written in the stars

Då har den första kiss-ungen flyttat, hem till Emma & Kristoffer i Sundsvall, hoppas det kommer gå bra men det tror jag nog =) Det va iallafall riktigt kul att hon va här och hälsade på. Hoppas det flyttar någon i morgon också :)

På onsdag är de studenten, ska in i morgon tills på torsdag. Ska kolla när J tar studenten. Herregud, tänk att det är snart 4 år sen jag gick ut, tiden går för fort. 

I lördags var det Sollefteå för våran del, först grillade vi hemma hos Jon och guuuuuud va gott de va.
Jag älskar grillat, underbara vänner, sol, musik och kalla cider! ;D 

Antar att det är dags för mig att krypa ner, praktik i morgon igen... vilket jag tycker är fruktansvärt kul =D

Antar att detta blev ett positivt inlägg, fast jag inte trodde de själv! ;)

GODNATT OCH PUSS PÅ ER!

jag drömde att jag kunde flyga
ibland behövs de inte mycket för att göra mig glad!

Idag mår jag inge bra, ont i magen och mår allmänt konstigt - tur man har praktik på en hälsocentral :-)
Iallafall så va jag på lab idag och fick ta venprover, va jättenervös men de kom blod och fulla rör fick jag, ska fråga om jag får vara där nån mer dag så jag får ta flera. Övning ger färdighet!

Iallafall, våran fisketur i måndags blev lyckad och kul hade vi...åtminstone jag! Efter vi fiskat for vi & grillade, gott som attan. Jag rensade fisken, M. kryddade den medans R. fixade elden - vilket teamwork vi va! ;)

Loca, Loca, Loca!

Hemma efter första dagen på andra praktik veckan och jag tycker det är såå roligt så jag vet inte vart jag ska ta vägen :D Sen längtar jag tillbaka till Nipis så det ska bli kul och få jobba lite i sommar, skönt att de inte glömt bort mig ;) Snart ska jag ut & fiska med M & R - jag hoppas på massor med fisk ;D


Puss på er <3

jag tänker alltid på dig i maj och du vet varför.

Jag trivs kanon på min praktik, det är sååå grymt jäkla roligt =D
Man får lära sig mycke nytt och vara med på massor med saker, awesome!

Nu, promenad med vovven!:)

Jag älskar när han kramar om mig, sättet han ler mot mig på. Jag älskar att han alltid står bakom mig även om jag har rätt eller fel. Jag älskar att han alltid säger hur fin jag är, oavsett hur jag ser ut. Jag älskar hur han ödmjukt tar ner mig på jorden efter varje gång vi bråkat. Jag älskar att han aldrig ger upp, även fast allt har varit som de varit och mest av allt älskar jag att han älskar mig
spännande dag! :)

Skolan idag, där fick vi lära oss om både puls & blodtryck samt venprov och jag erkänner. jag längtar tills jag får göra det på en riktig människa, bara för att se hur de går och OM det kommer gå =p

Igår bowlade vi och jag..hör&häpna vann faktiskt :-D Wiiie! Sen for vi vidare till Fåker och hälsade på mina fina som bor där, va ett år sen sist så de va jättekul. Sen stekte solen sådär gott, så lite röd blev jag igår :)
ååååh vad känslorna bara pirrar sig i kroppen när sommaren kommer, jag älskar de. ALLT blir sååå mycket bättre och såå mycket roligare! =D

Bilder från idag:Andra bilder:
(en kväll i badhusparken)

En stund på gräsmattan :)
solen skiner och jag med den.

Sol, sol, sol =D

Sista skolveckan nu innan praktiken, i morgon ska vi ha praktiska övningar (*såå roligt*) alltså lära oss att ta blodprov, undra hur de ska gå för mig som är spruträdd, iofs har den nästan gått över men ändå :)


Zera 11 månader idag <3
Puss från mig <3

förkyld.

underbart att vara sjuk va? nej, inte direkt. leds, leds och återigen leds.
Jag har återigen halkat efter i skolan då mina krafter är helt slut, fymig. I helgen blire plugg.
Jag har dessutom snart praktik, åååh vad jag längtar :-D Ska bli skönt att få vara hemma i 4a veckor faktiskt.
Annars springer tiden iväg och jag har snart redan gått 6 månader i skolan - tiden går så förbannat snabbt.

Om 8 dagar blir Zera hela 11 månader, jag minns de som igår när vi hämtade henne och ut ur ett rum kommer en gäspandes liten rund tös och tänkte förmodligen "mååååste jag hälsa"... efter en liten hälsning och så lunkade hon fint in igen och förmodligen somna om. Sen kom hon ut och vi satte på henne det fina röda lilla halsbandet, som hennes syskon glatt röck & slet i så de lossnade :) Vi tog med oss henne hem och funderade säkert i 2 dagar vad hon skulle heta och helt plötsligt fick hon heta Zera - mattes älskade lilla skatt.