Den tråkigaste sommaren ever!

Jag kan ärligt, med handen på hjärtat säga att den här sommarn har varit skit, kass, världelös? Jag va ut på crousingen & drack, ända gången i sommar! Jag ville på yran & se massa artister, dricka åka karusell, men nu ligger jag tjurig hemma i sängen, nästan gråtfärdig. Så leds är jag! Sen har den här förkylningen hållt mig hemma hela juli typ, skit & helvete! Jag vill på yran, idag & i morgon! Idag - försent. I morgon - om jag har råd! Ja, nu tänker jag fan sova för natten! / tjurigast nånsin! Mamma, lillebror & lillasyster åkte även hem idag. Det gör ju inte saken bättre direkt. :(


Underbart!

I morgon blir de jobb igen, SKÖNT! :-D Mamma, lillebror & lillasyster är här. Aldrig har de varit här så länge, det känns bra. Idag har solen värmt oss, hur skönt är det inte? :) vi har ätit grillat & mummsat rabarberpaj & vaniljglass som efterrätt. Jag är glad :-)


Sååå kul!

Idag har jag typ messat Natalie hela dan & vi har kommit på en as-rolig grej vi ska göra i senare i höst! Hoppas att det går vägen & att det blir som vi "planerat" vore awesome :D


Vad ska man säga!

Den här förkylningen är verkligen konstig! Jag har spytt upp mat, och spytt pga att jag hostat så mycket, sen fick jag dessutom cocillana av läkarn, vilket jag tydligen har börjat spy utav för att jag blir dåsig och börjar må illa. kul! Och idag vaknar JAG MED MUNSÅR!!!! *vinkar med segerflaggan* Hatat detta! Fan va leds jag är =p haha! Fast, det går ganska bra att vara sjuk när man har en mamma som fixar allt i mat-väg & en lillebror som myser med mig och en sambo som pussar på mig imellanåt (som oxå blivit sjuk nu) :-) Nu ska jag mysa med min Zera <3 puss


Ett besök på hälsocentralen!

....så blev jag sjukskriven en vecka då! Kanske bäst så, då jag går på cocilana nu, kanske inte så bra att jobba medans då! Får ju inte köra bil men de heller & jag blir påverkad av de ganska lätt! Men nu har jag fått lite medicin (2 olika) så NU ska jag bli frisk!! :-) Har legat i sängen hela dagen & tänker fortsätta med de! Trots att jag hellre hade jobbat & tjänat lite pengar :( Nåja, får ju vara hemma & mysa med min lilla tjej! :-) de är mys de. Sen kanske mamma & lillebror kommer hit ikväll eller någon annan dag. Gillar't. Puss på er iallafall!


en regning & hostig helg

Herregud, igår va det "bonnfest" ordentligt :-) Jag va nykter!
 
Trakorrace i Döviken;
På dagen var vi i Döviken (ja på kvällen oxå men) och deet regnade nå sååå hemskt.
Jag blev blöt direkt och fick gå blöt större delen av dagen, när jag gick & satte mig i bilen runt 4 tiden så frös jag som en..ja, inte vet jag men nå hemskt iallafall. Det va så lerigt så hälften fick bli bogserade med traktorer och fyrhjulingar. haha! vilket kaos det va alltså. Vet inte hur länge vi satt & gruvade oss innan vi kom iväg, haha.
Sen hade vi MIN bil och den är kanske den svagaste och mest idiotiska bil att ha när man ska åka till Döviken, de konstaterade vi igår.
 
På kvällen var det öltält, jag va som sagt nykter. Dock fick jag ha vinter-stövlarna på mig för all lera osv.  Funkade det med, jag mår iallafall bra idag och kan ligga inne & mysa i regnet utan större dåligt samvete. Imorgon blir det Åsele med min fina, mys =)
 
Justja, Liza Marklunds filmer, har ni sett dom? Om inte...:DO IT =D
Vi har sett Nobels Testamente & Prime Time än så länge...hoppas på fler under dagen.
Jag tycker dom är såå bra och jag rekomenderar dom starkt.
 
Finns det någon gullig själ som skulle kunna göra om min header?
jag ser den inte ens själv :( och det finns fler som inte gör det.
 
Jag hostar och hostar, jag har snart mer ont pga träningvärk i magen än vad jag har av hostan som river i halsen.

Over and out / Mia

Stolt husse & matte :-)

Idag vägde Zera 41 kg :-D Hon som legat runt 36 sååååå länge. Nu jäklar börjar hon bli den hund hon ska vara :-) *happyface*


Förbannade skit!

Det enda jag har kvar av denna förkylning är denna jävla hosta! Inatt har jag bara sovit mellan 12-2, sen legat & hostat. Vilket innebär att jag ligger hemma idag. Jag HATAR det! Jag hade varit frisk bara hostan varit borta, men nädå....den är fan envisare än vad jag själv är! :-( Har gjort honungsvatten, så får se om de hjälper. Inget annat jag provat inatt har hjälpt.


Mys i hus!

Idag är jag ledig =) jag har lagat min skinnjacka & fixar med tvätten, tänt upp & städat lite. Igårkväll kom Natalie & Larsa förbi, vi surrade, busade med hundarna & myste med kattungarna, tiden bara rann iväg & runt halv 1 for de hemöver. Jag somnade som en stock & hade en skönaste natten på flera dagar då jag kunde sova liggandes & hostan va inget jag märkte av, hoppas den snart försvinner helt. Min våg har gett upp (a) haha. Kanske lika bra, man blir ju bara knäpp av den. Att jag inte slängt ut den ännu är ett under. ;-) jag slappar nu i sängen & väntar på varmvattnet. Tänkte slänga i lite hårfärg =) På söndag eller måndag kanske vi får främmande från Sthlm, hoppas på de! Nu, ska jag fortsätta glo på Segemyhr ;-)


Nu blir det sova!

Dagen tillbringade jag på jobbet, 7-20. I morgon blir det en kortdag, sen ledig torsdag & jobbar fredag. Sen får jag liite ledigt, från fredag kl 16 tills tisdag 20:15. Det ska hinnas med både Döviken & Åsele :-) gillar't! Nåja, nu ska vi krypa ner till en film. Jag älskar det här :-)


Misslyckad eller miss lyckad?

I'm down. Ibland kommer de förflutna ikapp en och man får en jobbig känsla inombords! Jag önskar jag visste allt det här då, då hade jag gjort såå mycket annorlunda. Men misstag är det lärorikaste man kan göra & jag lär garanterat aldrig göra om detta. Jag saknar min vän, även om jag lovade mig själv att inte göra det! Men, mitt i allt har jag ändå tagit mig upp. Vi är tillsammans & jag mår bra av det. Jag klarar inte av att vara utan <3 För han är nämligen den enda människa som skyddar mig & som hjälper mig genom allt. Tack fina!


Hoppas!

Jag hoppas läkarbesöket blir bra, även om jag bara just nu är sur för att det blev senare än jag blivit lovad. Är leds på allt dietande & mediciner hit & dit. Fan nu vill jag få ordning på ALLT! Nåväl, solen är framme! Synd att energin tog slut redan vid 10 i morse på jobbet. Ja, men sakta blir man bättre. Jaja, adjö adjö! :)


Jävla skit!

Idag ringde de från sjukhuset, tidigast mitten på augusti har de tider & jag ska få tillbaka min gamla läkare. Ehmn...blev lovar slutet av juli, men nu kan de bli i slutet av augusti! SUCK


Jag har ett toppen jobb :-)

Maria & jag funderar på att dra ihop ett korpen lag, hur kul vore inte de? :-) Hoppas Sollefteå har nå korpen, så vi kan spela där! :-) Jag jobbar hela veckan, sen blir de döviken för hela slanten i helgen! Gillar't! Jaja! Puss


Förbannade rethosta

Ligger & kan inte sova, ret-hostan från helvetet är här! Hittade noskapin som jag hoppas hjälper, jag vill sova. Sen är en av kattungarna helt spårlöst borta, fattar inte vart hon är? Har letat både uppe & nere men finns ingenstans. De va alla 3 och lekte i trappen, sen när vi skulle lägga oss hittade vi den inte..de andra två har fått låna Zeras bädd att isova i =) De brukar ligga där nu då de inte har någon kartong längre! Hoppas hon kommer fram :( Tur att Segemyhr finns, dock har jag sett de flera gånger. Nån som har tips om nya bra serier jag kan se? :) Puss & kram / från en snorig & hostig mig!


Älskade :)

Mysen & jag har hyrt 2 filmer, köpt godis & dricka :)
Nu sitter vi och har precis börjat på andra filmen. Ibland är det skönt att va sjuk, finns lixom inga måsten :)

Regn!

Ligger i sängen & hostar. Förkylningen höll mig borta från gatufesten, men därför ska jag köra både fredag & lördag på yran! ;-) 
 
Har fullfart på mina 3 kattungar, de är så bedårande söta.
I morgon blir det jobb, hoppas förkylningen inte blir värre under natten!
 
Igår va det kvällsbus & mys med vänner som stod på listan, kul va de :-D
 
Jag undrar vem du är "J" som kommenterar...ge mig en ledtråd? :-)
 
 
 
Puss från mig!!
 

Riva upp i det gamla gör en bara mer förbannad!

Ligger hemma idag, är helt slut. Önskar jag hade ork för gatufesten, men nä!
Jag går mest runt & är leds & irriterad på de mesta. Jag är kluven & jag vet ingenting. Jag har lust att explodera upp som dynamit! Eller kanske spränga nån annan med den där dynamiten...
 
De senaste året har mest bara medfört tråkigheter, jag hoppas de vänder nu.
Bara vi är överens, så kan vi jobba oss uppåt! Kom igen nu, nu fixar vi det här!

Hosta!

Solen har varit stekhet idag, underbart! Mindre underbart att jag sovit hela kvällen eftersom jag är förkyld. Såååå jäkla roligt! Not...
 
Antar att det blir en hemma helg, men vad gör de?
Min fina har nu semester i 4 veckor, mys på hög nivå!
 
 
Puss för mig!

Alltså....ja!

Ligger idag med halsont, så tråkigt! :(
Igår va det en "händelserik" dag, jag är iallafall glad att jag har fina vänner & arbetskamrater som stöttar & förstår i alla lägen <3 puss på er!
 
Idag ville jag till Sundsvall, men det får vänta... :-(
 
Jag älskar min fina, jag hoppas att allt löser sig nu & att vi kan börja bygga på framtiden. 

Juli!

Det slog mig just att i slutet av denna månad ska jag på läkarbesök, ett besök som jag hoppas ändrar min framtid. Jag hoppas att allt ser bra ut nu & att alla prover & värden är bra, så vi kan fortsätta med nästa steg. Det vore drömmen!
Jag ska bara gå ner nått enstaka kilo till, men de ska jag börja med redan imorgon.
 
Jag funderar på gatufesten på fredag, vore awesome! 
Bara man hittar nån som kör, men de gör man ju oftast alltid! Kanske min fina kan köra sin fina? :-) höhö! Vill ju se: takida, syster sol & den svenska björnstammen!
Resten tar jag på yran ;-)
 
Dags att sova nu, jobb i morgon :-)
 
Puss på mina 2 älsklingar :-*
 
 
You want it, I got it ;-) 

Han är min <3

Lyckan som ingen ser när han kysser mig.
Jag älskar honom av hela mitt hjärta & jag kommer alltid göra det.
Han är den enda som förstår mig.

Whatever

Kvällen var grym, träffade massa fina människor! :-)
Va hemma runt 3-4 tiden! Synd att det bara är en gång per år, fast det är väl de som gör det så speciellt oxå! :)
 
Fick iallafall gå hem med min fina <3 
Till det fina huset & till den fina hunden. :-)
 
Jag trodde du kunde bete dig, men du är ju fan barnsligare än jag trodde!
Duktigt att du vågade visa hur "cool" du är, när du stod bland folk & inte ensam.
All heder åt dig ;-)

What a nigth