. Men jag är slut i kroppen, men det blir man kanske av att hosta flera dagar i sträck, det verkar så.
Kan ingen vara snäll att göra en header åt mig innan jag kexar ihop alldeles?
jag tror jag ska ta lite nyponsoppa och någon god smörgås & mysa ner mig här i soffan.

Mitt huvud har nog aldrig arbetat såhär mycket nångång, nej...fy så tankarna snurrar runt just nu.
jag vill så mycket, men saker & ting stoppar mig.. sånt tycker jag är jobbigt, men någon sa....hold on little girl. Så ja, det är precis vad jag tänker göra. även om allt skiter sig, så...nej! jag ska inte tänka att allt ska skita sig, jag vet vad jag vill och jag SKA, JAG SKA dit. maybe sorry fooor you ;)


Nu ska jag kolla på unga mödrar, hej så länge!


hosta!

Fyfan, igår kväll tog jag Cocilana (stavning) & vid 7 kröp jag ner i sängen & somnade..(eftersom jag nästan inte sovit något natten söndag måndag) vaknade vi 6 i morse och hostan va tillbaka, jag höll på att kvävas ärligt talat & gick upp och tog lite cocilana och somnade om, hostan försvann igen. Vaknade till runt 10 snåret sen dess har jag kollat på kl varje timme ungefär, så vid 14 klev jag upp.. idag ska det flyttas saker till lägenheten, det ska vara tomt här tills nästa helg.. :) Jag undrar hur jag ska få ner mina saker till mamma, antar att det får bli en massa väskor med saker i, haha! eller så får hon komma hit & hämta mig och sakerna...för Findus & Polly ska ju med neröver också!


Aktuellt just nu;
- Flytta, packa, rensa gammalt skrot.
- klippa mig & göra slingor.
- Köpa nya saker tills vi åker utomlands.
- Ringa veterinären, ska öronmärka Findus & Polly.
- Fylla i massa jävla papper ang saker hit & dit.

stal en lista :P

Namn: Maria Therése Lilian Lindén Gradin
Piercingar: läppen, tungan, näsan, sen hål öronen..:P
Tatueringar: 2 st ;)
Längd: 155 cm
Skostorlek: 38-39
Hårfärg: Just nu är det mörkbrunt, normalt är det råttfärgat ;)
Fräknar: Inga
Motto: Lev livet, du får ingen andra chans!

Kär? Ja, det kan jag nog säga att jag är..
Önskar du att du bodde någon annanstans? Ja, faktiskt..
Tycker du att du är attraktiv? Nej, inte direkt
Dricker du? Ja...?
Röker du? Ibland
Vilket schampo använder du? Det varierar, allt typ utom Sunsilk
Vilken parfym använder du? Har massa olika ;) britney spears, DKNY, CK.
Vad är du rädd för? Att någon av mina nära ska försvinna
Gillar du att tvätta? Ja, oftast.
Gillar du berg- och dalbanor? JAA :D

Senaste...
Filmen du hyrde? nån rysare, men såg den aldrig.. för de dök upp annat!
Filmen du köpte? Dagboken tror jag de va..
Låten du hörde: Mando Diao's Gloria...
Låten du laddade ner? Är så jävla länge sen så det minns jag inte
Personen du ringde? L.
Personen som ringde dig? L.
TV-program du såg? navy CIS
Person du tänkte på? Emma..
 

Favorit...
Låt: Becouse you loved me - Celine Dion eller nått..
Sak att göra: Umgås med mina fina vänner
Sport: Fotboll..
Dryck: San fransisco & vatten.
Kläder: myskläder, eller bara trosor & en stor pösig tröja och ett par raggsockar :D
Film: Dagboken
Serie: Det okända, one tree hill, grey's & desperata hemmafruar

Har du någonsin...

Gråtit över en pojke? ........att jag det har!
Gråtit över en flicka? Vet inte...?
Ljugit för någon? Ja
Varit i slagsmål? Njaaaa...det beror på!
Blivit arresterad? Nej
Träffat någon från internet IRL? Japps..

Antal...

Gånger du varit kär? Ett antal, men alla på olika sätt..
Gånger ditt hjärta brustit? oooooh, tappat räkningen.
Hjärtan brustet på grund av dig? Ingen aning..
Tjejer du kysst? 2 kanske :P
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Det är inte många
Gånger ditt namn varit med i tidningen? 5 kanske?

Senaste...

Boken du läste? Vingklippt ängel
Personen du fick e-mail av? Lotta
Personen du fick brev av? Vet inte
Personen du fick sms av? L.
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Vet inte..
Saken du köpte? mat på ica maxi
Vad har du gjort idag? Jobbat, hostat, flyttat lite saker. osv osv
Brukar du svära mycket? Jaaaa..:S
När stiger du upp på morgonen? Helst runt lunch..
Vad har du på dig? underkläder, mjukis byxor, t-shirt, munkjacka & raggsockar :D
Vad ska du göra ikväll? Mysa framför tv'n...ta ett bad tror jag!
Vad är du allergisk mot? Falska människor & småkryp ;)

Var har du ont? HALSEN
Använder du hårspray: Nej
Kan du stå på händer? Nej
Håkan Hellström eller The Ark? HÅKAN <3
Salt eller socker? Socker
Gillar du ketchup? Ja
Är du glad nu? Njaa, sådär.. inte så värst!
Var du glad igår? nääe.
Vad dansar du till? de mesta :P
Stockholm är... ? Staden där jag föddes, där jag har nästan hela min släkt & staden jag älskar
Göteborg är... ? Ingenting för mig
Kan du sjunga? ja, men det låter förjävligt illa ;)
Spaghetti eller makaroner? Makaroner
Land du vill besöka? Thailand!


min nummer ett. ♥

Emma & Maria Lindén = syskonkärlek. 
Jag älskar dig, mer än du någonsin kan förstå..
min fina emocore.


hemskickad!

Vid halv 1 idag blev jag hemskickad av våran ssk, pga av att min temp va på 37.5 & hon sa att jag skulle lägga på för den visade för lite + att jag har en sån hemsk jävla hosta.. Så ja, jag fick vackert fara hem! :(


Jaja. bäst man kurerar sig då! hejsålänge..

Håll om mig en sista gång!

Det var ingenting planerat
Jag skulle inte vara där, inte alls
Hur som helst så satt vi där och talade
Medan timmarna försvann
Jag minns inte att jag ens tänkte tanken
Men plötsligt så var det bara så
Kanske var det någonting i stunden
Där fanns en närhet, som var svår att motstå
Be mig inte att förklara
Det finns säkert en mening, men jag har inga svar
Kanske är det bara någonting som händer
En del av vägen, ja vad vet jag?
Håll om mig en sista gång
Släpp inte taget, inte ens när du går
Bär med dig en bit av den kärlek, som föralltid är vår.


Natten har varit skitjobbig, har legat & hostat hela jävla natten.. kollade på kl runt 4a sista gången & klev upp halv 6 ungefär :( FYFAN för min hosta, jag hostar nästan så jag kräks. det är hemsktjobbigt :(
det är snö nu, alldeles för mycket om man frågar mig. jag vill inte ha snö, vägrar :(
hursomhelst...ha det bra ni där ute^^.somebody call 911

........Emma fire burning on the dance floor. WHOA

Även om allt känns skit nu, så ska jag försöka hålla huvudet högt & få smärtan att försvinna.
Fast allt känns som de gör nu, är jag ganska glad ikväll :D
Jag vill sluta tänka på allt & bara köra mitt eget race..kanske ska fundera på det?
åååh, min lillasyster är väl den underbaraste människa som finns. Hon är min nummer 1, föralltid & förevigt.
Hon är iallafall bäst... :) Ska föresten gå & dansa MED HENNE LITE NU.. för ikväll verkar det bara bli hon & jag som dansar.....

ÖRONORGASM!

Mando Diao - Gloria
Pitbull - Hotel room
Sean Kingston - Fire Burning
David Guetta feat Akon - Sexy Bitch
Cidinho & Doca - Rap Das Armas
Michael Jacksson - Dirty Diana

- JAG ÄLSKAR DESSA LÅTAR =D de gör mig.....så lycklig!
Jag kan bara inte sitta still...-


..................


lördag!

Jag är lixom tom på ord nu, jag orkar inte ens tänka. varför? :(


resan är bokad!

Nu har de bokat resan, wiihoo! =D Det kommer bli såå skönt, sol, värme, drinkar & bada i haaaavet =D
Me like, me like. Jag vet inte när exakt (men i november) vi ska åka, men jag vet vart, det får bli en hemlis en stund till :)vart är vi på väg? snälla stanna hos mig.
jag behöver dig & vill ha dig i mitt liv.
förstår du inte det? :(
när du håller om mig, önskar jag alltid att du aldrig ska släppa!


update ifrån Västerhaninge!

Natten har varit jobbig, på rätt många plan faktiskt. Inte nog med att mitt hjärta & min hjärna har jobbat med massa tankar hela natten, utan har även haft en släng av feber, frossa & ont i halsen :( men det känns mycket bättre nu än vad det gjorde i natt... kan ha varit därför jag varit såå slö de sista dygnet.

Annars händer det inte så mycket i mitt liv så just nu va, eller jo...det gör det ju faktiskt.
Flytt & utomlandsresa är väl de största...:) Wiiihoo! Späääännande är det iallafall..

aja...PUSS!


en kärlek såå stark

...........men ändå så svag!

Veckan har varit lung, har faktiskt inte gjort så mycket, nästan ingenting alls.
ingenting är gjort, jag som egentligen har massor att göra hemma.
Hmm, så det kan gå.. :/ UPPENBARLIGEN, faaan, helvete! =(=(=(


jag längtar tills resan i november, hoppas bara den blir av..
spännande, spännande!


AJA! PUSS!

om jag är lycklig såhär..

..så snälla låt mig få vara det då?
Ni vet inte ett jävla skit om någonting, så det ända ni borde göra är att hålla käften.
jag blir såå trött på männsikor som alltid ska spy ut saker på människor, utan att egentligen kanske veta bakrunden till deras beteende eller val osv... låt människor få leva som de vill, acceptera att folk är olika!
vad fan är det med er?


Nåja, hursomhelst..
Idag har jag inte gjort såå mycket, tagit de lungt mest. ska strax käka eftersom vi for på ikea istället för att äta :)
Så det kan bli! Iallafall, gud vad mycket fint de har fått in på ikea...vill ha en lägenhet i Västerhaninge nu, fast.. kö tiderna är ju typ på 6 år & jag har bara stått som medlem i....1 kanske! :p kasnke det löser sig på annat sätt?hoppas det!! PUSS FRÅN MIG ^^

idag känns det både bra & dåligt.

vi börjar med det dåliga och det är att jag har skit-ont i min arm =(...
och det braiga är; att vi åker utomlands i november :D guuuud va sköööönt det ska bli...me happy!

Jag har världens bästa personer runt mig, jag ÄLSKAR ER.
Jag vill bara skriva massa saker här på bloggen, men just nu kan jag inte det :)
ha det gött!


dags för en update?

Nääe, jag vet inte. det känns inte så. jag har inget att skriva, bara att jag för tillfället är....rätt nöjd med min tillvaro! visst, det saknas en del & en del behöver tas bort, men annars är det okej :)

nu ska jag återgå till mitt, så....hejdå!

varför mår jag såhär?

jag mår illa, mitt huvud snurrar & känns tungt. skulle vilka kräkas..ungefär så känns det! :(
Aja, nu ska jag FÖRSÖKA ta mig på mötet här uppe..

bränner en skiva åt min fina vän & poppar mando diaos gloria ;)

Just nu sitter jag & bränner en skiva, eftersom den igår inte funkade & jag tror jag vet varför..
Det var en låt som inte gick att bränna så den skippade jag denna gång, undrar om det blir bättre då?
Vi får se!
Jobbat idag vilket gick kanoners om man frågar mig, jag tycker det är kul att jobba när dagarna flyter på såhär bra som det gjorde idag, hoppas det går lika bra i morgon! :)

Nu på vägen hem ifrån jobbet, så kände jag hur det började klia under näsan så jag tar handen och drar under näsan (trodde det va ett hårstrå som kittlade mig) men ICKE! hela handen va full med blod, TOPPEN! kul att ligga i 110 blås på 87:an och börja blöda näsblod, speciellt när jag vet att jag inte ens hade papper.
Men iallafall, viker av mot Lien i hopp om att Fredrik ska vara hemma, så jag gasade dit med huvudet så högt jag bara kunde och som en räddande ängel va han hemma och gav mig papper..-  tusen tack för de.
Att det alltid ska vara nått :) haha...

hursomhelst, så ska jag ta & göra lite nytta.....framför tv'n en stund!


rätt musik, rätt tankar & rätt lugnande röst

...........så känns det faktiskt lite bättre nu.

Jag ska ta & göra varma mackor ikväll & bjuda folket på.. =)
Jag måste ju ta & tömma frysen på lite saker nu och jag va så sugen på varma mackor med svamp på.
Jag hade ju sån tur att jag fick 3 påsar svamp av J. - tack tack.
Så vi får se om jag lyckas!

Trots att allt just nu bara är ett totalt mörker, så ser jag ändå positivt på vissa saker.
Jag vet ju iallafall vad som kan få mig att stanna kvar i Vh & vad som kan få mig att återvända hem igen.
Vi får se vad som händer :-) just nu vill jag bara umgås med mamma, emma, simon & sebastian <3
det är allt jag ska fokusera på ett tag framöver. nåja, nästan allt ;)
Jag ska sluta stressa, jag ska ta dagen som den kommer..det ska tydligen lösa sig så, säger en del.
men vad vet jag? inte det iallafall...andas.....

guuud, min hjärna har för mycket att tänka på just nu. helst av allt vill jag bara lägga mig ner i sängen & gråta en skvätt eller två. jag önskar att någon förstod. jag har sån jävla press på mig själv, jag vill så mycket men det känns som om jag alltid misslyckas, gång på gång. äh, spela roll. JAG HATAR DET HÄR!!!


I'll follow you until you love me

Onsdag idag & av nån jävla anledning har jag fått massor att göra idag, hmmpf.
Jag har inte så mycket att skriva just nu, jag ska börja med att vika in mina nytvättade kläder i min garderob, för just nu ligger dem på min torkställning så den nästan är dubbelvikt.. =(
Ska även kolla vad jag ska ta med mig neröver och vad jag ska slänga, lägga undan osv.
Måste ner på ikea sen, så jag & emma kan köpa lite saker till vårat rum.
Jag ska även köpa backar som jag kan ha under sängen med saker i, så slipper det ligga utspritt överallt..


Ma råkes!


°• ♥


;-)


rallyharry.

haha, kom nyss på att mamma kallade mig Rallyharry här i sommras..och sen dess säger Sebastian det till mig lite nu & då..HAHA "tror du att du är VÄRSTA rallyharry eller" eller "bara för att du är rallyharry behöver inte du köra såhär" Han är sååå söt, min fina lillebror <3 jag kommer alltid finnas här för dig lillprupp.
Städningen har gått bra, jag är faktiskt klar. Ibland kan jag också vara duktig ;-)
Nu ska jag bara packa lite, ska kolla om jobbet har kartonger jag kan ta hem!
Förövrigt; så längtar jag redan tills i sommar. Jag vill inte ha kallt, snö & halka. Nääe vet ni vad, det klarar jag mig faktiskt utan. Får hoppas att det inte blir så överdrivet mycket snö nere i Sthlm i år, men...det brukar inte komma så mycket ändå.. :) 
 

Nääe, nu ska jag nog ta mig en dusch...det behövs nog efter allt min städande idag!
Puss&Kram


en snabb update.

Jag har hittills hunnit med att dammsuga & skura köket, hallen, ena toaletten, vardagsrummet & slängt in sängkläderna i tvättmaskinen.. Det går sakta men säkert :) Nu ska jag bara leta fram nya sängkläder & jävlas med, jag hatar att byta sängkläder men ack så skönt det är när de väl är gjort, det är som så stökigt & bökigt :P

Nääe, nu ska jag fortsätta!

the sound of your voice makes me..happy!

Fyfan vad lat jag är, jag ska ju städa.. det bär mig emot :P
jag vill ha en ledig dag, haha! nääeeeee...fy på mig! ska det bli nån hemmafru av mig så är det väl dags att sätta igång & visa att jag faktiskt kan ;) hejsålänge!


godmorgon

Jag fick ingen sovmorgon i morse, inte som det känns iallafall.. Har varit vaken till&från sen kl halv 9e!!
En riktigt sovmorgon är fan till 12 för min del, menmen. Kanske får pröva i morgon istället?
Jag ska packa idag, eventuellt köra bort lite saker som inte ska med varken ner till Sthlm eller till andra lägenheten. Gud va skönt det ska bli, att få rensa bort sånt man inte ska ha kvar. Just nu känns det som om jag har skrot ÖVERALLT.. Men aja, det kan hända att jag har det.. men nu ska det bort :) 
Kan ändå inte fatta, hur jag ska få plats med allt i en 2a och vad ska med ner till Sthlm och inte?
Jag tror mamma får komma upp & hämta mig & de saker vi ska ha, tror de blir bäst så. 

Idag eller i morgon ska jag till tandläkaren & byta tid, samtidigt som jag måste kolla med arbetsförmedlingen när jag skulle vara där på möte...(mitt minne suger) hursomhelst, nu ska jag tvätta..IGEN.


dags för mig att sova snart.

Jag har tänkt att jag alldeles strax ska krypa ner i sängen, tillsammans med de tankar & saknad jag just nu brottas med. Hoppas ni där ute får en lung & skön natt, för det ska jag ha.
Vi hörs i morgon, godnatt på er därue^^.
Jag trivs ihop tillsammans med dig ♥

vi är som bitar i ett pussel, inte lätt att hitta rätt...men när vi ligger där så känns allt så bra.


Jag känner mig stressad, hela tiden. Jag har så mycket att pyssla med nu framöver, jag har ju egentligen inte tid att sitta här! Ska leta fram min resväska också, tror jag skippar den gula för den är alldeles för liten, så nu ska jag leta min svarta trunk, tror det blir bäst så. Jag åker snart till Stockholm igen, för jag ska ju på dop :) ska bli så roligt. iallafall, jag har fortfarande ont i magen, suck! Ibumetin heter min bästa vän förtillfället..jag blir leds!
och på råga på allt så saknar jag min emma :/ flickan som i vanligafall är det bästa vän jag har.
Gud vad jag ska prata sönder henne när jag kommer ner, haha. me miss you sunshine (:
Finns mycket jag ska göra när jag återvänder ner igen, puuh. hur ska jag hinna med allt?
Jag ÄR stressad, och på råga på allt (igen) så kanske jag ska åka till Egypten med pappa, lotta & Linus nu i november. jag får se hur jag gör med det! Jag skulle vilja få ordning på mitt liv lite snabbt nu, jobbigt att stå mellan olika vägsjäl och fundera. Nåväl :)


Pärlan; jag kommer alltid finnas här för dig, jag kommer lyssna och stötta dig om du behöver mig.
Jag kommer alltid ställa upp för dig till 110%, dag som natt. Jag önskar jag kunde göra allting bra för dig :(
Det gör ont i mig, att inte kunna skydda dig ifrån allt det onda. - jag älskar dig, obeskrivligt mycket vännen.


underbart..

Idag slutade jag 12:30, och är ledig ända tills på torsdag..HURRA! Skönt med ledigt, då hinner jag packa,städa, packa lite mer osv.. Härligt! Sen jobbar jag 2 kort-dagar sen är jag ledig helgen också... Ibland har man tur :)
Idag har jag en: fyfanvakalltdetärdag! jag fryser som fasen, usch! kanske blir det ett bad innan jag ska åka & umgås med en vän, för här ska det fixas.. Höst frisyren ska fram, färgning & sen frågade hon om hon fick klippa det lite, sure sa jag men vi får väl se om hon törs & KAN ;-)

Har precis slängt in tvätten i torktummlarn, väntar på en tröja där. MYSTRÖJAN!
Fast, den kommer jag nog inte kunna ha på ett par timmar, aja...whatever :/
Nu ska jag ta nått litet & käka, vet inte om min "dejt" tycker att vi ska käka nått gott ikväll ;-)

 

Puss på er därute^^.


jag tänker stå på mig.

Jag vet vad jag vill ha & vet man det så borde man ju kämpa för det..eller hur?
Livet går inte i repris och jag har aldrig förstått anledningen till att vänta med saker & ting?
Sen har jag kanske jordens sämsta tålamod, men som sagt.. varför vänta?
Ju mer man väntar...ju mindre tid får man ju!
Jag har många gånger funderat på hur jag vill ha mitt liv, men även om miljön är olikt så är själva innehållet rätt likt. Det finns två sorters liv jag vill ha, det ena är en stor gård med hästar & en hundkennel, 4a barn och mina katter tillsammans med den kille jag vill leva resten av mitt liv med. Det andra är; att bo i en fin lägenhet, tillsammans med man & barn och så... ja, jag vill bara ha ett vanligt & lungt liv.
Jag tror jag skulle trivas bäst så..Östjämten


vackrare människa finns inte!


Dumbom, det finns ingen annan, mitt hjärta nästan stannar...

......jag kommer alltid göra allt för dig!

Sitter här med den där jobbiga känslan i magen igen, jag gillar det inte.
Tur jag har emma att prata dessa problem med, tack för att du finns Emocore <3
Tänk att min söta lilla lillasyster har vuxit & blivit en sån klok tjej?
Att de små ljusa lockarna, knubbiga lilla magen & de oskyldiga lilla leendet har växt upp & blivit motsattsen?
Haha, ja det är faktiskt så :)
Jag trodde faktiskt aldrig att emma skulle bli såhär, att hon skulle bli den människa jag
skulle kunna luta mig emot när allt kändes tungt. Den människa jag ser upp till, den människa vars mod jag önskar att jag själv hade? Det skulle ju vara tvärtom? Det va ju jag som skylle skydda henne från allt det onda, det va jag som skulle hålla om henne när hon va ledsen...osv!
Men oftast är det alltid tvärtom och jag skulle inte kunna leva mitt liv utan denna fantastiska lilla människa <3
En syskonkärlek såå stark, starkare än alla andra band som finns. Emma, det är du&jag mot världen.


Nåväl, hemma igen...
Har bytt däck på bilen (fick hjälp) varit med farfar & hälsat på Östjämten (hästen våran)
Åååh vad han har blivit vacker, ska slänga in lite bilder senare.
Nu sitter jag bara & väntar....


Vet du kan förstå....
Tror det finns en högre plan för oss två.
Känner när vi ser på varann, hur du håller i min hand.
Värme som sätter mig i brand och jag känner hur du glöder min vän,
passionen och kärleken de växer med den.
Kan vara mörkret där ljuset kommer sen.
Svårt att ta farväl, svårt att va isär.
Önskar mitt hjärta, önskar du vore här.
Jag önskar du vore här.PUSS PÅ ER!


lördag & jag fick sovmorgon

guud va skönt det är att få sova ut ibland.
men det är skönare att vakna av den bästa röst man vet..

Idag ska jag sätta på vinterdäcken eftersom att de sägs att det ska bli snö..dra åt helvete med all snö.
hur som helst, ska försöka med att storstäda lägenheten också, mitt hem börjar förfalla.
Har egentligen ingen lust med det, ska ju ändå snart flytta till 2:an och så vidare va men...Njaa, nån ordning får det fan va! Ska tvätta massa kläder också, renbädda sängen osv... har mycket att göra känns det som!
Men däcken va det ja, de får jag fan göra först.

Puss på er!denna kärlek är större än allt!


i missing you


You was the greatest
Youll always be the greatest
I miss you big
Cant wait til that day, when I see your face again
I cant wait til that day, when I see your face again...


Every step I take, every move I make
Every single day, every time I pray
Ill be missing you
Thinkin of the day, when you went away
What a life to take, what a bond to break
Ill be missing you


att jag alltid lyckas..

förstöra allt hela jävla tiden..ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH! just nu vill jag bara lägga mig ner och inte vakna förren nästa fredag, det vore kanske klokt. fan snälla förlåt. :'/

godnatt på er därute^^.

Time to sleep.

Näe ni kära vänner, nu ska jag & mina katter krypa ner till sängs..
Det är kallt ute, kupévärmarn är igång så jag får en varm bil i morgon...*härligt*
På lördag är jag ledig & då ska jag ha sovmorgon iallafall!
Det har varit mycket jobb nu i veckan, men det gillas :)

Godnatt på er därute... puss / mia


Pärlan; det är inte lång tid kvar tills vi ses igen, längtar efter dig sötnos (:


den "nya lägenheten"

Här är lite nya bilder, på den 2;an jag ska byta till.
Synd bara att den här inte låg i Vh... men det löser sig sen ;)

Tyvärr fanns det inget lyse i sovrummet, så där tog jag inga bilder!

nu undrar säkert..

kanske precis som jag själv gör ibland. varför jag ska ha kvar min lägenhet här uppe när jag ändå har tänkt flytta ner till Stockholm? Jo, nu ska ni få svar på det..
Jag tänker ha kvar min lägenhet här uppe ett tag, för funkar det inte i Stockholm vill jag ändå ha ett "hem" att komma hem till och trivs jag riktigt bra där nere, ja då säger jag upp lägenheten då och kommer hem & flyttar bort de grejjer jag har där.. De första månaderna nu ser jag mest som "en test period"
Ja, så nu har ni fått erat svar på den frågan!

♥ one day..

Ligger hemma med jordens magvärk & jag blir galen på det..har redan tagit alldeles för många ibumetin idag, men vad gör man? jag dööör nog annars..
Ska strax värma min rispåse.
Fick hem ett paket ifrån ellos idag, en topp & en ny bh...det gillas!
hur som helst, vill kunna fippla med min header...alldeles själv. FAN VA SÄMST MAn ÄR IBLAND!

Gyllene Tider - Flickan i en Cole Porter Sång


en kall höstmorgon..

och idag är det den 1a oktober.
jag sitter på jobbet i vanlig ordning, ville mest bara säga hej till er därute idag :)Pärlan; jag älskar dig