jag slutar aldrig drömma, jag slutar aldrig tänka, jag kommer aldrig att kunna glömma

Hösten är här och sommaren 2010 är förbi, en sommar som har haft i princip allt. En sommar att minnas med glädje, det hade aldrig blivit en riktig sommar utan mina fina vänner. Sommaren har även varit tung och dyster, men jag klarade mig igenom de tillsammans med era peppande ord. Jag älskar människorna som delade sommaren med mig ♥

I morgon ska jag äntligen kliva innanför jobbets dörrar igen, jag ska klä på mig dom varma blåa byxorna och den minst lika varma fula "tröjan", men jag gör det med ett leende, för jag har saknat mitt jobb och mina gulliga tanter & farbröder...och inte minst mina underbara jobbarkompisar.

Zera, mitt hjärta växer så det knakar...hon är enastående. Igår fick hon en rosa bädd, så nu ligger hon i den och jag hoppas hon skippar soffan i fortsättningen. Hon har fått massa nya saker i helgen allt från leksaker till godis. *Bortskämd liten donna*

Snälla, tänk på mig ibland


helgen som skulle bli bra, blev den värsta!

Jag vet inte vad jag ska säga, folk man trodde va ens vänner...är i själva värket ens värsta fiender.
Aldrig mer ska jag lita helhjärtat på någon igen, aldrig. Jag har tappat förtroendet till 2 av de vänner jag har kunnat prata med, dag som natt om ALLT. Okey, jag klarar mig galant utan den ena efter de här, men den andra har jag väldigt svårt för att släppa och jag fattar fortfarande inte...hur man ens kan tänka tanken på att göra såhär mot sin bästa vän? uppenbarligen så är bara tomma ord, för man gör inte sånt här mot folk som betyder nått. Jag vet inte, hur jag ska klara av att förlåta det här...eller jag kan inte de, men hur fan ska jag kunna bearbeta det utan att bli äcklad varje gång? JAG ÄR SÅ JÄVLA BESVIKEN och varje slag jag slog på dig va du värd. IDIOT!


Första bilden på Zera!Sötnos! <3 Kärlek till dig snullan!

ge mig en måne

Torsdag och jag sitter hemma och tråkar, jag är leds. Jag längtade efter hösten, men hade jag vetat att de skulle kännas såhär hade jag aldrig gjort de. Sommaren försvann & "allt" med den, inte okej :( men det är väl så det blir ibland antar jag. när mörkret faller, det är just då som tankarna kommer och under höst, vinter & vår mår jag inte riktigt bra..jag är ett sommarbarn, så är det bara. på sommarn är jag som allra lyckligast. sommrar som denna, så borde alla vara och det smärtar mig att veta att en sommar som den här aldrig kommer mer, men kanske kommer det en sommar nästa år..som är bättre? jag hoppas."Du tror du vet hur allt ska vara,
du vet när allting passar sig
Utom när jag ska förklara,
hur jag känner mig.

Du bryr dig inte om mig mera,
och det har tagit mig så hårt
Du kan väl aldrig acceptera,
att någonting är svårt.

Jag vill ha en egen måne, som jag kan åka till
Där jag kan glömma att du lämnat mig"...............................................................jag tror att livet får ett lyckligt slut!

...........................


NI ÄR MINA STJÄRNOR!
Minnena jag har, är det enda som är kvar...
När sommaren är över och allt blir som förut!


va vi varandras öde?

tisdag idag och hösten visar sig vara på väg med stormsteg. Idag vill jag & Zera bara vara inne och mysa och träna lite på sitt, ligg & vacker tass. Sitt kan hon iofs redan rätt bra, men jag vill att hon ska kunna det även från ligg och kunna sätta sig, men det kan hon inte ännu! :) Hon växer så det knakar och hon blir bara finare & finare för varje dag. Älsklings Zera! <3 Nått jag inte riktigt lärt mig ännu, är när Saga & Zera leker, för jag har ingen aning om vad dom heter då..det blir Sara och Zega åt båda, haha.

Idag fyller lillebror 16, grattis åt dig Linus. Jag minns när jag själv fyllde 16...HAHA nääe det gör jag faktiskt inte ;D Men endå? Grattis iallafall.


baby I can see your halo

Idag har jag en mysdag, jag har städat och tvättat, myst med Zera & Lilla-grå och väntar nu på en vän.
Igår kväll va jag & M över till grannen, eftersom att han ska flytta så umgicks vi "en sista gång" alla 4a..
Så idag är jag lite seg, men på benen :-)

Ikväll blir det väl mys och bara vara som gäller tänke ja, men ja...allt kan hända!


Saknar min meduza ;( kanske kommer den dit igen, inom en snar framtid.
och du...
"Med lögner kan man kanske ta sig framåt i livet,
 men man kan aldrig vända tillbaka
"


awesome <3

Hösten är snart här, grabbarna börjar skolan & jag ska äntligen börja jobba igen.
Men en sak gör mig ledsen, att allt som varit bara kommer bli minnen..jag är rädd att allt det här ska vara över nu när hösten kommer. Jag vill inte, jag vill inte, jag vägrar låta det bli så. Jag har hittat människor, som jag enbart behöver titta på så får dom mig att sprudla av lycka. Det gillar jag!

Zera växer så det knakar, snart är hon väl så fullstor som hon ska vara..snyggingen min! ;D
*bilder kommer*

Det är snart 6 år sen jag själv började gymnasiet och nu är det Emma&Simons tur, jag
undrar varför jag känner mig så gammal plötsligt? :O


Jag ska visa att du behöver mig.

Lyckan kom, för att återigen gå sin väg. Är det inte typiskt? Jag är ledsen och jag saknar allt, men jag måste väl vara starkare än så...än att ge vika för nått sånt här? Kanske är lyckan inte borta för alltid, utan kanske för en stund, kanske kommer vi skratta igen. Kanske <3, kanske inte </3fina grabbar

Igår kväll umgicks jag med grabbarna en stund, va glada de gör mig ;D Man har aldrig tråkigt tillsammans med dom och tur är väl de? Jag är glad att jag träffat er, hela bunten :) 

Idag skiner solen, underbart. Ska nog ut och sätta mig på bron tillsammans med Zera.
Senare idag kommer min fina Emma (från Sthlm) hit, så vi ska umgås i ett par dagar...

Nääe...ingen lust med det här idag egentligen, så nu tar jag vovven och går ut^^.


hacer el amor con otro

Jag förstår inte varför denna kärlek ska omringa mig hela tiden, jag är trött och jag orkar inte kämpa längre.
Det känns som om jag kryper runt på mina knän, jag är öm och det gör ont. Helst vill jag inte yttra mig, vill inte verka svag...men kanske blir jag de ibland. Det känns som om denna kärlek ständigt väntar på att få krossa mig, för den vet att den kan de. Finns det kärlek där man inte bråkar, där allt är vackert rött och man får rosor utan taggar och mysiga pussar? - ge mig den isåfall, för jag är redo att ge den till dig. <3


ibland blir det tufft, även för den som är lycklig.

 

Jag älskar dig, även fast allt är tufft och tungt ibland.


One life, one chance.

You can't run. No you can't hide
- Everybody crash and burn sometime


Hösten närmar sig med storm steg, jag vet inte om jag törs erkänna att jag faktiskt gillar de?
Sommaren's väder har enligt mig ändå varit skit så jag kan lika gärna ha höst nu, tända ljus, mys/filmkvällar och bara finnas till...ja, sånt som inte hinns med sommartid! Jag vill återgå till jobbet snart, för jag är rastlös..jäkligt rastlös. Men snart så ;D
Sommaren har varit den bästa på 5 år, men även den sämsta stundvis. Men det känns som om jag lärt mig, att även om saker & ting är tuffa..så måste man klara sig igenom de och det är de jag har gjort, tidsvis. Man är aldrig ensam och när saker känns tunga så är vännerna aldrig längre en ett samtal bort. Jag har lärt känna massa nya vänner och jag känner mig så jävla levande. Jag älskar mitt liv just nu..
Jag har även fått en ny fin bil och en minst lika vacker Zera, kärlek till dig snullan. <3...eller, kärlek till er alla idag. För idag sprudlar jag av lycka och kärlek!


Puss!


hos oss på gulldalsvägen

är det ganska nystädat, Zera leker och jag tvättar i omgångar. Spotify spelas i bakrunden, just nu spelas Smokie - Alice. Jag tycker föresten inte om mitt glasbord längre, det får jag fanimej städa varje dag..konstigt va? :)
När allt börjar gå till sig och jag fått ordning på mitt liv ska jag köpa mig ett nytt köksbord. Haha, undra hur länge jag sagt det egentligen? Kanske slår jag sönder glasbordet en dag, så jag måste köpa ett nytt ;-)Min drömprins;

Jag vill visa hela världen hur mycket du betyder för mig och hur lycklig du gör mig. Jag vill hålla din hand och aldrig släppa taget.
När vi ligger där tillsammans, känns allt så bra, jag vill att det ska vara du&jag. Allt känns så underbart då!
För mig finns bara du, låt det få vara så, låt mig få älska & bry mig om dig. Jag gör allt för dig och jag tror att du innerst inne vet de.
- Jag älskar dig!
 Jag är din, bara din.


min underbara fina Zera!

Världens finaste & underbaraste Zera <3


"mamma" älskar dig! puss på din lilla söta nos.


när tankarna tar över

och saker och ting känns tungt så orkar man inte alltid le, men jag har en anledning till att le oavsett.
Anledningen är du. Jag skulle göra allt, för oss två. När vi inte är tillsammans, kurar jag ihop mig i min soffa och tittar ut genom mitt fönster och väntar på att ditt namn ska dyka upp på min mobil. Jag kollar på bilderna på oss, för det får mig att hålla ut tills vi ses nästa gång. I tankarna håller jag min hand i din, hela tiden. När vi är tillsammans, behöver vi inte säga nått, det är så mysigt att bara ligga nära och höra dig andas, känna ditt hjärta slå och kura ihop mig så nära dig som det bara går...då är jag som allra lugnast & lyckligast. När jag får känna dina armar runt mig, är så tryggare än nånsin. Jag kan inte annat än att säga att det måste vara kärlek, på så jävla högnivå att jag blir höjdrädd. Jag hoppas du tar åt dig och inser, att jag faktiskt tycker om dig så pass mycket så att jag skulle gå genom eld och vatten för din skull. Det är du som får mitt hjärta att slå det där extra slaget och som får fjärilarna i magen att vakna ♥


vi måste våga chansa mer.

Jag är dålig på att uppdatera i den här bloggen nu förtiden, anledningen är den att jag faktiskt inte orkar det.
Det händer så mycket runt omkring som jag vill hinna njuta av, samt av den lilla tid som är kvar av "sommaren".
Ryggen börjar bli bra, jag återvänder till jobbet för att stanna där nästa gång :)

V. (min fina 4-männing) har nu flyttat till Göteborg och ärligt talat tycker jag att det är jättetråkigt, även om vi bara umgicks några veckor...men det var ändå några veckor som betydde väldigt mycket. Men vi ses snart igen...

Jag & P har umgåts mesta dels av sommaren, känns skönt att hon är tillbaka på banan igen <3 *pussen*

D, min alldeles speciella D. Du är den som förgyller mina dagar med lycka!

Å alla ni andra, tack för i sommar...Ni har gett mig så mycket lycka & glädje, tack vare er lyser solen jämt omkring mig. Ni är oslagbara!


KÄRLEK TILL ER ALLA SOM GJORT MIN SOMMAR SÅ BRA, trots allt som kännts tungt & jobbigt.

Update :)

Det händer mycket nu... bla; sjukskriven augusti ut, köpa ny bil, vänner ska flytta and so on...
Vi hade en bra helg i Sthlm Petra & Jag, vi hann med ganska mycket ändå tyckte jag och roligt hade vi.
Puss hej!