the old me is dead and gone.

Puuh. Hemma igen efter en timmes promenad, dock regnade de sista biten. Så nu sitter man här & huttrar och väntar på att han ska tända upp så jag kan ta mig en kvällsdusch. Jo, jag kan oxå tända upp men det fanns inga småpinnar & jag är ingen hejjare på yxa, inte ännu =P Sen efter de blir det nog sängdags, jobb i morgon.
Längtar efter att få vara ledig i helgen, har inte varit ledig en hel helg på jag vet inte hur länge och på måndag börjar jag på mitt vik på Nipängen i blå grupp, loooove it ;D


Nu, nytta!



sommaren 2006 :)
gaaasch vad jag saknar det där håret!

Down, down, down!

Ligger & tittar på; a walk to remember.
Än så länge är den okej, så hoppas den fortsätter såhär.

Bilen är på service, så hoppas den går lite bättre nu framöver :-)

Min önske-lista har blivit liite längre, även om jag gett upp det här med att fylla år! Zera har iallafall fått presenter så hon klarar sig, ska bara slå in dom. Snart fyller hon ju 2, den 10/6 :-)


Nåja! Vi höres..


dagen börjar lida mot sitt slut

Idag blev det en promenad med Malin ca 5 km blev det, gick hem till pappa och lånade en bil. Sen for vi hem till mig & jag klippte henne & vi surrade massa tjej-snack ;) Sen skjutsade jag hem henne och fick lite nya filmer på ett USB, tänkte kolla på nån innan jag somnar. Har precis tagit mig en kvällsdusch och nu sitter jag här och fördriver tiden, ovanligt va? I morgon ska jag jobba på Strandliden, jobbar kvällen & så jobbar jag på fredag. Sen är jag ledig tills på måndag. Underbart med en ledig helg, för jag ska faktiskt bara slappa hela helgen.
Eventuellt att mina fina går med på en sväng till Sollefteå & crousingen, men vi får se vad vädret säger.







Tack du fina, för att du finns.
Jag älskar att vara i din närhet och du värmer mig mer än solen.
Jag älskar sättet du tar i mig på och sättet du ler mot mig på.
Jag älskar varje del av dig och vill alltid vara en del av dig.
Jag blir lika lycklig varje gång jag ser dig och jag förvånas än idag...
hur otroligt vacker du egentligen är ♥


Liten men tuff!

Idag då Fredrik & Zera va i skogen, hände de något...Zera tog upp en spår & började jaga något runt hela skogen & skällde hela tiden, djuret hon jagade fräste & typ frustade lite & 2 ggr stannade de upp, till slut hördes inte hennes skall mera & Fredrik blev orolig. Eftersom han inte såg vad hon jagades, utan dom hördes bara.
5 min senare kommer hon tillbaka alldeles blöt, hon hade sprungit ut på en myr. (hand-datorn visade att det va en myr dit hon sprang) Fredrik trodde det var en grävling eller räv, men på jobbet pratade han med folk som jagade grävling & de sa att det inte var varken räv eller grävling utan mest troligt en björn eftersom de försvann ut på en myr.....förstår ni? VÅRAN hund kan ha jagat en björn, förstår ni hur jävulska tuff hon är isåfall? :D husse är stoltare än någonsin idag tror jag, medans matte är lite nervös att hon ska jaga & reta upp nästa björn hon eventuellt möter och de kan de bli farligt för både husse & Zera. Men ja, lite stolt är jag nog! Att hon är så förbannat tuff...


Sunnydays!

Ledig idag & är helt utan bil. Men tur de, då måste jag röra på mig ännu mera ;-)
Idag visade min våg - 4,5 kg, vilket betyder att jag har -5,1 kg kvar på mitt mål! Jag gick ju ner förut, men gick ju upp lite igen. Men snart är jag nere på det som va mitt första mål förut, men jag ska ju ner lite till..till den 1 juli ska det vara klart, men eftersom det går så fort nu så blir jag nog klar tidigare! Awesome ;-D då när det målet är gjort, har jag ju gått ner - 20 kg! Då blir jag fanimej stolt över mig själv.
Nåja...

Skulle behöva vinna massa pengar, så jag får ut & åka båååååt & fira min födelsedag i Sthlm (minns inte när jag gjorde det sist).. Vill umgås med mina fina där nere på en mysig uteservering :-)

Ja, drömma går ju!

Puss


just you know.

Jag är som en katt.
Kommer DU för nära mitt revir,
 kan du ge dig fan på att du kommer märka det!


Hjärtat slår hårt, helt utslagen. Jag vill höra andetagen ♥

Jahapp, då är man tillbaka hit. Har jobbat idag, sen blev det en 5,5 km promenad ner på byn för att möta Malin =) Sen har jag även städat nedervåningen, får väl försöka ta övervåningen i morgon...eller nått ;)
Jaha, annars rätt lungt här uppe i wooden.

Zeras löpning borde snart va över tycker jag, även om hon är jätteduktig.
Jo, Zera har fått 2 nya vänner....tror hon!
Grannens stövare Sigge, hon har hälsat på honom här ute & nu smiter hon till hans hundgård så fort hon får chansen. Sen lite längre ner här, bor det en Tollare (tror det är en sån) Den hälsade hon på häromdagen då den var lös & Zera va oxå lös, så jag hämtade henne och fortsatte gå...och idag, kom han/hon smygandes efter oss på vägen och ville väl leka förstårs :) Haha.
Stackars Zera, hon vill ju bara leka hon! =)


Åh, har inget att skriva mera!





Varm inombords!

Jag är så glad, av många anledningar.
Men allra mest ler jag åt min mysiga & händelserika helg :) nu försöker vi släppa det!

Jag är leds på blåsten, så jävla trist.
Jag vill ju ha sommar..har fått ett jävligt bra schema i sommar. :D jag har inget och klaga på. Awesome. Fått vara ledig då jag vill och i juni jobbar jag mycket kortdagar, vilket innebär att jag kan var ute i solen (om det nu finns nån) efter jobbet. Jag trivs så bra på Blå grupp :-)

Jaja, nu är det så att jag ska se på BECK, så vi hörs ;D


En månad!

Sådärja, fick vik månaden ut (juni) på Nipängen...glad tjej :-D


Vi är fina!



Tack för alla stunder, du fina älskade :)
- jag tycker ju såå mycket om DIG <3


en rubrik?

Ikväll trotsade jag väder-gudarna och tog mig en promenad ner till pappa&lotta med Zera och sen fick vi skjuts hem av lotta =) Jag har precis duschat och gett Zera mat. Hittade INGENTING i klädväg i stan i lördags, suck.
Så nu går klädsidorna heta här hemma.
Åååh, jag är så mallig så jag dör ang mina björnar. Det är tydligen brunst nu, så jag tror att det var en hona & en hane..Så kom vi & störde? :P (Måste bara tillägga att f. sett björn förut, 6 st blev det nu med dessa 2 för honom) men jag & Malin va mer vilda än tama detta ögonblick! haha.
Alltså, det är jävligt paffiga & mäktiga djur.
Jag kan ju bara säga såhär, jag skulle inte vart lika rockig om jag hade mött de i skogen utan bil.
Fyfan. Ni som gjort det beundrar jag..=)




(bild lånad från google)



Naaaw, en tant på jobbet sa till mig igår; - Men gud vilka fina ögon du har.
Blir man varm inombords eller blir man? =p haha.

Sådär, snart fyller jag 24 & det betyder att det även snart är 5 år sen jag tog studenten.
I år är det ju J&M tur. Jag önskar ibland att jag kunde spola tillbaka tiden så jag fick uppleva det EN gång till.
Åh, jag är så glad för deras skull, sådär lite stolt lixom :) Nåja!!





Jag ska nu ta & fixa lite. Så förbannat skönt att slippa Gulldalens 53 kvm. Jag vill aldrig mer dit, aldrig!
Allt har blivit såå mycket bättre sen jag flyttade hit, både psykiskt & fysiskt. Jag önskar bara vi hade flyttat för länge sen...- men sen finns det ju saker jag saknar.


PUSS & GODNATT, jobb i morgon. Ska få jobba på Nipängen, blå grupp. Awesome ;D

Trist!!!

Det verkar inte bli någon kryssning, då pengarna inte räcker till, eftersom försäkringskassan strular denna månad!!!!
Men kryssningen kostar 600:- plus lite bensin, så jag kanske får köpa mig lite trisslotter ;D eller ja! Vi får helt enkelt åka i höst istället...fast drömmen vore ju att få åka på födelsedagen, kanske löser de sig på nå vis ändå :)
Vi får se!


I morse va det kallt, saknar redan värmen =)


Ett paradis för två

Sådär, då är alla kvällen sysslor gjorda. Jobbade 14-20:30, kom hem & tog en 5 km promenad (har gått 1,5 tidigare idag oxå), sen jag kom hem från den så har jag förvällt murklor & nu väntar en dusch. Sakta men säkert kämpar jag mig uppåt på många plan.. =)
Låg ute & solade mellan 10-12 idag, sen gick jag bort till skolan & eftersom solen stekte så bra så hade jag bara sport-bh på mig upptill...så liite färg fick jag :)

Den här helgen har varit den bästa på länge. Sol, värme, shopping, mys, björnar i skogen, jobb, nattsnack, kramkalas & ännu mera mys =)
Aaah....life is good!


Det största ögonblicket i mitt liv!

Känslan sitter i sen igår, jag är så otroligt jäkla glad! År efter år, mil efter mil, timme efter timme. I snart 6 år har vi åkt bland alla vägar utan att se en ända björn och när vi minst anade de igår så stod de helt plötsligt 2 st 50 m från bilen. Jag blev stum, gråtfärdig, hyper, nervös, svimfärdig, startklar för att springa efter av lycka. Känslan går inte att beskriva.
Den ena lufsade ganska fort in i skogen, medans den andra tog några steg fram & tittade på oss i nått ögonblick. Allt gick så fort, så hann ju tyvärr inte ta kort. Men ja, lyckan är total :D


Lyckan är total!!!

Jag se sett mina 2 första (vilda) björnar, 2 stora stod på vägen nu när vi lämnade Köttsjön :D :D :D känslan är obeskrivlig. Faaaaan vad jävla mäktigt.......:D jag är lycklig!!!!


Nattank! (fast med en annan innebörd)

Klockan är runt halv 6, här ligger jag...klarvaken & funderar på vad jag ska göra. Klockan halv 9 ringer klockan, eftersom vi ska till stan idag. Men kanske försöka somna om en stund? Helst av allt är det ju nu jag ska gå stora rundan (5km) bara för att ha det överstökat lixom, men nu blev jag lat! Jag kör på det sen istället...

Jamen, jag tror jag tar & slår på BECK, jag somnade visst sist ;)

Mysigamänniska <3


fredag!

Min lilla tur med Zera blev visst 5 km, hmm... ;) jaja, man hinner ju iallafall se mycket fint efter vägen och njuta av solen. Ser ni så snygg hon är? :)
Har nyss gjort månadens roliga, betalat räkningar. (va triiist det är)

Iallafall, i morgon ska VI till stan. Längtar! Dock har jag lovat mig själv att inte köpa för mycket, men det brukar bli så att har man pengar hittar man ändå inget och är man utan hittar man hur mycket som helst.
Måste ju ha lite sommarsött nu när sommarn är på ingång.
Får hoppas man hittar nått då! =)

Nu, ska jag städa lite. Har lagt en massa papper här på köksbordet, puuh.
Tur jag fått ordning på mitt liv, förut struntade jag i hur allt såg ut. Min flickrum va oftast kaos, men nu får jag nästan spader. =p Men vad gör de? det är ju finast när det är städat... :)







Pang i bygget!

Jag hatar när jag exploderar av ilska, suck! :(
I vilket fall ligger jag nu i soffan & ska vila, lika bra de!


Sant de



Den som illa gör, han illa far!


måste bara påpeka

 


- Att jag faktiskt längtar efter min lilla energipump ♥ :( 


jorå..

Idag har jag hunnit med en hel del, åh vad jag trivs med livet ibland.
Jag har bla;
- Jobbat
- Solat (ute)
- Hämtat ut mina nya jacka
- Förvällt mina murklor
- Varit till Farmor & Ia med murklor
- Varit ute på en 2 km jogging/promenad (mina ben är helt slut efter igår, haha)
- Beundrat våra fina träd han kom hem med idag.
- Kollat lite på kryssningar

I morgon är det en ny dag, jag ska jobba och sen hem & njuta.
Ehhmn, jag skulle ju vara ledig i helgen? men tog på mig ett pass i helgen eftersom det är storhelg tydligen, alltid bra med lite extra.

poppar musik på spotify & tänk att vissa låtar får en att få såna känslor? det är nästan så man är tillbaka i det ögonblicket...man ryser!

Skitsamma... nu tänker jag faktiskt kvällsfika. :)
i min ensamhet tydligen....

Men LYCKA!

Idag fick jag hem min nya jacka, awesome! :-D jag är redo för sommaren.

Funderar på att dra på en kryssning på min födelsedag, en cinderella :D yeeejh!

Åh, varma sommarpussar!
(men smak av annanaspaj)


Men älskade!

Jag har sagt ett tag nu, att jag vill ha ett körsbärsträd på gården. Ett som VI planterat & som vi ska se växa & förhoppningsvis äta färska körsbär ifrån. Tanken har ju varit mysig, eller hur?
Och idag........kom han hem med både ett körsbärs & äppleträd :-D lovely!
Jag blev så glad :') åh, nu är bara frågan vart de ska stå.

Solen skiner & jag med den!

PUSS


Summerlove!

Vad jag älskar solen! Ett glas vin & lite jordgubbar skulle sitta fint, och som pricken ovanför i;et kanske nån att rulla runt i gräset med? ;-) höhö!

Nä skämt & sido ( ;-) ) så ligger jag i solen & steker på mitt blekfeta fläsk, dock känns det meningslöst då jag tror att solen glömt bort hur den ska göra mig brun. Eller så har min hud glömt bort hur man blir brun? Skitsamma...ni hajjar va?

Ikväll ska jag förvälla murklor, för första gången i mitt liv. Det känns som om det blir några vuxenpoäng till där va? Hur många poäng till behöver jag samla för att bli vuxen? Äh...en hel del förmodligen. Dom försvinner ju som ibland oxå ;-)

Zera, ligger under busken i skuggan. Solen är för varm, huga....lillgumman!
Men ikväll kanske vi får kasta lite pinne nere vid älven? Vi får se... :)

Nu, STEKA :-D


Torsdag!

Jag har varit vaken sen han for på jobbet, nu är det min tur att kliva upp. Ska ta & göra mig klar för kl 7 blir det provtagning & 7:30 jobb!

Dags för att möta en ny dag ;-)


Min Duktiga Tjej!

Kvällsrundan blev 1 km jogging med Zera! Jag orkade fasen inte mer efter äventyret i skogen, haha! :-) men nu till det stora hela; Zera joggade "fot" hela vägen med mig, precis bredvid. Utan koppel, hade inte ens det med mig idag.
Jag är chockad, men ack så stolt över henne. :')

Ligger & kollar på Svensson Svensson! Haha, Gustav Svensson <3


Mina ben känns som bly, är såå trött i benen :( men i morgon är en ny dag & nya tag!

PUSS


en bra dag =)

Låg ute & solade till ca kvart i 3 idag, häärligt! Sen for jag med F. till skogen och efter 2 timmar´s promenad i blandad skogsterräng var vi klara med det vi skulle och då for vi & plockade murklor =D Jag älskar att plocka murklor...? haha. Vart 3 kassar fulla, så i morgon ska jag förvälla dem och frysa in. Jag samlar såna vuxenpoäng nu förtiden så det är inte sant!!!! ;D (hur många ggr ska de förvällas btw?)

I morgon blir det HC & nya blodprover och även jobb. Jag ska ta en dusch och sen krypa ner till en BECK film. härligt, härligt! =) Först, kanske en liiiiten kvällspromenad till? Jag kommer bli sjuk av det här =p haha.
Jaja, en kvällsprommis med Zera får det bli.




Solen :-D

Underbart! Har satt ut Zera på lägdan, hon verkar trivas :) själv ligger jag på gräsmattan & solar, hoppas vädret i helgen blir såhär eftersom att jag ÄR LEDIG :-D har ju jobbat 5 av 6 helger eller vad det nu blev :p jag vill grilla nu, det har lixom inte blivit av ännu!

Det är så skönt med hus, här kan jag ligga & sola bäst jag vill. Zera kan vara ute & katterna verkar trivas bättre än alla andra :p de umgås mer på nått vis, dom håller sig alltid i närheten & är gärna med ute på gården eller myser med Zera där hon är. De jagar varandra (Zera & katterna) och jag tror faktiskt de är lika glada som jag :-) i gulldalen va katterna borta flera nätter & ibland trodde man nästan de hade försvunnit! Men nu ser man hur de myser under äppleträdet eller sitter flera timmar på en sten & smyger på råttorna på lägdan. Det värmer mitt hjärta!

solen bränner mot min hud, men än så länge värmer DU mig mer <3


När ena halvan blir tom!

Trots att klockan inte ens är sex, är jag vaken. Har satt på en film & tänkte försöka somna om. Har sovit som en kratta inatt, skit-dåligt. :-(
Igår blev det en 5km promenad i kvälls-solen, men med solbrillor & bra musik i lurarna så kan man nästan gå hur långt som helst :-) och i mina nya sportbyxor oxå, haha!

Andra hälften har åkt till jobbet, bara jag & tjejen kvar hemma :) hon fick komma in & ligga på mattan här nu när han åkte. Hon sover ju ute i sin bädd på nätterna nu (ute är utanför sovrummet i köket tex) duktig tjej! :)

Igår drog jag i lite hårfärg, eftersom mitt ljusa blev (som vanligt) helt förstört!
Det lossnade massa hår & såg nå jävulsk slitet ut. Det gick inte ens att platta det :-( *leds*

Ja men vad gör väl de?
Jag har det bra iallafall & jag ser framemot en varm & härlig sommar tillsammans med fina människor!
Jag vill jobba massor & äta massa glass i solen :)

Åh, jag tror jag har vaknat ur mitt ide nu =D


Ehmn..

Känslan som uppstår när jag står i hallen & han säger att jag ser "smalare" ut än på länge :D
Besvikelsen som uppstår när jag bara tror han säger så för att göra mig glad! *morr* både vågen & allt annat (jag själv & min spegel) säger ju motsatsen.
Äsch! Jag mår bra & det är väl huvudsaken? :)

Har nyss kollat på Beck - monstret.
En av dom bättre (men brutala) filmerna i den "serien"..

Han sover redan, jag har tagit 2 Ipren & ska försöka sova jag med! Men vill ju somna till ljud ja (tex en film) men nyss när jag smög upp så fick jag stränga order om att komma tillbaka & strunta i datorn - hårda bud :( :)

Det är så tyst här uppe i skogen, jag gillar de. Det enda som hörs om nätterna är hans andetag & Zeras @ katternas tassande ibland, fåglarna kan höras på morgonen & på kvällarna - hur lugnande är inte det?

Det var faktiskt så, att jag stod i valet & kvalet om jag verkligen skulle med hit upp, eller om jag skulle låta honom flytta själv & kanske få det bättre utan mig.
(jag va väldigt deppig här)
Men han ville tydligen ha med mig hit! Men som en del av er vet, var jag rädd för att hoppas. Jag ville inte ta ut nått i förskott för det hade gjort mig besviken förut. Men nu....är jag lyckligare än vad jag någonsin varit! Jag tror också att han märker de, hur jag sakta men säkert försöker komma tillbaka till den trygga famn han faktiskt är.
Han är den enda människa som orkar med mig och nu skulle jag tacka honom för de. Jag skulle mot alla odds, fanimej klara det här & bli den tjej han ville att jag skulle vara. (den jag brukade kanske och lite därtill)
Han har alltid ställt upp för mig och det va fan inte mer än rätt att nån tog tag i mig & fick mig att vakna upp.
Jag hade missat hela min framtid annars! <3

• det handlar inte om att hitta den man vill leva med, utan att hitta den man inte kan leva utan •

Så, sitt inte här nu! Ut, sprid kärlek & var rädd om varandra. PUSS!


En sommardag!

Vädret har varit underbart idag, dock låg jag till närmare 2 innan jag orkade kliva upp ordentligt. Tände dock upp på morgonen, va ut med Zera & åt frukost runt 6-halv 7. Tog 2 värktabletter och lyckades somna en stund. Sen låg jag & kollade på Beck.

Jag vill ut & plocka murklor, tror jag måste göra det i veckan :) så man kan göra stuvning, nå jävulskt gott! (vart sugen när jag såg att Jessica gjort de)
Och att Ia plockat häromdagen..så nu är det min tur att leta & hitta :D

Vädret i veckan ska tydligen bli kanon, jag älskar det! :D sommarsolen är efterlängtad!

Puss


Summersun and secrets!

aldrig har viljan varit så stark, jag vill verkligen visa att jag kan & vill. Jag har ändrat mig, på några plan. Det är en bit kvar, men jag är på god väg.
Jag har;
• börjat motionera
• börjat baka
• mitt humör är bättre pga medicinerna (jag "lider" av; hypotyreos)
• jag är mycket gladare & jag kan ignorera saker utan att explodera
- ja, inte så mycket för er kanske! Men för mig & oss.

Nåja, have a nice day!
Själv ligger jag i sängen & har ont i magen!


Min mil!

Är gjord, jag har alltså gått en mil FRIVILLIGT?? Inte i ett svep, men under dagen. Började med 6 km promenad, sen för 2 timmar sen gick jag 2,5 & nu 1,5. Jag skulle gå 4 direkt på andra rundan men då upptäckte jag att jag tappat min hemnyckel så F. Fick köra tillbaka mig samma väg & jag hittade den :) låg i gruset en bit längre bort från huset. Tur!

Zera & jag sitter ute på altan & njuter av kvälls-solen, jag älskar den! :)
Saknas iofs bara en kall öl eller så, så vore de toppen! :-) hoppas vädret är såhär nu framöver, sånafall blir jag ännu gladare & får ännu mer energi! :D

Puss


dagen

6 km promenad, städning ur Lottas lokal på 3 timmar & sushi till middag ;) härligt.
Mannen i huset klipper gräs och jag sitter här, rättvist. (har faktiskt nyss satt igång en tvättmaskin) höhö.
Nä, det är inte rättvist. Men han gillar att klippa gräset (tror jag) & jag ansåg att jag kan klippa gräset när solen är framme istället. Det är väl därimot rättvist va? ;)

I morgon är det jobb igen, 7:30-17. Hääärligt =) Det går så bra för mig nu tycker jag, jag är nästan brydd. Inge bakslag på ett tag nu, fantastiskt...eller bara ren tur? Ja, säg de..
Men bara för jag nämnt de, så kommer det ett snart. =P


Har kollat lite på olika bilar, har fassnat för en bil jag vill ha. Så vi får se om jag hittar nån sån & nån bra!
Ska banne mig ha tonade rutor ;) Annars blir det aldrig att jag får de på bilen, haha!
Och bilen ska vara mörk, helst svart eller mörkblå. Såå snyggt! ;) Gäller bara att sälja kaoset jag har nu först. Eller ja, den vill jag iallafall inte ha kvar, även om det är en typiskt Mia bil.

Ja, jag undrar vad jag mer ska berätta för er. Det finns lixom inte så mycket att säga idag.¨
Återkommer kanske under kvällen, annars hörs vi i morgon! =)





En kväll för 2 sommrar sen när vi var & fiskade. Mys! <3


Äntligen!

Nu är jag nyduschad & har precis lagt mig, har jobbat 11 timmar idag & på timmarna bakade jag 2 annanaspajer till pappa. Tänkte ge mig ut idag, men det va så kallt ute när jag kom hem :( i morgon satsar jag på en promenad på en mil, ja..kanske inte på en gång men under dagen =)

Nu, blir det en Beck film :)


Underbart


Rasmus Seebach <3


Inte alls!

Jag är inte Bitchig, jag markerar bara mitt revir! Puss då ;)


Jag som skulle vila!

Jag som tänkte vila på mina timmar, men så ringde min pappa & ville ha 2 st annanaspajer till sin födelsedag idag..så vad gör man inte? Bara att börja baka!!!


Ibland gör så lite sååå mycket!

Vem ska man förklara för, när ingen tycks förstå?

Nåja, regn idag igen! Värdelöst..men vad gör man? Kliver ut på gräsmattan & hoppas på att växa lite? Jo, om det ändå vore så...

På lördag blir det en tur till Östersund med en mycket fin människa. Vi ska shoppa lite sommarsnyggt & äta gott tillsammans, det gillar jag! :-)

Annars är jag återigen helt galen, då de läkarn sa inte skulle hända återigen har hänt! Blir såååå jävla förbannad.. Jaja! Just live with it. :(


En kvällstur!

Ikväll for vi en tur & hamnade i Kärlsjön, där tog vi oss en liten promenad & Zera den toka badade =p
Har precis gjort kvällsmackor & sitter nu framför en Beckfilm - vita nätter.
Jag älskar Beck, dom är så förbannat jäkla bra. Imorgon fyller pappa år & jag jobbar. Undra om det bjuds på nå tårta?

Jag är sugen på en ny bil, Zera får ju knappt plats i bilen längre & den rymmer ingenting! En combi? -jatack :-)

Nu ska jag fortsätta mysa & njuta av lugnet. Allt som hörs i mörkret är tv'n & djuren som tassar lite..


Dirty?

Sådär, då är allt dagens måsten slut tror jag! Annanaspaj finns i ugnen, duktiga jag. :) har även hunnit med 1,5 km, dåligt av mig...men de regnade så! Får ta mig en tur sen ikväll om jag orkar.
Jobb i morgon igen!


Smaken av dig i min mun ;)


Det regnar & regnar!

Usch vad vädret är tråkigt. Men det ser ut & bli liiite bättre :) vill ut, vill gå!

Ge mig nått att göra ikväll tack!

Puss & kram..


en kvällspromenad i bilder!


-100610-
Snart fyller du 2 år, den dagen ska vi fira, din 1:årsdag tillbringade du
på djursjukhuset i Strömsund med din husse för du va sjuk :(
Det blev varken presenter eller tåra, men i år blir det väl dubbelt ;)
♥ Åh, vad vi älskar dig, ditt lilla busfrö











såna dagar är perfekta.

Igår när jag kom hem från jobbet, var vi ner på ica & handlade.
Medans jag somnade i soffan en stund, hade han gjort maten.
Fläskfilé med vitlökskroketter & whiskeysås med tomat, mozarella & basilika till. Såna dagar är det väl underbart att vakna efter en tupplur ? =) tusen tack kära du <3 :) kvällen bestod av godis, chips & film. så idag hade jag ju inget annat val än att gå..haha.

Väntar stort på kattungar här hemma? men det verkar inte bli nått...kanske är hon bara som jag & lagt på sig lite extra? ;-) who knows...


Dagens "to do" lista är slut?

Idag har jag gjort allt jag ska göra, blev en 6 km promenad oxå, mötte Malin nere på byn så gick vi hem till mig och sen körde jag hem henne. Underbart med en promenad =) nu tänker jag faktiskt inte göra mer idag, inte som jag planerat iallafall. Jag har precis duschat & lagt mig framför en film =)

Åh! Jag hatar mig själv när det gäller mitt hår. Nu förstår jag varför det alltid blir svart, för det är det de ska va! Iallafall mörkare! Det ser minst slitet ut då & de passar till allt!!! :-) nej, har inte färgat håret mörkt!!!! :p hittade ju dock en hårfärg på ica - to die for. Röd/svart...åh! Så fin! Menmen...haha, jävla pucko man är!


Nattank!

Ni vet ju vid de här laget att nattetid tänker jag oftast mest. Vilket suger! :p
Idag har jag haft ångest för min svullardag, haha..herregud! I morgon måste jag ut igen :p Zera blir dock hemma både från skogen & promenad då hon är så himla trött iochmed hennes löp. Hon sover mest =) gullsisan <3
Vi har kollat lite på en lillebror ikväll, dock passar det ju allra bäst efter sommarn, men man får titta! *vill ha*

Nåja, ligger här i sängen & ska fortsätta sova & lycklig att mitt sällskap är vackrare än allt! :') puss & godnatt!


Svullardag!

Idag ska de svullnas, nå jävulsk dessutom! Jag skyller på regnet :-)
Jag får dieta imorgon och framöver...nu när jag beställt en ny jacka & allt ;-)
Vi ska iallafall äta god mat & ha filmmys hela dan, hoppas jag iallafall :)


Jobbet!

Dags att bege sig mot jobbet, jag har som tur bara kortdag idag. =) hade gärna legat kvar här & myst i regnet, men de får jag göra senare!
Ha en bra dag allihopa.


Han är min bästa vän ♥

jag måste skryta, det finns en kille i mitt liv som är oslagbar. han som alltid stannat när alla andra skulle vända om och gå. han som aldrig gav upp när alla andra gjorde det. han som alltid funnits där till 110 jävla % oavsett vad. och det gör ont i mig, att jag inte kan ge honom nått tillbaka. jag hoppas bara han är nöjd med allt jag gör nuförtiden, för det gör jag av kärlek och för att han ska förstå att jag faktiskt både bättrat & ändrat mig. jag tror att många av er därute faktiskt sett hur mycket han gjort och ställt upp för mig, om inte..skulle jag inte sitta här och skriva idag. jag vet de. det handlar inte om att jag vill leva med honom, utan att jag inte kan leva utan honom. ibland är han som den storebror jag aldrig fick. inget kan skilja oss åt, det verkar då inte så. Jag kan aldrig förneka att han är otrolig, helt jävla fantastisk människa. En människa jag vill ha i mitt liv, tills den dagen jag slutas andas. Vad som än händer, kommer han alltid finnas där, tills mitt sista andetag. Jag tror, han är den sista människan som skulle svika mig.  - annars skulle han redan gått.
Vi har gått igenom så mycket och tillsammans har vi ju jordens finaste lilla tjej :)
Jag kan ärligt talat säga att DU är den människa jag älskar allra allra mest, på alla sätt & vis. ♥
............och oavsett vad som händer, kommer jag alltid älska dig, på ett eller annat sätt :)





inget kan stoppa mig nu, jag kommer stå på mig och fortsätta vara glad & lycklig!


ointressant för er!

Okej, jag tror jag fattade varför Zera va så duktig. HON HAR BÖRJAT LÖPA =D för andra gången. Sötsisan ♥ Därför hon varit så trött idag? Åh, haha! Va löjlig jag är. Men det är bra tycker jag, för då betyder de att vi kan höft röntga henne snart, de skulle ha löpt minst 2 ggr innan man gjorde de och jag vill göra det ganksa fort för jag vill ju gärna se hennes resultat av det.

She´s the one




Zera & Hugo ♥




hemma!

Vi tog den lilla rundan, gummsan och jag! Ibland gör Zera mig förvånad & jag tänker: är det där min hund? haha. Nä men idag gick hon fot i hela 500 m? Jag vart helt paff, att hon kunde 50 m visste jag. Men hon blev väl lika slut efter joggigturen som jag blev =p men hon är såå duktig och vi är sååå sugen på en liten lillebror.

Justja, igår ringde Nadja till mig & vi surrade en himla lång stund. Så kul! =) Vill faktiskt åka ner & hälsa på henne, så vi kan gå på Liseberg, Ullared och massa annat styggt. ;)

Jag tänkte nääästan klicka hem jackan jag såg på en sida på internet, men hejdade mig?
Måste rådfråga nån ;D


Herregud, snart fyller jag 24 år? (det går väl an, MEN) det innebär oxå att den 1 augusti, fyller tvillingarna 18???????? kan det verkligen vara så? Jag minns det som igår? När vi satt där på Huddinge BB och skulle bestämma namn på dom. Åh! Jag önskar nästan de va så småa igen :') jag var 6 år när de kom till världen och malligast och stoltast i hela världen var jag, åh vad jag saknar er. =( Men i sommar ses vi igen, då ska vi skåla & dricka bira ;) OCH det innebär oxå, att Sebastian fyller 11 den 27 augusti, vart fan ta tiden vägen????
Det finns ett ordspråk som lyder typ "Det är på sina barn man själv ser att man börjar bli gammal" och visst är det så, fast det är på mina syskon jag själv ser att jag börjar bli gammal, haha. Jag har de finaste syskon man kan ha och jag önskar bara att de bodde nära mig. Så jag kunde krama dom precis när jag ville <3
Ni är mina stjärnor och jag finns alltid här, även om ni inte alltid ser mig. Emma,Simon & Sebastian <3<3<3


Nääe! godnatt nu.

Sökt jobb!

Idag har jag faktiskt sökt jobb, det fanns 2 vik till den 31 december. Så nu håller jag tummarna! Vore toppen om framtiden blev säkrad så långt =) Idag har jag jobbat, till 20:30. I morgon blir det jobb igen 7:30-13:30..
Jag funderar på om jag ska ut & gå nu eller gefan, grejjen är att det inte finns nått varmvatten förtillfället (ja inte fören jag tänder upp och en tag framåt) så jag vet inte hur jag ska göra =p kändes jobbigt att tända upp oxå.
Men jag vill ju ut i kvälls-solen. Så jag tror de blir så!

Ska slänga iväg en klädbeställning också, men det får väl bli då jag kommer in igen isåfall.
Ja, så får det bli..



Du!

kärlek.tändaljus.kyssar.skratt.våradjur.duschar.fixar.framtiden.pyssla.skogsturer.småbråk.leenden.kittlas.dummaoss.lyckliga.leker.vinkvällar.filmmys. - det finns miljoner saker jag är lycklig över men idag är det speciellt min fina <3 jag är kär i dig sötnos! :D


Eftersom jag snart fyller år

Så önskar jag mig detta;

- 2 biljetter till teatern på Döda Fallet i sommar.
- Gå-stavar (jag vet, men det är skönt att gå med såna)
- presentkort på klädaffärer
- pengar

Lätta saker va? :-) listan kan göras lång, men eftersom jag förmodligen inte får så många paket (eftersom jag redan fått 2) så fick de bara bli dessa.

Nu tänkte jag försöka sova en liten stund till...;-)


Dags att kliva upp?

Ja..egentligen är det ju de. Men jag är trött, riktigt trött. Solen skiner & det verkar vara en härlig dag för lite promenad & sen är det jobb som gäller =) men ligger nog kvar en stund till.
Från källarn hör jag massa ljud, tror att någon borrar nånting. Kanske fixar han våran lilla vedhörna? Mest troligt =)

Nä...orka göra nån nytta kanske :)


Känslor som jag älskar!

sommarbarn.nyklipptgräs.sandmellantårna.skratta.grilla.öl.kärlek.brunaben.
nakna.vattenlek.fiskar.båt.dansa.galen.senakvällar.delasängmedvänner.vakenhelanätter.
blötakläder.körabil.musik
.kyssar.jordgubbar.kallacider.galnavänner.
 - livet som sommarbarn är underbart!
















Tur det finns folk..

Som ställer upp när man behöver teknisk hjälp =) Tack gullJulia.

Lyssnar på musik och funderar på att krypa ner i sängen för natten, eftersom det inte verkar hända annat ikväll.
På fredag ska jag banne mig äta jordens fetaste pizza har jag tänkt. haha!
Jorå....orkar inte sitta här mera nu! Ut & kvällskissa min hund kanske? =) Vi kör på det.
Sen kryper vi nog ner.

Puss och godnatt.

jag är såå glad!

Allt går så jäkla bra för mig nu (det mesta iallafall)
Jag får jobba rätt mycket, börjat motionera, blivit piggare & gladare, lärt mig baka (ja, en del saker).
Ser framemot en underbar sommar med massa roliga saker, även om jag inte har så stora förväntningar för att få vara ledig då allt de roliga händer, men hoppas går ju. Man jobbar ju och offrar sig så jäkla mycket annars, så jag tycker man borde få lite ledigt. Ska in på bubbelroom och gina och leta lite sommarsött. Hoppas jag hittar :D

Tack för mig!

Lycklig tjej!

Idag är förmodligen Zera lyckligare än på länge! Säsongen i skogen har nämligen börjat idag :D Zera som älskar att vara med husse i skogen...hon va tydligen jätteglad! Så kul för henne :)

Nu...byn med Malin! :)


Okej, de blev ingen promenad idag.

Men i morgon... :-)

Idag har vi mest haft en slappar dag jag & djuren. Va en sväng till Malin bara :)
Sen har vi myst i & vid sängen.
Har tagit fram min bettskena också, eftersom jag biter ihop nå jävulskt när jag sover. Få se om det blir bättre nu då =)
I morgon är det invigning på bolaget, vi har ju fått självplock här nu. Härligt! Roligare att handla då, iofs ska jag inte handla nått i morgon men iallafall.

Jag har pratat med en vän i telefon ikväll, det va ett tag sen. Jag log inombords =)

Iallafall...jag är glad & lyckligare än någonsin. Jag kan le, jag vet faktiskt hur man gör =).........Fast inte när jag ser filmen: My sisters keepers, jag dog under halva filmen.
Jag grät & jag kände hur jag så gärna hade kunnat byta liv med denna tjej.
Jag vet att det värsta är att sånt här existerar i verkligheten & det gör mig ännu mer ledsen. Men en otroligt fin & vacker film - som jag rekommenderar starkt till er allihopa. Jag älskar den!
Kanske den bästa film jag någonsin sett....

Sådär, åååååh! Om en timme får jag sällskap oxå ;-) gillas!


En tråkig dag!

Spöregn i morse & nu blåser de nå jävulskt. Jag vill uuuut på promenad, men tyvärr säger jag nej pga vädret =p i morgon hoppas jag på bättre väder.

Sen jag kom hem har jag inte gjort ett skit, kollat film & myst med både katt & hund. Har mycket att göra men jag orkar inte? .....jag kan göra det i morgon! :-)

Jag måste bara säga att jag hatar eftermiddagsskiften...:-( hatar att va ensam på kvällarna. Dagarna gör mig inget, men dagarna blir så långa, trista & ensamma. Men bara att vänja sig antar jag?

Over and out!


Dags att göra kväll!

Då har jag lagt mig i sängen, är trött. Blev en liten promenad till under dagen, tillsammans med Natalie & Hugo :) Gud så de busade, de hittade en vattenpöl & en bäck de tyckte mycket om. :)

Kom hem, målade om en bänk från träfärg till vitt som nu står i hallen sålänge! Blev väl sådär...=p

Nu är min kropp & mitt huvud trötta för idag, i morgon är det jobb som gäller i Bispgården. Dock har jag bara kortdag till 13. Härligt! :-) har slagit på en film jag ska somna till tänkte jag. För nån annan sover tydligen redan? :)


Hoppas på att få lite mera energi i veckan, vore ju mycket trevligt :-)


Ja jäklar!

Kvällen igår började med god middag & vänner. Sen kom vi (läs A) på att vi skulle till Appelbergs (?) i Sollefteå och jag lovar, jag tror inte jag sätter min fot där en gång till om jag nu inte måste, haha!
Träffade några grabbar från Bispgården oxå, trevligt.
Hemresan va iallafall lätt roligast, jag skratta så jag höll på att kvävas nästan. Vilka dårar det finns ;D (på ett bra sätt alltså) Jaja... runt 3 kanske var vi hemma igen, nå otroligt jäkla skönt.
Klev upp runt 10 idag, åt frukost och tog en promenad på dryga 5 km. Så nu ska jag ner på byn & handla och posta brev, sen till min farmor & farfar och bjuda på lite annanaspaj =)

ha en bra dag allihopa, för det ska jag ha! =)



Jag har fått allt det jag vill ha, är det så konstigt om jag är glad? JAG ÄR EN LYCKOST ;D


Jag älskar dig, min hjärtepump


Impulsiv?

Nu drar vi till Sollefteå & ser vad som händer ;-) förmodligen inte ett skit! ;D


Lördag!

Idag började dagen med frukost & en promenad med Zera. Sen hem & upp till Malin & ner på byn & handla inför våran middag ikväll :D igår såg vi alla den nya american pie filmen, jisses...den va rätt bra! :)

Naturskyddsföreningen va på byn idag...och en kille va utklädd till en rosa räka, jag dog en sväng! HAHAHA! Vilken kille...& vilken räka, har aldrig sett en sån stor eller en sån glad :D

Ja, sen tog jag & Malin oss en promenad till. Bra bra :D

Nu ska jag återgå till att fixa lite, köttet ligger i marinad iallafall :)


Puss


Fredagkväll och en jäkla massa regn!

det blev ingen promenad/joggingtur eftersom det regnat typ hela eftermiddagen och kvällen. trist =(

Bjuder på lite bilder istället.



My new shoes...ME LOVE! =D


Egooobooost!




Min annanaspaj ;)


Sådär, då får man snart sällskap oxå, först...poppa musik i köket och fortsätta skina som jag gjort hela veckan.
JAG ÄLSKAR KÄNSLAN!!


Lunch!

Har lunch, dock slutar jag ju snart :)
Imorse bjöd cheferna & ssk på frukost, vi fick mackor med skinka, ost & ishavsröra (tror jag det va) väldans trevligt! Idag blir det prommis, hade ju för tusan ångest igår och ännu mer i morse då vågen hemma visade minus medans den på jobbet visade: INGENTING? Men va jag grinfärdig eller? :-p

Nåja, spela roll...livet är underbart iallafall! :D

Tack min söt för alla stunder du ger mig <3 ;-)


Fjant Mia!

Haha, ibland känner jag mig som en kär 13-åring! Då man va sådär flamsig & alldeles till sig, haha - Gud va löjlig jag är ;-)

Ikväll blev det en annanaspaj till, den från igår tog ju slut redan igår! (fanns en pyttebit kvar idag) tyvärr har jag ju inte smakat den själv, men jag ska! :)
Jag är så full av energi? Undra om nya dosen börjar hjälpa, eller är det bara mys-energin som gjort mig såhär? Vet inte...men underbart är det. =D kanske är det både och? Mer mys & mer medicin så kanske de blir trevligt folk av mig oxå till slut ;-) höhö, som Malin eventuellt skulle skriva ;)

Dock tog jag ingen promenad idag, men får väl ta 2 i morgon ;-) eller så springa fortare eller extra långt!

Nåja, klockan ringer klockan 6 imorgon! Dags för mig att krypa ner..vi hörs i morgon!



Men all denna energi för det lilla? :D

Shit, idag har jag oxå haft energi. Städade bilen då jag kom hem från jobbet, blir jobb i morgon oxå även fast jag skulle ta helg idag :) men det gör ingenting!

Nu ska jag renbädda sängen oxå! :)


Myys! :-)

Kvällen fick en vändning, från sängen & film-mys till att göra nått jag aldrig gjort förut, jag gjorde en paj, en annanas-paj dessutom. Som tydligen blev väldigt god (eftersom jag bantar skippade jag att smaka) men en vacker dag ska jag testa :) så nu kan jag göra paj oxå. - duktigt Mia :-D kladdkaka, bullar & paj kan jag baka nu, nästa steg blir cupcakes....eventuellt i helgen! Det börjar ta sig!

Eftersom jag fan inte får till bilder här finns min paj på instagram, mariathereselinden!

Godnatt :D

Ps, jag önskar att alla dagar gav mig såhär mycket energi, tack för tanken kära du.


Nöjd för idag!

Klockan är strax över 19 & jag skulle lätt kunna lägga mig för natten! :p
Efter jobbet (7-16:30) så for jag & handlade, hem och tog på mig mina träningskläder, musik i öronen & tog mig en joggingtur, Zera va såklart med <3 efter de tog jag en dusch & nu har jag burrat ner mig i sängen framför en film =) är rätt nöjd med min dag!
Fick jobb i morgon oxå, härligt!
Snart har vi kanske en ny valp, eller resa till Grekland i höst? :)
Känns så otroligt bra att allt börjar lösa sig & framförallt kännas bra.


Bye! :)


Ikväll....

Ikväll lockar nog soffan mer än nånsin, grått & trist ute med massa regn! Men vad fan gör de? :D mysigt med det också. Inget eller ingen stoppar mig idag ;D ska ner på Ica & handla lite innan jag åker hem, sånt där onödigt. Typ frukt & tidningar...haha ;-)

Puss på världen & på min fina :D


Fulltankad!

Idag skiner jag starkare än solen, jag har humöret på topp & ingenting känns jobbigt idag. Jag är fulltankad av ny energi :D om alla dagar ändå kunde kännas såhär!

Puss på fina vänner!


Mina ögon kommer alltid le mot dig!

Tack Malin, för att du alltid finns! <3
Jag är så oerhört tacksam för det & även för allt vi gör tillsammans =)
Jag älskar dig, till månen & tillbaka!


Träningspoäng - check!

Eftersom att det fortfarande är fint väder, satte jag på mig sport-outfiten & stoppade musiken i öronen & tog med mig hunden ut på kvällspromenad...men faktiskt så joggade jag mer än halva biten(??) jag borde köpt dessa byxor för längesen ;-) jag älskar känslan & energin, måste vara vädret.

Snart dags att krypa ner, för imorgon blir det jobb igen! Jag & fina Denise går i samma korridor i morgon, toppen :)
Känns skönt att få vara lite på Blå grupp, det är ju trots allt där jag hör hemma :-)

Godnatt partypeople!


Blå!

I "morse" ringde bemanningen & jag fick jobb ikväll & imorgon på Nipängen. Love it :-) dock sprack ju dagens planer, men vad gör väl de? Skönt att få jobba utöver mitt schema på Strandliden.
Är det fint väder på fredag ska vi premiär grilla :-) gillas! Jag dietar ju tills på fredag, så då får vi se om vågen tillåter god mat & lite vin ;)

Har varit ner på Ica & handlat med Malin, tankat, varit på Apoteket & glidit lite i solen! :) hemma nu & har varit ute med Zera i solen. Hon sitter iofs fast ute på lägdan & har de gott =) med både ben & leksaker.

Så, då ska jag ta & göra nytta.


Liten?

" Alla andras leksaker är mycket roligare än ens egna"


Kan inte somna om!

Har legat vaken ett tag, men kan inte riktigt somna om! :/ lite mkt nu, fast kanske egentligen ingenting? Jag vet inte..& min gravida katt har varit borta i 2 dagar, suck.

Ibland undrar jag vad du tänker. Du pratar så sällan med mig om allt. Jag vet inte hur jag ska bete mig? För hur man än gör är alltid nån bättre & allt annat roligare........


sommarlycka ;D

Sitter hemma hos Malin, tog med mig Zera och tog en promenad hit. Härliga 5 km i solen med musik i öronen.
Solen är udnerbar! Ska hem & städa lite sen och tvätta.

Åh, vi fick blommor av byföreningen idag. Gulliga ni <3 =)





Asabra.... :D

En tidig morgon! :)

Idag börjar jag ett nytt liv, igen! :)
Det ska bort -5 kg & jag ska börja idag.
Jag börjar med 5, sen får jag ta eftersom! Hoppas på fin väder idag så jag kan använda mina nya träningsbyxor. Woohooo..kände mig så sportig igår, va ju nästan både svettig & slut när jag vandrade omkring i dem hemma igår på timmarna, haha.

Typiskt, igår sa jag att jag skulle ta sovmorgon, minst till 10? Och vad är klockan? 20 över 5 typ va? Härligt. Kanske min kropp som ställt in sig på "the-new-life"? Eh, nej! Inte alls..jag vaknade för att min hund väckte mig för hon ville ha vatten. (ja, hon låg i sovrummet & ville ut för att dricka) sötfia <3

Har slagit på en film och ska försöka sova ett tag till, iallafall till 10.

Puss på vännerna!


Äntligen hemma! :-)

Nog för att jag gillar att jobba, men det är så skönt att komma hem efter jobbet & få varva ner, duscha och bara vara :)
Gick bra att jobba 2 delade turer, även om man knappt hinner mer än att jobba & sova. Nu, dags att varva ner & se en film! Puss


Bokar in 2 dagar på Gatufesten, samt en på Yran! ;)

Igår när jag kom hem, hade nån tänt ljus, fixat ost&kex, samt lite vin :-)


SKITFILM

Besviken, besviken & återigen besviken! Va inte alls så bra som jag hoppats på..jag vill hitta den perfekta rysaren som får mig tårögd & som får håret att resa sig från tårna & uppåt, att man knappt törs sätta ner fötterna från soffan...finns det nån sådan? Tell me about it :-D

Stan idag som sagt, dagen slutades med god middag med min fina & sen besök av två fina vänner för lite fredagsmyys & film :-)

Time to sleep, jobb i morgon!

Puss & massa kärlek till er underbara därute <3


Efter ett snack med min läkare!

Så får jag ökad dos igen, tredje gången nu. Och skulle få ett besök om 2 månader igen. Kan dessa två månader gå fort? Skulle dessutom få några nya tabletter att pröva, herregud jag blir alldeles snurrig av allt det här! :-p och jag fattar egentligen ingenting alls!!!

Jaja, life is life! Hold on - be strong!


Nyduschad denna tid på dygnet, händer nästan aldrig! :)

Då har jag duschat, har inte riktigt vågat kolla ut om det kommit snö eller inte :(
Igår hade jag besök av finaste M, blir så glad varje gång hon kommer, promenerade gjorde hon oxå, duktig tjej ;-D Älskar dig bruden! <3
ikväll ska vi se en film vi (jag&malin) väntat länge på: the devil inside...hoppas den är lika bra som jag/vi hoppas :D jag vill bli livrädd! ;) haha!!!

Dags för stan, gruvar mig! :)
Men det ska gå bra, bara snön håller sig borta. Det är den som ställer till det ifall den kommer, jag som nyss bytt till sommardäck (a) eller..inte jag då men! :)

Sen är jag klar med källarn oxå, woohoo! I löve it ;D tvättade min första maskin tvätt där nere igår & det va ju mycket roligt, eftersom HELA tvättmaskinen är på tyska! *jippie* nä men det gick ju tillslut och kläderna såg ut att hade klarat sig fint - sikken tur ;)

Ha en bra dag alla :)

Pernilla; haha, nejnej! Du är ju för söt <3
Så långt har jag inte kommit med mitt liv ännu! :)


Tung dag!

Idag har jag en svacka, känns trist! :(
Har dragit gardinerna för fönstret & lagt mig framför filmen trassel i den stora sängen, stannar här en stund tills jag samlat energi till annat :-) källarn har jag målat redan, ska bara måla en extra gång på andra väggen! Sen så :-) kan jag bocka av det på "att-göra" listan!

Over and out!


Ensam hemma!

Eftersom att jag är ensam hemma större delar av dagen, så känner jag mig ganska ensam. Just nu känner jag så :/ har lagt mig i sängen och kollar på änglagård, hade ju hoppats att kvällen skulle sluta annorlunda, men icke! Jag får göra det bästa av kvällen ändå.
Nu är det ändå rätt mörkt ute, jag kan tända mina ljus nu :-D

Jag har hopp om framtiden, jag är redo. Det är snart dags, om jag bara kunde förklara för er! Men en dag kan jag de & då ska jag berätta för hela världen, men ännu är jag bara en bit på väg!


Justja :)

När jag vaknade i morse hade jag helt plötsligt sommardäck på bilen, aaw gulle dig <3 :)


Ledig idag!

Ibland är det jobbigt att vara ledig, för jag har ingenting att göra ? :/
Iofs skulle jag kunna måla klart tvättstugan, men jag är så kass på att måla så jag får mer färg på hela mig än vad väggen får (a) så jag gruvar mig alltid, har målat ena väggen så bara andra kvar. Kommer bli najs :)
Sen har han äntligen satt upp fästena så jag kunde hänga upp gardiner i sovrummet, sååå jäkla nöjd :) ja, jag kan tyvärr inte lägga upp bilder här från mitt album (det står bara att bilden inte kan laddas upp, nån som vet varför?!) så jag blir både arg & leds :p min vanliga otur.

Har även hunnit städa toaletten, köket & nu ligger jag & kollar på film, ute blåser det fan nästan storm tycker jag, så vi blir inne idag snuttan&jag =)
På fredag blir det kanske Östersund en sväng igen, det blev en del som inte blev handlat sist så då tar vi det då :)
Jag måste bara in på ixo-house och köpa mer av dom där helt sjukt beroendeframkallande doftljusen :D kanske den godaste doft jag känt, skulle lätt kunna ha en sån parfym! Det luktar nytvättat typ! Iofs har jag ju CLEAN parfymen, men den här lukten....är snäppet godare ;)

Nåja, det blev lite att skriva om iallafall..vi får se när jag återkommer :)
Nu, fortsätta kolla på American Pie!

I Love You Until The End <3


Va rädd om varandra!

Den senaste veckan har många unga häromkring mist sina liv. Det är tragiskt och jag kan inte med ord förklara hur orättvist jag tycker det är. Fruktansvärt! :(

Va rädd om varandra - en vacker dag är det försent =/


Ljudet av 3 tvättmaskiner & en tummlare!

Idag jobbar jag ju, har tvättstugan fram till halv 1, sen från 1 - 16;30 på 2:an! :-)
Sen är jag ledig tills på lördag (än så länge) i veckan har jag en liten ide planerad, vi får se om jag lyckas! ;)
Solen skiner & jag med den, lycka kallas det! Jag har massor med planer nu inför sommarn, me like me like ;-)

Pusspuss


Dumma dumma mig!

Kan inte förstå hur du lyckades, men grattis! :/