ibland

- får jag sånt lyckorus. Vi är alldeles för bra på att klaga och gnälla, men sällan tänker vi på att vi faktiskt har det rätt bra..iallafall jag! Jag har en familj, en underbar sambo, underbara vänner, fina djur, en bil, ett jobb, snälla arbetskamrater, och jag kan äta mig mätt varje dag. Det hade varit mycket värre om jag satt alldeles ensam och hade förlorat allt jag hade i ett krig eller dylikt. Tycker vi ska sluta gnälla så mycket för strunt saker, för egentligen är inte alls synd om oss alla gånger.

Nåväl, jag har en underbar sambo som jag (oftast) älskar väldigt, väldigt mycket. Om det är någon som ska bli min man och pappa till mina barn, så är det du älskling. I morgon blir det 4 år och 7 månader tillsammans med dig. Även om vi har våra bråk and so on...så må det väl va hänt, men tillsammans klarar vi allt. Och även om allt skulle ta slut och detta bara skulle bli ett kapitel i våra liv, så ska du veta att du kommer alltid betyda mycket för mig och du kommer aldrig lämna mitt hjärta, du är och kommer alltid vara min andra hälft på något vis.


Sen har jag ju min fina M, kvinnan i mitt liv =p Med henne behöver jag aldrig känna mig konstig, inga frågor eller funderingar är för dumma för att ställas i våra samtal, hon vet allt & lite till och så lite mer på det. Alla borde vi ha en sådan vän, för hon är det bästa. :*

Sen min vackra P. som jag har delat såå mycket med. Jag saknar våra skratt, våra samtal, våra vespa-turer och så vidare.. Från den dagen du kom in i mitt liv, har du varit nummer 1 och kommer så förbli. Jag kommer alltid finnas här, no matter what. Love you, my sweet sis. <3


flitiga Mia.

Idag steg jag upp runt 10 tiden, kollade på våra bästa år och sen satte jag igång med städningen jag har tänkt att ta tag i flera gånger nu.. Ut med alla mattor, dammsuga och skura alla golv, rensa hatthyllan från onödigt raffs, bytt lite dukar, vattnat blommor, städat inne på toaletten, bäddat sängen (dock inte rent), slängt saker i tvättkorgen som Fredrik ska få bära över till andra lägenheten så jag kan tvätta och så ska vi ta bort ljus-slingorna ute idag.. T. har varit här & lämnat lite filmer, samt surrat ett tag.. =0) Så nu sitter jag & kollar efter en ny bil på blocket, vet precis vilken typ av bil jag vill ha och tur att det inte är så dyra! ;-) * vill ha, vill ha*

Idag va jag 1 hg från mitt första "del-mål", surt! :p (för er som inte vet det så ska F. belöna mig med nått varje gång jag kommer till ett "del-mål"... ;)


Idag har det gått en vecka

........................och jag har tappat -4.3 kg ungefär. Det gör mig glad & peppad!
Nu ska jag & min fina ut & åka skoter, vi ska nog åka & pimpla samt grilla lite i det härliga vädret..Kanske ska man försöka förbättra på sin ansikts-solbränna (eftersom jag knappt har någon) haha!


PUSS PÅ ER IDAG!

måndagsmys.

Jag & min älskling har precis kollat på Mamma Mia, pratat lite & myst. Jag har även kollat lite på resor, det står mellan Egypten & Grekland.. Jag är hemst sugen på Grekland då F. berättade hur god mat de har, haha! :)
Kan ju vara kul att se nått annat land också, men som ni vet är ju El Gouna mitt paradis ;-) Hursomhelst, nu ska jag fortsätta mitt måndagsmys, i 5 min till..innan vi går över till tisdagsmys ;) godnatt världen!

längtar tills på lördag.

Idag beställde jag hem nya chokladsmaker till mina shaker, det är den enda samt potatis/purjolök som går ner på mig just nu.. prövade även att beställa hem en i smaken av banan. =0) Jag längtar iallafall tills på lördag, för då är det dags för påskmaten, om det är nått jag saknar nu så är det mat. Funderar på att börja äta ett mål om dagen from onsdag. Men vi får se... :)

Nu ska jag hitta på nått annat, jag undrar vart min man är nånstans? :O

arg & frustrerad.

Just nu sitter jag nästan & gråter för mig själv, för ikväll känns det lika omöjligt som igår, om inte mer.. det är tufft. jag vill att det ska säga poff så är man där.. - 14 kg är mycket, förbannat mycket. jag kommer inte klara det, oavsett hur mkt jag vill. min dröm kommer förbli en jävla dröm. JAG ÄR ARG PÅ MIG SJÄLV FÖR ATT JAG ÄR SÅ JÄVLA SÄMST!!!!!!!!!! ååååååååååååååååååååååååååååååååååååh...


säga vad ni vill....

- men min Fredrik är det bästa som finns!


tack för erat stöd.

Tusen tack kära ni som stöttar mig på olika sätt, det gör det lättare för mig då på nått vis :)
Jag kan inte ge upp nu när ni är så många som tror på mig!

Jag är iallafall väldigt glad, jag köpte en klänning i sommras (tror jag det va) och den kunde jag givetvis inte ha då. Men jag testade den i morse & vet ni vad?...............precis, den passade :D den är ju såå snygg!
Kanske får det bli min påsk outfit..=) Inte för att jag själv ser några resultat, men andra gör det tydligen! Även en gubbe på jobbet påpekade att jag blivit mindre och han kallade mig för "Stickan" hela dagen, haha! (iofs är det vääääääldigt långt tills jag blir en sticka på riktigt, haha) och min underbaring sa till mig igår: att jag hade fått ett litet ansikte, så vi får väl hoppas på det.

fick sms av min söta "syster" inatt, vad jag saknar henne :( tänker på dig dagligen! <3

otrevlig!!!!!!!!!

häromdagen va jag inne på en blommaffär här på byn, den som ligger efter centralgatan.
Och jag blev så himla dåligt bemött där inne, så nu är det sista gången jag går in där.

Jag gick in där (pratade i telefon) och gick runt & kollade lite grann, sen säger herrn i butiken, med hög röst: du tror inte att jag skulle kunna få hjälpa dig? varav jag svarade: men jag vet inte om jag ska ha nått, jag kollar bara lite. då säger han: men jag kan inte gå härifrån fören du är klar och jag har mycket att göra...då säger jag: men då går jag väl ut härifrån för gott då.

Bemöter man sina kunder så?! :S
(iofs, jag pratade i mobilen, men han hade ju garanterat sagt så även om jag bara gick runt & kollade utan att prata i telefon)

Så det va banne mig sista gången jag gick in där och jag vet faktiskt fler som blivit dåligt bemött där inne.

ikväll känns de jobbigt.

Dieten går rätt bra, det är inte det att jag har sockerbehov, utan mer att jag vill ha mat. Är inte med minsta sugen på godis eller dylikt, men däremot på tacos osv... Jag har ont i huvudet och mår dåligt, jag tycker att det är en jobbig dag idag, trots mina - 3 kg. Kanske är det för att jag är allmänt leds idag som det känns extra svårt.
Jag vet ju varför jag gör det här och det peppar mig, men visst känns det jobbigt att behöva gå ner 17 kilo så snabbt som möjligt. Iofs har jag bara 14 kg kvar... Tack snälla ni som stöttar mig, det får mig att vilja detta ännu mer. Aja!!!


dag 3 avklarad!

Dag 3 avklarad, vågen visar - 2.1 kg. Wiiie! Får se vad som hänt i morgon..
Jag ska i den fina vita klänningen min mamma gav mig :) Fast, det är ju inte det som står som prio 1 på listan.
Om ett år eller två kanske jag nått mitt mål & kan vara stoltare än någonsin? :) *bliiir ni nyfikna nu?!*

 

M: JAG ÄR GLAD ATT JAG HAR DIG, TOKFIA! <3


Sandra; om du läser detta lyckades jag fippla bort ditt användarnamn samt lösenord till din blogg, skicka ett mail :) Jaaa, visst är snyggingen fin..Travare, efter Aaby Pila & Kvadrigo (heter han så?! :S) haha, aja! whatever! Han är riktigt tjusig iallafall! =D


kors i taket.

Godmorgon, nu sitter jag här och dricker potatis/purjolöks soppa tillf rukost, samt ett glas mjölk. -vuxenpoäng till mig kanske?! Är inne på dag 3 idag, det börjar bli tufft menmen! håll ut Mia.

NU ska jag strax bege mig till jobbet, för idag klev jag faktiskt upp kvart i 6, bättre än mina 20 över iallafall...=p
Woohoo, framsteg! ;)

bilder mina vänner, bilder ;)

Ville & Torkel :)



Vänskaps-puss, i lyckliga tider =)



Jag & Lillebror :)



Doris, D´s lilla donna. Hon besökte oss på jobbet medans D. va nere i Turkiet! (maj- 09)



En liten Findus. (innan jag hämtade hem henne)



Östjämten, den dagen farfar inte ska ha kvar honom...tänker jag ta honom! ;)



Yran 2005, bästa yran ever! *saknar de kilona, men är på väg dit nu*










PUSS PÅ ER!

Onsdag!

i min lilla flicklägenhet poppas Uggla på nästan högsta nivån, han gör mig glad :)
Jag är leds på snön, vill ha sommar och värme nu. Vill grilla, umgås i värmen, dricka kalla cider & skratta..
Ge mig sommar! Men den är snart här btw, åååh! =D

Iallafall, saknar familjen i Vh, jag vill ner igen. Men det är roligast i sommartider :) Jag hann ju inte träffa mr go, trist! Det får bli nästa gååång, hoppas jag! :)

Puss från mig, som är glad idag! =)


jag har.

En underbar granne & en underbar sambo...tack för att ni finns! <3


Snart ska jag krypa ner i soffan, bakom eller framför min fina man har jag ännu inte bestämt..
I morgon blir det en dag på jobbet igen, även de en kort dag. Härligt!
I morgon är det förhoppningsvis början på mitt nya liv och detta min sista kväll i det gamla!
Ja, jag tänker ialalfall ge det ett försök, för annars kommer jag aldrig bli lycklig. (ni som vet vad allt handlar om förstår) Aja! Nu ska jag göra min man sällskap!

Puss&Godnatt^^.

en update!

Som ni alla vet va vi ju på kryssning..tyvärr så blev det ju INTE som planerat, då folket droppade av. Så det blev mamma, Pernilla, jag & Emma (som fick rycka in i sista minuten)..Vi hade det trevligt, men ni vet ju hur det är..Har man ställt in sig på nått och så blir det inte så, så tycker man ju att det är lite tråkigt imellanåt. Jag hoppas det kommer en ny kryssningsdag snart och då med de folket som inte hängde med nu..(ja, och det som hängde med denna gång får ju givetvis åka med nästa gång) ;)

Vi åt iallafall på Viking Buffé, vilket va en riktig höjdare. Vilken mat! Fick bordskompisar i form av killar, som vi faktiskt pratade med lite nu & då under kvällens gång.. Mycket trevligt! Sen, mina kära vänner & fiender, viking line har en av vääärldens snyggaste killar som bartender ;-)

kl 15 går min buss, så jag ska väl ta och börja packa & göra mig klar...
Tack för denna trevliga vistelse, på återseende!

jag älskar dig, jag menar verkligen det! ♥




När allt känns svårt, så har jag dig att luta mig mot.
När jag är ledsen, håller om mig och visar att du verkligen bryr dig om mig, även om jag gjort fel.
Du & jag är oslagbara tillsammans, oavsett..
Vi är gjorda för varandra, jag tror verkligen det.
Vi löser det mesta tillsammans, även om det ibland känns omöjligt.
Jag älskar dig, älskling! <3 


saker är ofta..alldeles för bra för att vara sanna!

oavsett, så rasar det mesta i slutändan...även om det är bra från början och nästan ända in i slutet.
Jaaa, jag ska inte deppa utan försöka göra det bästa utav situationen iallafall :) Hopaps det kommen en ny chans sen...


Barbafamiljen! =)

tack gode gud för Willy:s och deras småplocks aotomater.. haha! För 10:- får man ett mobil smycke, med någon ur barbafamiljen och idag kom jag & mamma hem med Barbamamma, Barbapappa, Barbastark & Barbazoo, gissa hur glada vi är? :) Haha, fast...vi hade redan Zoo & Stark :) Men det gööör inget! :)

   

Barbapapa och Barbamama

Det finns inga problem som det här enastående paret inte kan lösa! Tack vare sin snillrika fantasi och förmåga att ändra form tar de itu med de mest svårlösta problem. De är artiga och tjänstvilliga och föräldrar till sju barbabarn: Barbalala, Barbaflink, Barbafin, Barbazoo, Barbabok, Barbaskön och Barbastark. 
















Barbastark

Barbastark är röd och älskar att idrotta. Han är den givne ledaren och är överförtjust i mat. Med sina Sherlock Holmes-redskap (hatten och förstoringsglaset) och med hjälp av hunden Lolita försöker han vara en duktig detektiv. Barbastark kan vara lite mallig, men han är i grunden en trevlig prick!



Barbazoo

Barbazoo är gul och kan allt om naturen! Han känner till massor om olika djur och växter. Barbazoo är väldigt hjälpsam men hans vilja att skydda naturen tvingar honom ibland att sätta stopp för Barbaflinks farliga experiment.




Barbaskön

Barbaskön är svart och hårig och har stora konstnärstalanger. Han är mycket känslig och har ett hett temperament, speciellt Barbabok har lätt för att få honom att brusa upp.


Barbaflink

Barbaflink är blå och en riktig vetenskapsman. Han kan mycket om kemi, fysik och biologi. Ibland kan hans teorier medföra att han går lite väl långt och följderna av hans experiment kan bli katastrofala. Som tur är håller hans bror, Barbazoo, ett öga på honom.



 

Barbalala

Barbalala är grön och älskar musik. Hon kan spela många olika instrument. Hon är intresserad av djur och natur, liksom Barbazoo. Barbalala kan vara lite drömsk men är nästan alltid glad. Hon blir sällan arg och har en lugnande inverkan på sina syskon.





Barbafin

Barbafin är lila och den vackraste av barbabarnen (tycker hon själv i alla fall). Hon gillar smycken och parfym. Hon är väldigt rädd för spindlar och andra småkryp och svimmar när hon ser dem. Barbaskön tycker att hennes rädsla är överdrivet löjlig.



Barbabok

Barbabok är orange och väldigt intellektuell. Hon är ofta djupt försjunken i sina böcker. Hon kan lätt bli lite högfärdig och grälar ofta med Barbastark. Hennes syskon får akta sig för att trampa henne på tårna. Men hon har sinne för humor!





Jaaaaa....vilken i barba familjen är du? haha ;)


Mina favoriter <3






Dessa flickor betyder mest för mig, oavsett.
De har berört mig på många sätt och jag är lycklig att jag faktiskt har dem.
Ni är allt & lite till!


torsdag.

Godmorgon världen!

Önskar att jag någongång hade något roligt att skriva & tala om för er, men det står still på det planet.
Det är ju mest roligt för mig själv, men ändå. =p Hur som helst, jag är glad att mina fina granne är hemma från sin resa iallafall, synd bara att jag är borta nu. åh, resa...tänk va härligt att få åka utomlands en vecka eller två, men jag får nog gott vänta ett tag innan jag beger mig någonstans. För nu har jag ju jobb till i maj och sen så ska  jag göra en annan sak innan jag ens tänker tanken på att åka igen =p

Mamma har en sån där grejj som sprutar ut doft typ lite nu & då, ni vet som "mamma-giraff" i tv-reklamen...den luktar faktiskt jättegott, så jag tror banne mig jag ska ta & köpa hem en sån...roligt för mig.


hejhej!



hos oss på solhemsvägen

Minns ni att jag en gång skrev, att när jag ska göra nått speciellt (resa tex) så får jag alltid typ munsår eller nått sånt? När jag skulle åka till Egypten så fick jag munsår och givetvis nu när jag ska ut på kryssning så har jag fått munsår IGEN....verkar inte som om min kropp vill att jag ska vara ute & "resa"..SÅ TYPISKT!

Ikväll är det tv-time för min del, nu hos mamma så har hon ju kanal 4+, så det blir det okända ikväll kl 20, i följd med Andra Avenyn kl 21, såå bra den serien är. - me love. Iallafall, det är tomt här utan lilla Polly :( vad jag önskar att hon kom hem, om jag ser henne stryka omkring här i sommar...så kan ni ge er fan på att jag kommer att ta hem henne, oavsett. det kommer alltid vara min lilla favvo-tjej. :'( 

Iallafall, på fredag är det äntligen dags igen. Synd bara att min fina vän inte kunde följa med :/ Men hoppas det kommer fler tåg :) 


Nu sitter jag här med nymålade naglar och kollar på när mamman lagar mat. Jag ska försöka fixa hennes hår sen, trevligt trevligt :) 


Sen måste jag tillägga att jag har jordens bästa älskling, bara så ni vet det <3
Bara det att han står ut med mig, säger väl en hel del? Jag är så glad att du älskar just mig, älskling.
Och ännu gladare att du är min och att du alltid stöttar mig & ställer upp för mig. tack, du fina.



Byebye!

 

jag är lycklig idag..

Jag själv tycker att jag har legat i ordentligt på jobbet idag, har inte ens hunnit med morgon-fikat.
Idag känns allt nästan problem-fritt. Jag ska hälsa på i det fina Vh snart, jag ska på kryss, jag har fått ett schema på jobbet, våren är snart här och min fina vän verkar trivas bra på sitt nya jobb...Idag är alltså en bra dag för mig! Jag håller på och tvättar en massa kläder, eftersom jag fortfarande måste tvätta i en annan lägenhet, så blir det ett berg av tvätt innan jag kommer mig för att tvätta.. Men vad gör det? Jag ska vara glad att jag ens kan tvätta mina kläder ;)


Piteå, here we are.

Tjena gott folk, vet ni vad jag gör nu? -ja, det tror jag nog ni vet..men jag måste ändå få berätta hur mysigt det är här =D. Vi har nyss ätit, F. har tänt upp i kaminen, bastun ska värmas upp om ett tag. Jag spelar musik via spotify och det är varmt & mysigt här. Allt är ny renoverat och det är verkligen jättefint här i stugan.

Resan hit va dryg, men den gick bra. Vi turades om att köra, dock gillar jag inte köra med släp eftersom jag inte gör det så ofta..nästan aldrig faktiskt! Kl 7 i morse vaknade vi båda, men vi bestämde oss för att försöka somna om...men icke. Jag tyckte det va bäst om vi klev upp eftersom vi båda va vakna, sagt & gjort.
Vi kom väl iväg 08:50 hemifrån och va framme ca 15:40, så det va en lång resa men nu så är vi framme och jag känner mig nöjd!

Nu ska jag ta och duscha..

Pussen!


tungt, det går förbannat tungt.

Jag blir tokig, jag försöker & försöker men utan resultat.. men jag ska banne mig inte ge mig.
för klarar jag inte detta, förblir min dröm bara en dröm. tyvärr. :'(


Iallafall, idag känner jag mig som folk igen. Jag har ork & energi. Ska fika med en vän idag. Vilket gillas! Imorgon är det jobb, sen ska jag packa inför våran resa till Piteå på fredag f.m., gud va mysigt vi ska ha. Nu ska jag ta och diska och vänta på min vän..

Puss&Kram / M. 

på bättringsvägen.

tack snälla nån för de.. har aldrig mått så dåligt nån gång tror jag, jag är helt slut. Sen har jag ont i varenda muskel jag har i kroppen, fyfasen! :( Jaja, sånt är livet. NU ska jag kolla FB sen blir det mysa ner framför tv'n igen. 

Inlägg om spya! =/

Det blev en lugn kväll i lördags och på hotellet träffade vi lite folk, runt 1 stängde de så då gick vi hemöver..
Söndagen va inte allt för kul, vet inte om jag fick en släng av magsjuka eller va fan som hände.. Jag spydde i ett jävla dygn. Igår kväll kl halv 11, va sista gången jag spydde, jag fick inte behålla ett dugg...inte ens vatten?
Och eftersom Nipis klassas som magsjuk, så kan man ju inte vara säker. Så idag stannade jag hemma, vilket va ett bra besut eftersom jag känner mig hänging och vill albsolut inte äta nått idag.. :(


Hursomhelst, nu ska jag krypa ner i sängen igen.. :(


med rätt musik

så blir jag oftast alltid på bra humör... - och idag är en sån dag! Iofs lite extra idag, eftersom att solen lyser, jag poppar musik på hög nivå, jag ska umgås med mina fina ikväll, samt att jag och min fina M. har varit till Krokvåg och kollat lite på rinkbandy´n...För er som inte vet det, så har jag förkärlek till killar som spelar hockey ♥ Jag vet inte varför, men ack så heta det kan vara ;-) Iallafall, nu sitter jag här...med ett glas vin och poppar musik via spotify,  ska dammsuga lite snart sen blire duschen... Sen är jag så redo jag kan bli idag!




Sänder en slängpuss till himmlens finaste kvinna ikväll

Fredag idag.

Och kl 12 börjar jag att jobba, tyvärr känns det inte så roligt nu eftersom jag har en Torkel liggandes i sängen med små kramper och han kan inte stödja sig på sin ena framtass, som dessutom är svullen UTAN något sår)
F. försöker ringa veterinären så jag hoppas han får en tid där snarast. Lillagubben då! <3



I morgon blir det hotellet för våran del, vilket ska bl roligt. Undra om det finns någon i mitt sällskap som vill pröva karoeke med mig?!?? *hoppas*

Nu ska jag klä på mig & bege mig till Nipis.

me and mine


Idag är jag.....glad!

ja, nästan. har dock lämnat Emma & Sebastian vid bussen, det va ju inte så kul.
Men kryssningen är bokad, den 19/3 åker vi. SEN....ska en gammal kompis till mig som bor "söderut" också åka, så det kommer bli såå jäkla nice. Jag vill bara kasta konfetti och jubla =) Nu ska jag bara hitta nått snyggt att ta på mig också, men jag har ett tag på mig. GLAAAD!

caramia

Onsdag idag och i morgon åker mina två fina hem igen :( fast, vi ses om högst 2 veckor igen.
Nu ska jag ta & klä på mig och göra klar, för ska på lunch idag. ;)

PUSSEN!

äntligen..

Va in till den stora staden idag, för kl 13:00 hade jag tid på vårat stora Sjukhus...
Besöket gick bra, jag fick ett hopp om framtiden :) och jag blev ännu mer pepp på det hela.

Fick även ett samtal från min c. idag, vilket va positivt :) jag måste ha ett av världens bästa jobb och arbetskamrater. =)

Har en tacogratäng i ugnen och ikväll är det träning igen. Jag vill vara på topp, fast jag är inte det just nu. Så jag får väl försöka peppa mig själv en aning innan kl 20:00.. :)

PUSS!


Uppdatering!

Förlåt för min dåliga uppdatering, men man har ingen lust när man har främmande och mycket att stå i :)
men i torsdagskväll kom mamma, emma, simon & sebastian upp..vilket jag givetvis tyckte va roligt.
Det roligaste var att emman & nissan stannade här hos mig <3 ända tills på söööööndag!
Sen tar deet bara 11 dagar så åker jag ner till Västerhaninge igen..för att kliva ombord på Cinderella den 19 mars, me like! :)

NU ska jag kolla på BECK, filmen jag hyrde igår.. (dock ville F. se hockey)


4,5 år idag, hjärtat ♥