kärleksrevolt!

Det va ett tag sen jag skrev, det har hänt en del. Jag har firat jul som jag tror jag ska skippa nästa år, för jag gillar inte julen, för varje år slutar den lika dant och jag klarar inte det. Jag har inte varit på någon rea iår, sämst.
MEN!!! Jag har fått umgåts med de människor jag älskar allra bäst, känns underbart att få umgås med allihopa nästan samtidigt, Fina Emma va här oxå =)

det känns som om saker börjar ta fart, men jag tänker inte så mkt på det fören jag vet säkert.
jag orkar inte falla ner, igen. jag har trots allt varit här förut - några gånger.förövrigt sitter jag och bölar till: extreme home makeover - jaja!

Bara du..

För en minut sen va du min, en tredjedel av den jag var gå hem, för en är krossad & en är din!


du vackra människa! :'(

jag älskar dig <3


nått som började med en kul grej

slutade betydligt mer komplicerat än jag trott. Jag har mig själv som en hemlig dagbok, det finns fullt av text men ingen som har förmågan att förstå. Jag tror att allt händer av en anledning, men ibland gäller det bara att hitta anledningen...eller låta bli vilket ibland är det bästa. SKITSAMMA!

Kärleken är som en jävla björnsax (rävsax, you name it), den finns där helt jävla ovetandes och tar man ett
fel steg så smäller det till och man är fast.

´cause as long as no one knows, then nobody can care.


Ska sova, jobb i morgon!

/ en febrig Mia som hoppas bli pigg under natten.

Inatt jag drömde

'något som jag drömt förut. <3

Jag somnade halv 8 i morse, vaknade till nu (har ont i halsen, känns som om jag svalt taggtråd) och jag erkänner faktiskt att jag tänker fortsätta sova!
Jag har varit så oförklarligt trött den senaste tiden, jag hoppas det har med min förkylning att göra.

Slår på Jägarna & försöker somna om en liten stund.


Reason!

Jag älskar sättet du ler mot mig på, ibland undrar jag bara varför? Vet du hur du ska göra eller ler du mot mig för att det innehåller nått? Ibland har jag svårt att läsa av dig, fast det är kanske inte meningen heller? Jag ska kanske bara ta emot & låtsas förstå, för det är väl enklast så... Och aldrig mer,ska jag berätta sanningen för nån, som saknar förmåga att förstå!


Den här känslan, tror jag inte att jag känner igen!!!! Eller?!?!

Jag kan inte sova, tankar, hosta,problem & allt annat håller mig vaken! Jag orkar inte, vill sova NU. "/

Jag saknar dig<3


matte a&b, naturkunskap a&b.

Jag har kommit på, att jag vill bli sjuksköterska! Jag ska plugga upp mina betyg så får jag se sen om jag gör det eller inte, men då har jag iallafall grunderna för de. Jag har iofs velat många saker som jag aldrig gör, men vi får se.

Annars då, ja...jo! sådär, förkylning på g som vanligt - jag blir leds!snälla tomten!

I år önskar jag mig dessa (konstigt nog) finns på bubbleroom.se jag har storlek 38-39 på mina fötter.
Rosa eller svarta spelar ingen roll, svarta kanske? Ja...skitsamma =D
Jag vill iallafall ha :(image description


Vi kan, vi kan, vi kan :D

Åh-herregud. Återigen en helg som va toppen. I fredags satt vi med familjen och firade mig för min "examen" och efter de så åkte jag iväg med vännerna och hamnade på hotellet. en rolig kväll, jag kände lycka även om jag timmarna innan skrek och klippte sönder massa kläder hemma. :( jaja, skit i det.

haha, jaja! helgen va mysig på många sätt, tack alla ni <3


(bild sen i sommras när vi fiskade)
Kände att jag behövde lite värme i den kalla vinternatten.(A)

Nattank #2

Jag sitter här i lugn & ro och funderar, när jag blir gammal, kan jag då säga att jag gjort allt jag ville när jag kunde? Förmodligen inte... Men jag har gjort saker, även om dom inte är bra, som jag faktiskt kan le åt och alltid kommer göra! Jag kanske inte reser jorden runt, jag kanske blir fast här föralltid, men då är de så! :) jag kan nog åldras, med glädje!


att vara lycklig

I en dröm är inte desamma som att vara lycklig i verkligheten! Jag antar att det är dags för mig att försvinna in i drömmarnas värld - för där är vi iallafall tillsammans <3


Nattank!

Svårt att sova, har iofs nyss vaknat men börjar bli pigg! :/ drar nog igång en film & försöker sova igen!


Jag tänker på dig, du fina människa <3


Man känner efter för mycket!

Min natt har varit kaos, har knappt sovit nått & i morse runt 7 började jag spela lite Wordfeud med M & nu ligger jag & väntar på att kl ska bli 9 så jag kan ringa ett samtal! - känner även att jag håller på & bli förkyld, har ont i halsen! :(

Har även en liten plan som jag hoppas kommer gå igenom! Det vore så bra... <3


Nattens tankar

Nattens tankar får mig att le, mestadels för att jag någonstans skäms & har ångest över fredagens jävla "fest"! Jag tror vi va helt galna hela bunten & jag tror dom flesta minns lika lite. Jag har lite minnen här & där...men det är fan inte mycket (även fast jag inte va full ;)) jodå, jag va jävligt rund om fötterna för jag minns inte ens att Camilla körde oss till Malin? fick även ett sms från J på lördag morgon: hur fan tog jag mig hem igår? :D jafyfan, fast Oscar fyller bara 18 en gång, Jon tar bara C-kortet en gång & jag blir bara Uska en gång - allt på samma vecka & vi hade all rätt & fira :D vi gick all in & en del all out på lördag ;D haha!

Jag skämdes oerhört...men vi lever bara en gång!


Jag bara älskar er <3


Undersköterskorna :)Såhär snygga var vi på avslutningsbilden i LT´n idag :)

Idag är det dagen med stort D

Idag är det avslutning på skolan, äntligen! :D kl 10 börjar den..så nu är det bara att kasta sig in i bilen & fara ;)Puss hej :D