härliga dagar i solen!

Idag var jag på skolan, sista dagen på en månad, har ju "sommarlov" :) Hade HLR idag, slutade 11. sen for jag hem och ut i solen ;D har haft 2 härliga dagar i solen och vid älven tillsammans med dom fina. Zera HAR simmat, kanske de sötaste jag någonsin sett <3 Jag har badat, solat och tittat när grabbarna jobbat för fulla rullar.
Nu är både jag & Zera jättetrötta, men det är underbart att solen varit framme :)

solen

Idag tror jag att jag ska spendera dagen med att ligga ute i solen och hoppas på lite färg. Ikväll lär vi väl dra upp och fortsätta med projektet =p skulle egentligen vilja bada, men jag måste erkänna..att jag blivit badkruka på sistone, men jag älskar att bada när jag väl kommit i :) Zera är iallafall INGEN badkruka, men simma de törs hon inte ännu, men så länge hon kan gå på botten så är det underbart kul :)


Nu kallar solen ;)
hemligt.

Solen verkar stanna ett par dagar, toppen =D såhär innan lördag känns saker jättebra, dock har jag sett vädret, vilket inte ser så lovande ut....trist! Sen håller vi på med en grej, som jag tror blir toppen. I just wanna smile =D
Smakade även ett nytt vin idag som måste inhandlas tills på lördag - tack J & N =D
Vill inte att de regnar på lördag, då blir jag faktiskt lite ledsen :(

.....Men tillsammans skiner vi starkare än solen ;)

nattdepp.

Sitter här i lägenheten och funderar, vilket jag alltid gör på kvällarna eller på nätterna..dålig ovana, men jag kan inte hjälpa det! För ett år sen, hade jag nya planer på mitt liv, men idag....skäms jag. Jag skäms över att jag va så förbannat korkad och blåögd att jag inte förstod bättre. Men ändå har de misstaget lärt mig en hel del, vilket iofs känns jäkligt bra. Det har varit ett tufft år, många broar har rasat, lika så en del av min milhöga trygghet.
...........................................................kanske är det därför jag vimmlat runt som vilsen.På lördag, ska jag ha en av årets bästa dagar . jag längtar .

trött

Idag ser solen ut som om den tänker lysa på mig, underbart! :) hoppas den värmer mig och gör mig brun när den ändå är framme. Idag skulle jag vilja åka till Sundsvall eller Östersund för att köpa en jacka, men de får väl bli nån annan dag det med.

Jag är trött, eftersom Zera har problem med sin mage nu måste hon ut flera gånger per natt.
Vi som är vana att sova lääääänge hon & jag, åtminstone jag ;)
Nääe, men hon sover ju till 9-10 tiden, men inatt var hon ut säkert 3-4 ggr.
Vad jag vill att den där magen ska bli bra, tycker inte om när hon är dålig =(
Än mindre att hon inte lägger på sig nått i vikt, men jag hoppas den nya maten gör susen för henne nu!älskar, älskar inte...hur kan en blomma veta?

Han påminner mig om den där prinsen som skulle hämta mig ur mitt flickrum som liten, han som skulle ta mig i handen och bara le och stå ut med mig genom hela livet. Han är i mina ögon egentligen perfekt, när jag tänker efter...men vad är jag rädd för? Jag älskar sättet han ler mot mig på, sättet han kramar mig på och allt han egentligen är. Visst önskar jag att saker var annorlunda med honom ibland, men då vore det kanske inte han? Vi vore kanske inte just vi om vi var annorlunda - jag gillar oss, ibland mer och ibland mindre men i det stora hela så gör jag nog det. Kanske för att han förstår..åtminstone säger han de. Men jag tror, att mitt i det hela så förstår vi varandra, vi är kanske för upptaget med allt annat för att själva tänka och förstå de. Ibland orkar jag inte tänka, utan allt går på ändå men när jag sedan stannar upp och tänker så förstår jag...märkligt nog!
Jag kan inte påstå att jag är helt säker, för det är jag aldrig...men någonstans, så tror jag att han vet att han är bland de finaste jag har i mitt liv. 
När jag ändå är inne på kärlek, måste jag bara tacka mina fina vänner för allt ni är och allt ni gör.
Ni fanimej bland de bästa jag har. NI förstår nog inte vilken glädje ni skänker mig.
Alla skratt - det är sååå betydelsefullt. NI är oxå kärlek för mig, på riktigt hög nivå. <3

onsdag

Jag vill ha sol, vart håller den hus? :( börjar bli deppig på de här tråkiga vädret nu. Jag vill ha sol, så sommaren börjar nångång! Igår va vi på studiebesök på MICA, väldigt intressant faktiskt :) Sen när jag kom hem fick vi åka med Zera till djursjukhuset, hon hade iallafall fått ut alla saker hon hade i magen och hon fick även en ny mat som ska göra henne större, sen fick hon medel för sina öron, så nu hoppas vi att hon blir bra.. :)


Jag önskar vi va där igen <3
jag och min hår-ångest!

Finns det nått jag hatar mer än mitt hår ibland? tveksamt. blond, röd, brun, svart? långt, kort, lugg, snelugg eller ingen lugg alls? JAG VET INTE...inte ett skit ang mitt hår vet jag. Eller, att det är nästan svart, lite snelugg och alldeles förkort...JUST NU! Undra om min lilla sax vill komma fram och om luggen vill bli kort..?

LEDS!

jag kan inte mer än le.

Jag har väl typ haft en av de härligaste helgerna i mitt liv... Helgen spenderade vi i Övsjö med sol, bad, skratt, grillning, bastu, alkohol osv...Soligt och underbart hela helgen, förutom i söndags, men vad gör de? tillsammans skiner vi starkare än solen ;) HAHA, sen ramlade R i vattnet (med kläderna på) från båten lite sådär halv osmidigt och dra åt helvete vad vi skratta =D Tack alla ni för en jättebra helg <3Grattis till oss :)

Igår fyllde jag år, 23 för att vara exakt...tiden gåååår fööööör foooort! =P
Men jag hade en mysig dag, bortsett från att Zera va sjuk. Men idag....är det nån annan som fyller år :DGrattis lill-älsklingen på 1-årsdagen ♥
Jag hoppas du blir piggare nu, så vi kan fira din födelsedag på söndag med dina paket :)
Underbara älskade du :')
Djursjukhuset idag, Zera är väldigt dålig. Hon har varken druckit eller ätit sen i onsdgaskväll, hon ligger bara och orkar inte ens kliva upp då Fredrik kommer, då är det faktiskt illa för hon brukar hoppa som en annan galning när han kommer. Men nu hoppas vi att hon blir bra, eller det är klart hon kommer bli bra igen! =)


....

I veckan är det sista veckan på praktiken och jag trivs så himla bra så det är med tunga steg jag kommer gå ut genom entrén på fredag eftermiddag :( Har träffat såå många mysiga människor och jag har fått gjort så mycke roligt. =) Fast.. fredag är också en bra dag, för då fyller min älskade Zera 1 år - mattes stora tjej.

Jag har åkt på en förkylning som INTE är att leka med, usch..jobbigt.Iofs är jag på bättringsvägen nu, men helgen har inte varit vad jag hoppats på...

Nåja, annars knallar livet på....alldeles för fort.

Jim´s student!


I onsdags va vi till Ås för att se Jim ta studenten, hade en mycket bra dag :)
Jag tycker de där med studenten är härligt, det är en sån jäkla bra stämning hela dagen.
Nästa år, är det Jon & Matthias tur :') <3

Bilder säger mer än tusen ord, ni är lycka för mig :)

PUSS