Zera
Idag blir gumman hela 16 veckor och ligger nu på stadiga 16 kg :)
min fina kärlek <3

Tears are worlds the heart can't say.

Torsdag:

Idag är det torsdag och jag & Zera är och hälsar på Jon... ikväll blir det hemmagjord pizza med R, W & A.
Det gillas.. Annars då? Funkar...skolan börjar snart & jag längtar faktiskt även om jag inte helt 100 vet hur jag ska lösa allt! :/

Idag saknar jag mina fina syskon <3


inte ens solen kan värma mig nu

Såg igår att hon som jag köpte Zera av, har lagt in en bild på Zera på första sidan på hemsidan...kul! (www.thykrans.com)

Iallafall, idag är det måndag. en måndag som alla andra, nästan iallafall. Jag ska umgås med min fina vän, som jag tycker sååå mycket om. TACK för att DU finns. <3 Zera ligger i sin bädd och sover, sötnos. Vi har busat massor idag, hon älskar att dra & slita i mitt hår speciellt om jag ligger på mage och har uppsatt hår, så biter hon tag i toffsen och DRAR..det kan göra väldigt ont, men ack så roligt!


Föresten, idag är jag besviken på Sverige!


dålig på det här med bloggen nu

och anledningen är som vanligt; fullt upp. Jag trodde att allt hade landat och att hösten skulle bli som vanligt igen, men som vanligt tog livet ännu en vändning och jag är vilsen IGEN. Men jag har bestämt mig för att pröva på statslivet igen, nu vill jag flytta dit. har ställt mig i kö på en lägenhet, så vi får väl se. Iallafall, jag svävar på smo rosa moln!

Har iallafall röstat idag, så nu blir de valvaka tills jag blir alldeles för trött och måste sova ;-)


EN PUSS TILL VÄRLDENS BÄSTA :*jag älskade dig först

En uppdatering kanske? :) Oooookej.....here we go. Zera blev 13 veckor igår. Idag va vi till Veterinären för en spruta, har inte funnits tid fören idag. Hon växer så det är hemskt, vart tar tiden vägen? ;-)
Hon har snart gått från söt till snygg ;) min lilla kärlek.
Jag är tillbaka på jobbet, känns awesome. Skönt att det äntligen rullar på igen. Det va kanske skönt att tiden nånstans stog stilla då, men inte nu. Hursomhelst, jag är tillbaka för att stanna :)

Annars är livet........rätt bra faktiskt. Det händer mycket, men egentligen ingenting. Jag tänker så mycket att allt annat verkar stå stilla. Bra eller dåligt? Bra vissa stunder men även dåligt. Ja, jag vet inte. Kanske är det dags att försöka sluta tänka och bara gå vidare trots att saker känns & bränns? Uppenbarligen...det finns dom som klarar av värre saker än det här..så varför skulle inte jag göra det?


Over and out / Mia

jag vet inte hur, men det kändes som om jag försvann under tiden.

Jag har alltid trott, att jag varit stark. Att jag har kunnat stå emot vissa saker, men inte det här gången. Jag försökte hålla mig borta, men när jag såg i dina ögon så kunde jag inte stå emot. Jag gjorde allt jag bara kunde för dig, även om du inte såg de...så försökte jag. Ditt namn har jag utalat miljoner gånger och varje gång har jag mått lika bra, det låter så bra..att jag fått säga de, att jag har fått dig i min närhet. Jag har inte varit den bästa, men jag har alltid velat ditt bästa, att du skulle må bra och att du skulle tycka om mig. Kanske gjorde jag på fel sätt, kanske tillät jag mig själv, att låta det här hända. Jag försvann på vägen, kärleken till dig va så stark att jag glömde bort mig själv. Jag har från första stund, velat haft dig i min framtid, ungefär som du & jag med ett hjärta i mitten. Jag har redan byggt upp min dröm med dig, den som jag vill ska bli verklighet. Du är det ända jag behöver och det har jag sagt, flera gånger om. Vad hände egentligen? Från sockersöta sms & heta kyssar...till de här? Det är inte såhär det ska vara och framförallt inte kännas, jag vill att fjärilarna i magen ska vakna igen. Jag vill älska dig, för resten av mitt liv.


Första gången jag pratade dig, kände jag att jag drogs till dig och det gör jag än idag.


Min milhöga trygghet har rasat..

och det kommer ta ett bra tag att orka bygga upp den igen!


Idag är det den 1a september, solen skiner och jag ska strax bege mig mot Nipängen igen :)
Ska bara ner & köpa hundmat åt Zera och lämna tillbaka en film vi hyrde igår. Ska möta upp kära P. innan jobbet också, för hon ska ta hand om Zera medans jag jobbar...love my friends! (dom vännerna som aldrig skulle göra mig illa) Jag börjar tappa greppet om mitt liv, det är på väg att rasa igen och jag vet inte nånting. det tär på mig.. Det va länge sen jag skrattade nu, sådär ordentligen och på riktigt...jag saknar mina grabbar, dom brukar alltid få mig på gott humör :(


Chris Norman - For you5 år idag, det är klart att jag tänker och minns <3