Barbafamiljen! =)

tack gode gud för Willy:s och deras småplocks aotomater.. haha! För 10:- får man ett mobil smycke, med någon ur barbafamiljen och idag kom jag & mamma hem med Barbamamma, Barbapappa, Barbastark & Barbazoo, gissa hur glada vi är? :) Haha, fast...vi hade redan Zoo & Stark :) Men det gööör inget! :)

   

Barbapapa och Barbamama

Det finns inga problem som det här enastående paret inte kan lösa! Tack vare sin snillrika fantasi och förmåga att ändra form tar de itu med de mest svårlösta problem. De är artiga och tjänstvilliga och föräldrar till sju barbabarn: Barbalala, Barbaflink, Barbafin, Barbazoo, Barbabok, Barbaskön och Barbastark. 
















Barbastark

Barbastark är röd och älskar att idrotta. Han är den givne ledaren och är överförtjust i mat. Med sina Sherlock Holmes-redskap (hatten och förstoringsglaset) och med hjälp av hunden Lolita försöker han vara en duktig detektiv. Barbastark kan vara lite mallig, men han är i grunden en trevlig prick!



Barbazoo

Barbazoo är gul och kan allt om naturen! Han känner till massor om olika djur och växter. Barbazoo är väldigt hjälpsam men hans vilja att skydda naturen tvingar honom ibland att sätta stopp för Barbaflinks farliga experiment.




Barbaskön

Barbaskön är svart och hårig och har stora konstnärstalanger. Han är mycket känslig och har ett hett temperament, speciellt Barbabok har lätt för att få honom att brusa upp.


Barbaflink

Barbaflink är blå och en riktig vetenskapsman. Han kan mycket om kemi, fysik och biologi. Ibland kan hans teorier medföra att han går lite väl långt och följderna av hans experiment kan bli katastrofala. Som tur är håller hans bror, Barbazoo, ett öga på honom.



 

Barbalala

Barbalala är grön och älskar musik. Hon kan spela många olika instrument. Hon är intresserad av djur och natur, liksom Barbazoo. Barbalala kan vara lite drömsk men är nästan alltid glad. Hon blir sällan arg och har en lugnande inverkan på sina syskon.





Barbafin

Barbafin är lila och den vackraste av barbabarnen (tycker hon själv i alla fall). Hon gillar smycken och parfym. Hon är väldigt rädd för spindlar och andra småkryp och svimmar när hon ser dem. Barbaskön tycker att hennes rädsla är överdrivet löjlig.



Barbabok

Barbabok är orange och väldigt intellektuell. Hon är ofta djupt försjunken i sina böcker. Hon kan lätt bli lite högfärdig och grälar ofta med Barbastark. Hennes syskon får akta sig för att trampa henne på tårna. Men hon har sinne för humor!





Jaaaaa....vilken i barba familjen är du? haha ;)


Kommentarer
barret

Jag är nog barbamamma och jonny barbapappa sen är nog teodor barbazoo tror du inte det?! ha så kul imorgon :)



Blogg: http://famgranberg.blogg.se/
2010-03-18 @ 19:45:30




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback