jag har just bara börjat

.......min vandring på din jord.

Bland de första kortet på oss, snart 5 år sen <3



2006, jag älskar dig


 




här hos mig på gulldalsvägen 39

spelas Lars Winnerbäck & Miss Li - om du lämnade mig nu och det luktar doftljus.. Katterna har slagit sig till ro, den ena i soffan och den andra ligger på golvet. Stockholms besöket är på väg och jag känner mig riktigt nöjd med tillvaron faktiskt. Det måste vara mina perfekta vänner, mina djur och pojkvän som gör det ;-) Givetvis mitt jobb och min familj också!

Min nya frisyr, samt färg. Me loove!

 

Min gravida kisse <3



Jag på fyrhjulingen! haha..




BARA FÖR ATT JAG ÄR SÅÅ COOL^^. not!




Mohahahahahahah....de ni! =p

Ikväll har jag umgåts med min granne, vi har kvällsfikat =)
Sånt gillas! Man blir alltid glad av lite besök.....

Nu ska jag, skura golvet. hahahaha


lycka idag.

jag älskar lyckliga dagar, mer såna åt mitt håll tack. Idag har jag klippt & färgat håret, är supernöjd. - tack M. Sen har 2 st kommenterat på jobbet att jag blivit mindre, såå kul! Utbildningen är klar...fick ta blodtryck, men det kan jag ganska bra, men det är alltid bra att öva :)

Idag ska jag städa litegrann, tills mitt främmande kommer. Iofs så ser det väl rätt bra ut redan, men vill ändå ta en sväng med både dammsugare och skurmopp..

Aja, puss på er!

onsdag idag :)

Idag ska jag på utbildning mellan 13 - 16, sen ska jag iväg till farmor & farfar en sväng och sen ska vi köra bort lite saker till "sopstationen" också, saker som stor här ute innan vi flyttade in..
I morgon ska jag klippa mig, gud va skönt.....hatar mitt skatbo till hår just nu.

Nu ska jag fortsätta kolla på våra bästa år, haha!!

FYFAN VAD VI ÄR BRA ♥

Maria Lindén & Magdalena Larsson, spöade grabbarna D & R på badminton ikväll, yeeeejh! Fyfan vad bra vi är....Whoopwhoop! =D

Somsagt, ikväll spelade vi bra och tufft..det va riktigt jobbigt där ett tag. Men kul som attan. Jag & M gick ner på träningen idag för det va så fint väder! Skönt.. Nu ska jag strax krypa ner i sängen..

Puss på er!

glädje






ibland blir man arg för ingenting egentligen...eller?

Som ni vet har jag ingen fungerande tvättmaskin eller torktummlare, så jag får ju tvätta i min gamla lägenhet.. Och ibland händer det ju att man hänger upp underkläder eller bara vanliga kläder på ställningen så man kan köra flera maskiner utan att vänta på torktummlaren! Och igår visades den lägenheten för några (den här gången gjorde det ju inget eftersom jag känner dom) men det är kanske inte så kul för mig att han visar en tvättstuga där mina privata saker är :/ Grejjen är att vi pratade med honom ca 20 min innan och då hade han faktisk kunna säga att den ska visas så hade vi kanske haft en chans att ta bort kläderna. jag menar, jag har haft massa kläder där inne på golvet osv och det kanske inte känns så kul att det kommer folk och ska kolla och så ser det ut som ett bombnedslag på golvet, varken för dom eller för mig. Jag vet att jag egentligen inte har nått att säga till om, men jag tycker ändå man kan vara shysst och säga till.

Så nu har jag alltså fått tvätta i en annan lägenhet i 7 månader ungefär, utan att det gjort nått åt att komma och laga min..hade det varit billigare hyra på hammarn hade jag någ hellre bott där! Här är ju servicen skit. Hoppas inte kylen eller frysen går, för då får an väl skaffa 13234 st kylbägar och sätta i köket. suck!

Jag saknar dig.




 ♥ Mormor ♥ 

Jag önskar att du fanns kvar hos oss, det finns så mycket jag vill berätta för dig.
Jag vill krama och hålla om dig, du är bäst.
Jag kommer aldrig glömma dig och allt du gjort för mig. 
Jag älskar dig och det är tomt utan dig.
Jag saknar dig, varje dag!
 


vet ni hur underbart

det är att ha någon att krypa ner tillsammans med på kvällarna, att pussa godnatt, att hålla om när man fryser, att krama när allt känns svårt, att ha någon att skälla och skylla på, att ha någon att skratta och tjaffsa med, att ha någon som alltid ställer upp och finns där dag som natt, ge & få komplimanger av, att ha någon att ha någon att älska och att älskas av. att ha någon att dela livet med. för mig betyder det allt & lite till ♥  1/9 - 2005 - lyckan kom med dig. 

 

på schemat..

är det en lucka denna vecka, alltså ledig tills på måndag ;) Dock har jag ju läkemedels-utbildningen onsdag & torsdag, men annars så! :) Skönt tycker jag, jag kan ägna mig åt mitt besök från Sthlm och städa fram våren/sommaren ännu mera. Hoppas kattungarna kommer denna vecka, medans jag ändå är hemma. Findus är en liten tjockis nu, jag tror nästan hon är större nu är förra gången och då var dom 5 st. Hoppas det inte kommer mer än 3.... Det är mysigt, för man känner hur som rör sig när man håller handen på magen


Här är min lillgumma ca 6-7 veckor ♥



och nu i maj fyller hon 2.
Mammas lilla älskling!! :)


Kära någon!!!! (A)

Kan någon köpa mig en mobil? Min är trasig, tror den är vattenskadad!



Jag har hittat en jag vill ha, nån som vill bidra med 1500? ;)



GODNATT!


en glad mia idag!

Eftersom Apoteket här inte hade mina måltidsersättning hemma just nu, så beslutade jag att åka till Sundsvall idag efter jobbet för att köpa (men det var sista gången, de kostar ca 45 kr mer per kartong på apotek än på internet) men vad ska jag göra...har bara kunnat shaka 2 ggr om dan nu i ett par dagar för att jag inte haft några hemma, men nu så! :)

Jag hittade mkt roligt i Sundsvall idag. Jag kom hem med 2 par leggings, ett linne, en tröja, samt 4a korgar, doftljus och bestick från IKEA och inne på ÖB köptes en "Stolsdynor förvarings box" som ska monteras upp på baksidan, där ska det förvaras ved (till grillen) lite kaninmat osv..saker som man inte vill ha framme hela tiden helt enkelt! Smart idé, som jag kom på alldeles själv & som jag tror kommer bli riktigt bra :)

Ni som har spotify, lyssna på Tweedle Dee - Bill Haley & His Coment (tror jag det va)....jag ÄLSKAR den! Snälla lyssna och skriv vad ni tycker om den...Jag längtar till crousingen och jag kan bara inte sitta still *rör på både axlar och ben*

Puss ifrån mig då!


bara 3.7 kg kvar

sen har jag gått ner 10 kg! Vet ni vilken känsla det är? att se vågen minska, inte så snabbt men att den faktiskt gör det? Jag har verkligen prövat allt, men äntligen har jag hittat nått som funkar för mig. -glädje. Synd bara att jag inte ser att det händer nått med kroppen =p men det kommer väl..hoppas jag!

I morgon jobbar jag och ikväll kommer mina bästa grannar över, det gillas!

 

Puss!


en blandad torsdag

Idag jobbade jag igen, mellan 12 - 20:30, en bra dag men händelserik.
Efter jobbet kastade jag mig i min lilla vita (läs skitiga) bil och gasade allt va lill-forden klarade av, för att åka på träningen som började redan kl 20, men jag hann ju spela en timme iallafall :) Så nu sitter jag här, ganska nyduschad och ska snart ta och krypa ner, eftersom jag börjar kl 7 i morgon igen och slutar 16:30.. Sne jobbar jag hela helgen =p Ibland kan jag tycka att 6 av 7 dagar kan bli tufft, speciellt om det är långa pass hela tiden.  *snart ledig, snart ledig*

På torsdag kommer mitt främmande, trevligt. Hoppas bara vädret håller i sig så vi kan grilla och så hoppas jag att Findus har fått sina kattungar :)


ge mig styrka och en hundvalp!

empty

så känner jag idag. kanske är det rätt, kanske fel. men det märks med tiden I guess.
jag ska klara det här nu, jag ska banne mig det. för min egen skull! om jag bara kunde få någon att förstå, hur tungt det egentligen är. att få någon att öppna ögonen och inse. jag kan inte blunda längre....

vi sa föralltid & jag tänker hålla fast vid det <3


en ledig tisdag

Idag har jag tagit mig en sovmorgon, fast bara fram till 10 :) Jag ska tvätta lite idag och dona på i vårsolen, det gillas. Idag är jag som sagt ledig, men jobbar från onsdag till söndag sen. I morgon åker F. på kurs tills på fredag em, så då blir jag helt solo. Vilken ibland kan vara både skönt och tråkigt, men denna gång ska det bli skönt.. ;) Jag går ju på min diet nu och jag blir galen av att se han sitta & äta massa gott fika på kvällarna! haha..
Idag ska jag renbädda min säng, så jag kan sova gott iallafall :) Längtar galet mycket till nästa vecka, bara positiva saker händer då. Sundsvall, kurs på jobbet, främmande från Sthlm, grillat kött & god sallad. sånt gillar jag och förhoppningsvis visar vågen mig ännu mer lycka ;-)


Nu ska jag.....poppa musik ;)


längtar till sista april

Då får jag ju främmande och vi ska grilla, samt att jag ska baka smörgåstårta.. Vi ska umgås hela helgen och ha de så mysigt :) Hoppas bara det fina vädret håller i sig.








Idag har jag städat bilen också, så nu är den fin..eller den ser bättre ut :) haha..jag fattar inte hur mycker skräp jag hade och vart kommer allt ifrån egentligen? :)

Nu, ska vi kolla på en Beck film..

Godnatt världen^^.

Såhär...vill jag ha mitt hår!

Jag älskar den här enkla men tuffa frisyren och färgen :)
Såhär blir deet banne mig nästa gång!


(bilden hittad på google.se)


2 år & 5 dagar..

Idag är det alltså 2 år & 5 dagar sen jag började här på Nipis och jag ångrar inte det en sekund. Det enda jag vill är att få jobba mer hos blåingarna :) Genom dessa två år, har jag fått dela så mycket glädje & skratt med många fina och underbara människor, vi är som en familj. Tyvärr har det ju uppstått en tung period för oss också, men tillsammans klarar vi det. Det finns folk inom dessa väggar, som jag verkligen avgudar och som jag är jätteglad över att få ha träffat och skratta med, boende som personal. Jag trivs med mitt jobb även om det ibland är så tungt att vi kryper på knäna.. Men det jag vill säga är tack, till personalen på Nipis. För att ni gör dagarna så mycket lättare och att vi kan skratta tillsammans, för det är såå viktigt.

Ett speciellt tack till A.Ö, för att hon fick in mig på Nipis och för att hon är stöttande och förstående i alla lägen.
Samt C.L bara för att hon är den enastående kvinna hon är, helt fantastisk!


Puss&Kram från mig!


pictures!

En del av mitt vardagsrum, min soffa =)




Tv-hörnan (måste göra nått åt den)



En del av mitt kök.




Min sötnöt.


då var det söndag igen.

Idag har jag jobbat, dock bara 7-12, men idag va det skönt..för jag var trött. Somnade inte fören runt 1 och vaknade flera gånger under natten, suck. Såna nätter gillas inte! Jag minns inte sist jag vaknade utvilad och riktigt pigg, suck! I morgon sätter jag igång med min "diet" igen på allvar, nu är jag så gott som frisk. Har inte orkat kört ordentligt nu när jag varit sjuk, känner att jag har behövt den extra energi jag kan få..sen har min hals gjort så ont, så det har blivit glass flera gånger. Iallafall, denna vecka satsar jag på -2 kg, det hoppas jag klara..eftersom jag klarade nästan - 4.6 kg på 9 dagar innan jag gjorde uppehåll...(påsken) jävla påsk, det var den som ställde till det för mig! =( Nu, fortsätta städa! SUCK!

in memoriam...

Hittade en dikt, som jag vill tillägna våran fina enastående ängel!


 They say memories are golden.
Well, maybe that is true.
I never wanted memories
I only wanted you.

A million times I needed you,
A million times I cried.
If love alone could have saved you,
You never would have died.

In life I loved you dearly,
In death I love you still.
In my heart you hold a place
No one could ever fill.

If tears could build a stairway,
And heartache make a lane.
I'd walk the path to heaven,
And bring you home again.

Our family chain is broken,
And nothing seems the same.
But as God calls us one by one,
The chain will link again

Vi saknar dig!



idag har jag sett en..




Bäver! =)


lördag!

och jag är glad, trots att jag fortfarande inte riktigt är 100% frisk! F har blivit sjuk nu istället.. =/
Jag skulle ju som sagt åka till Sthlm vecka 17, men det blir inte av. Jag va ledig hela den veckan på schemat, så jag tänkte ju åka ner..men då berättar mamma att de ska komma upp på torsdag och vara här över valborg och på onsdagen eller torsdagen har jag läkemedelsutbildning på jobbet, så därför kan jag inte åka.. Men då får jag åka under maj istället, vilket är lika bra om inte bättre...så Sthlm har hunnit vakna till liv ordentligt ;)

I morgon jobbar jag igen, 7-12..gillar inte dom tiderna egentligen, känns onödigt. Man kan lika gärna jobba till halv 5 när man lika gärna är på jobbet :) fast, att jobba korta dagar under sommaren gillas!

Jag vill ha sommar, så vi kan grilla, dricka goda cider, umgås, skratta, sola, poppa sommarmusik, bada, ja and so on.....lycka ♥


paranomal activity

Igår kväll hyrde vi Paranomal Activity, filmen va jobbig att se eftersom man satt & väntade hela tiden på om det skulle dyka upp något. Filmen var bra, men dock trodde jag att den skulle skrämma mig mer än vad den gjorde.
Men filmen är klart värd & se! :)







ett inlägg jag har haft på bloggen förut..

Ibland får jag denna på mailen och nu har jag fått den igen, jag älskar denna text!

Människor kommer in i ditt liv av en orsak, för en period eller för resten av livet.
När du förstår orsaken, kommer du också att förstå hur du skall förhålla dig till denna person

När någon kommer in i ditt liv, är det oftast för att fylla ett behov du har uttryckt. De har kommit för att hjälpa dig genom en svårighet, för att ge dig vägledning och stöd. För att hjälpa dig fysiskt, känslomässigt och spirituellt.
Det kan verka som om de är sända från himlen, och det är de!

De är för det du behöver dem. Så plötsligt, utan att du gör något fel eller på en till synes opassande tidpunkt, kommer denna person att säga eller göra något som gör att ert förhållande tar slut. Ibland dör de, andra gånger lämnar de dig.

Ibland provocerar de dig och tvingar dig att fatta ett beslut.
Det som är viktigt att förstå, är att ditt behov är mättad, ditt öde är fullbordat, deras arbete är utfört. Den bön du skickade till universum har blivit bönhörd, och det är nu dags att gå vidare.

Några människor kommer in i ditt liv för en PERIOD, för att det är din tur att dela
med dig, att växa eller att lära. De ger dig en upplevelse, lugn eller bara får dig att le!
Kanske lär de dig eller visar dig något du aldrig gjort förut. Vanligen ger de dig en ofantlig mängd av glädje. Tro på det!Det är äkta! Men bara för en period.

Livslånga förhållanden lär dig livslånga läxor, sådant du måste bygga upp för att få en solid känslomässig grund. Ditt jobb är att acceptera läxan, älska denna människa och använda det du har lärt i andra relationer och områden av ditt liv.

Det sägs att kärleken är blind, men vänskapen är klarsynt.
Tack för att du är en del av mitt liv, antingen det är för en period eller för resten av livet. 

 


skönt.

Idag va jag tillbaka på jobbet efter en veckas förkylning som har varit annat än trevlig..
På hemvägen stannade jag & köpte en sallad åt både mig & sambon som vi snart ska mumsa på. Egentligen borde jag inte äta, utan hålla mig till dieten men eftersom jag varit sjuk så behöver jag lite energi =)

Hoppas allt är bra med er därute, för här är det bra idag!

F <3

ut, ut, ut!

Igår var jag leds på att min förkylning tar över mig helt, tog tjuren vid hornen och städa hela garderoben, åter igen blev det en hel del som slängdes..en hel sop-säck faktiskt. Känns alltid lika bra när det är gjort. Så onödigt att behålla kläder som man aldrig använder & bara tar plats, för nu får jag ju plats med mer kläder ;)
När de va klart, va jag tröttare än någonsin..jag har nästan bara sovit mig igenom dessa dagar då jag varit sjuk, men ack så skönt det är...och behövligt!

Idag är jag mkt piggare än igår, vilket känns bra! Vill tillbaka till både jobb & en ordentlig vardag, vill ut i vår-vädret. Idag ska jag försöka ringa ang tvättmaskinen, så jag får en fungerande. Även en fungerande torktummlare givetvis..längtar tills jag kan tvätta i MIN egna lägenhet!

Jaja! nu ska jag fortsätta att slappa här på soffan!

natt-tankar...

tiden läker alla sår, sägs det inte så? men det där tror jag inte ens på...jag tror inte bara man vaknar en dag & kanske glömt det som en gång gjorde så ont, saker kommer alltid finnas där, oavsett. Tiden kommer aldrig läka ett sår, men vi kommer kanske lära oss att leva med det, en dag kanske vi kan glädjas åt det istället för att tycka det känns jobbigt, glädjas åt att vi faktiskt kanske är starka nog att kunna gå vidare trots att det har gjort så ont.
Saker som sårat mig, som har lämnat djupa sår hos mig...kommer alltid finnas där. Men kanske inte på samma sätt som det gjorde i början. Även om man tycker att hela världen rasat samman, så har den inte det. - men det tar tid att inse det. Man måste våga släppa av sig sorger, för att få plats med mer lycka. Vi har kanske bara ett liv och har vi flera så vet vi ju inte hur många vi redan har förbrukat..eller hur? Så det ska man ta vara på, man ska göra det man precis själv vill, det finns ingen anledning till att vänta.. Livet är för kort, för att vi ska gå runt & deppa över saker. OM det nu finns nått efter döden, ja..då ses vi väl där en vacker dag, men tills dess...lev ditt liv, det kommer inte i repris.


glass

min fina Fredrik skulle köpa med sig glass åt mig när han kommer, du är bäst älskling :*
Det bedövar halsen lite grann och känns oerhört skönt...för en stund iallafall.
Jag har sovit större delar av dagen idag, jag är verkligen helt jäkla slut.
Men jag vill vara frisk, vill jobba, träna, vara ute i solen... suck!


Puss!


låt mig bara vara..

..........ungefär så känner jag nu. Blev sjuk i torsdags och kände mig redan bättre i lördags (så ringde och friskanmälde mig) igår på badmintonen påpekade D. att jag lät värre än vad jag gjorde i lördags då vi sågs. Vilket såhär i efterhand faktiskt stämmer.. Vaknade inatt och hade så sjukt ont i halsen, jag kunde knappt andas utan att det kändes som en taggtråd som åker in, ner, sen upp och ut igen. Svetten rann och jag kunde knapps andas genom näsan. Jag känner givetvis så fortfarande, men efter några koppar honungsvatten + nässpray så känns det lite bättre..Låg i sängen och sa till F: Jag är alldeles slut, varav på han sätter sig upp och säger: du kan ju inte jobba samtidigt som han är på väg ut på soffan eftersom jag både hostar, snorar och nästan gråter. Men bara för att jag är sjuk (och snäll) så gick jag ut & la mig (läs satte mig här) på soffan, och så fort jag lägger mig ner så känns det bara värre, så jag sitter lite halvliggandes just nu. Gör mig bara frisk, så jag orkar!


Annars knallar livet på, i den takt det kanske borde. Jag är inte redo för sommaren ännu, även om jag helst vill ha sommar i morgon.. Jag är glad att tiden går sakta ibland, speciellt eftersom vågen står still ;-) (okej, jag har inte ansträngt mig så hårt de senaste dagarna, eftersom jag är sjuk då har jag ätit när jag känt för det eftersom jag behöver den energin just nu) Men så fort jag blir frisk! Det är såå typiskt, såå jävla typiskt...så fort allt börjar gå bra och jag faktiskt tar tjuren vid hornen och börjar motionera så blir jag sjuk...och då försvinner allt! SUCK!

Hursomhelst, tack mina fina...för att ni finns!


underbara lördag

synd bara att man känner sig hängig, dock är jag mkt piggare än igår. men nyser & snyter mig konstant fortfarande, samt att jag har ont i öronen :S..  Ikväll kanske det blir grillning här hemma, mysigt. Vädret är ju bara sååå underbart idag, jag har haft dörren öppen mesta dels av dagen och katterna verkar njuta för fullt med att ligga och må gott i solen :) En annan är påpälsad med fleecejacka, haha! =p Kaninerna gillar nog också att det börjar bli varmt ute igen och så fort snön smält på baksidan ska hanarna få en egen ute bur uppe i skogen, precis som honorna ;) Nu ska jag lägga mig framför tv´n en stund och vila, det tär på kroppen att pyssla lite när man är förkyld! =(

Puss på er!

en historia har alltid två sidor..

men det missar folket väldigt ofta, vilket är synd! man kan aldrig få försvara sig och kanske faktiskt berätta sanningen? jag har flera gånger fått skulden för nått som jag faktiskt inte ens har gjort, utan det är nått folk tror och har fått för sig OCH ANTAR och då är det ju bara så. "för det va ju så man var för 7 år sen" MEN HALLÅ? saker ändras, folket ändras, man ser allt med andra ögon nu än vad man gjorde när man va 15. okej, vissa personer kanske aldrig förändras..men avgör det i dagsläget, döm inte för nått som hände för flera år sen.

jag har en "vän" som brukar höra av sig till mig ibland, det går i perioder. men när det väl händer, så blir jag faktiskt jätteglad. Man kan kombinera gamla vänner med ett nytt liv och kan man inte det...så är det väl förjäkla synd! För jag har jäkligt svårt att tro, att bara för att man skaffar flickvän/pojkvän så slutar ens vänner att behöva en och viseversa.. Men jag vet hur det är i det här fallet, tråkigt. men det känns gott i hela kroppen oxå ;-)

Hur som helst, hemma från jobbet ikväll.. hade lite feber igår och nu har jag ont i både kropp, hals, nyser och fryser. Suck! ALLTID SKA DET VARA NÅTT MAN SKA BEHÖVA KÄMPA MED :p

Jaja, whatever! Nu ska jag krypa ner...tillsammans med min fina, fina sambo!


ibland blir det tufft, även för den som är lycklig.

Det finns känslor som man varken kan hantera eller styra över, eller hur?! Och när jag nämner ordet känslor, så behöver dessa känslor kanske inte innehålla kärlek.. Man kan ha känslor för en vän på ett sätt och för en pojkvän på ett annat, ja ni förstår mig säkert.. Även om tiden har sin gång va, så finns det vänner vi aldrig glömmer..Såna vänner som man på nått sätt tappat bort, eller som har hittat nya vägar att gå på. Vissa vänner känner vi oss vilsa utan, oavsett om vi medvetet eller omedvetet förlorat dem...  äh, jaja! jag vet inte hur jag ska förklara, men för er som finns på alla andra håll......jag saknar er <3 


"Jag hatar den känslan som inte vill ge sig av när jag tittar på dig.
Jag hatar det sättet du ignorerar mig på, det är som att vi aldrig känt varandra.
Du vet att allt jag ville var att du skulle behöva mig"


onsdag idag.

Jag sitter & väntar på nått som Magda skickar på msn, efter de ska jag ta mig en promenad...Vet inte vart, men någonstans iallafall! Synd att man inte kan gå & fika hos någon nu när man dietar igen..=p Jaja! Nu ska jag kolla en sväng på tv igen!

Grattis Ida..



Till eran andra lilla dotter :)


Promenad!!

Idag tog jag & knallade bort till farmor & farfar, hela 5 km blev de :) Och ikväll är det även badminton, toppen! Nu gäller det att lägga på ett kol, om jag ska komma i nått snyggt till sommaren. Jag har ju gått upp nu under påsk, fy mig! Så nu får jag skärpa mig..

Slänger upp en bild, om är.......sen 2006? :p



Jag hade sån tur, att jag träffade dig älskling ♥


fypåmig.

Jag skulle aldrig ha ätit påskmat, haha! :) Men det är ju bara att ta nya tag...Just nu ska jag ta & knata bort till Rävanäset, med mina iPod i högsta hugg.... vi hörs sen!

ni måste hjälpa mig!

Flera gånger i månaden, drömmer jag alltid 2 olika slags drömmar. Här är iallafall den ena: Jag tappar alltid mina tänder, ibland bara några men i natt va det hela underkäken som va utan tänder..Jag får dem alltid i handen och får alltid panik. När jag söker på internet om tänder kommer detta fram:

Spotta ut massor av tänder: Något du vill "spotta ut" i den meningen att erkänna, säger eller uttrycker känslomässigt.
Tänder ramla ut: ofta en känsla av förlust, såsom dödsfall av familjemedlem eller käraste, åldrandeprocessen eftersom det gäller mognad, så bekymrar sig allt äldre och ett "s förändrade syn. När våra första tänderna faller ut vid cirka sju Det är nog vår första erfarenhet av att förlora något av vår kropp, något konstigt som händer - vi kanske till rädsla andra bitar av oss kunde släppa av eller ut.
Vid enstaka tänder: Detta kan tyda på förlust, förändring eller död för någon.
Tandlös: Förlust av effektivitet, känslor om åldrande.
TAND, tappa: otur

JAG TYCKER INTE ALLS OM DETTA!! :S

nån som vet vad det egentligen innebär att drömma om tänder, eller stämmer detta?
Läskigt sånafall, eftersom denna dröm kommer upp minst 4 ggr varje månad! :(

dags igen.

I morgon sätter jag igång med min diet på allvar igen, efter en hel helg med påsk-mat , samt lite alkohol! Jag skulle egentligen ha börjat idag, men eftersom att jag idag inte känner mig särskilt pigg (tror jag har nån förkylning i kroppen) så får det bli i morgon! Sen har mina shaker varit slut, eller slut...jag fick beställa nya eftersom jag verkligen inte kan svälja alla, haha! Choklad är den som funkar fortfarande.. :)
(tänker inte ställa mig på vågen fören på söndag)

Vecka 17 ska jag nog ner till Västerhaninge en sväng, hoppas jag fått bra resultat tills dess så jag kan shoppa lite nya kläder ;-) Och nu börjar det tina upp fint efter vägarna så nu kan man ju faktiskt ta sig en promenad eller en liten jogging tur igen..

Igår fick vi middag hos farmor & farfar, tack snälla för det. Det var verkligen jättegott...=)
I morgon är jag ledig (om de inte ringer in mig kl 7 i morgon bitti så) så då kanske det får bli en promenad åt nå håll, om det är fint väder så! =)

Nu ska jag väl ta & försöka göra nått här hemma, diska kanske? =p klä på mig vore ju bra också...
gud vad jag älskar slappar dagar! dock inte ensam :(

 

Lalalalaaaaaaaa......puss & ha en bra dag.


Klart den godaste Bacardi Breezer´n.




Ni som inte smakat denna, måste tamme tusan göra det. För fytusan va god den är!!
Denna kommer klart att drickas i sommarvärmen ;-)


=)




PUSS PÅ VÄRLDENS BÄSTA F.