Mellan 4 vita väggar!

Andas.Djupa andetag.Räkna till 10.

Ett nytt år är snart här & jag vill egentligen bara tacka en person.
Eller ja, fler men just en just nu.
Och det är dig T. För att du kommit in i mitt liv det här året, förgyllt de med så mycket glädje & skratt. Jag har fått en vän för livet. Du är min stjärna - jag ser dig inte alltid, men jag vet att du finns där. <3



Och så vill jag sända massa tankar till Petra & hela den fina familjen.
Tänk att 3 år gått & de känns som hundra. Vi saknar dig Mayvon.
<3 <3 <3


GOTT NYTT!


Secret passion!

Alltså. Vare gång jag ser dig, slår mitt hjärta frivolter. Jag blir varm & börjar le sådär hopplöst löjligt. Det är nånting med dig som jag inte kan förstå.


Gott nytt år på er :)

Nyårsafton idag & jag jobbar, lika så i morgon! Kvällen blir lugn, är fortfarande krasslig, jag & alla andra på mitt jobb!

Det här året ska bli så mycket bättre än de förra, förra året slutade kanon men började skit. Förra årets sista månad va hur bra som helst, levde livet & kul hade vi. Detta års slut, är oxå bra. Otroligt bra! Men nu vill jag blicka framåt, för de förflutna gör mig tårögd.

Kommer kännas tomt ikväll!
Gott nytt år. :-D


En mysdag

Idag har vi haft en riktig mysdag.
Tommie & Manne kom hit och vi spelade tvspel & åt pizza allihopa :)
Mysmysmys. Tack & välkommen åter :-)

Nu sitter vi här & fortsätter spela medans T & M åkt hem.
Ikväll blir de skräckfilmer & ännu mera mys. Mys helt i min smak!
Vi har massa gofika oxå, men min förkylning gör att jag inte känner nån smak eller lukt, trist! :/

I veckan ska jag köpa gymkort, nu ska fläsket bort. Ja, lite av det iallafall! :)

Puss ifrån en glad Mia idag!


Välkommen förkylning!

Förkyld, det suger! Hela jobbet är nere tror jag, massa sjuk personal & boende, så trist! :(

Ikväll blir de nog bara en massa mys här hos oss, tror jag ska göra varma mackor & så ska vi se film!
Har just nu båda hundarna i soffan, den ena ligger över fötterna & den andra på magen. Kärlek <3


Det är svårt & leva när man vet vart hjärtat vill!


Blääää

I morse mådde jag inte alls bra, men just nu är de lungt.. skönt! Har varken tid eller lust att bli sjuk. Suck!

När jag tänker efter har jag ju varit trött & slut ett par dagar. Gick ju inte ens ut på juldan, blir ingen mellandags-rea heller.... Boooring! Hoppas 2013 blir bättre än de här året, även om jag de här året har fått varit med om mycket bra saker, så har de ändå varit ett tungt år på nå vis. Det började ju inte särskilt bra, hoppas nästa börjar bättre!



Mamma skrev!

Häromdagen skrev mamma på bakluckan av min skitiga bil: i wish my man was dirty as this car (typ)...då gatt jag skriva på Fredriks bil: i wish my girl was clean as this car. :')


Fail!

Orkar inte


Okej. De blir framsteg iallafall!

Framsteg. Grattis. Du gjorde de bra.


Igår fick jag:
Skridskor
Parfym
Pengar
Presentkort på Ikea & Cervera
Leggings
En klänning
Strumpor
Och massa god julmat ;-)


Malin kom förbi en stund på kvällen & vi alla såg på en film när kvällen började lida mot sitt slut. Jag är ändå nöjd, även om det va några som saknades.


God Jul

God jul på er alla läsare <3


Idag jobbar jag, sen ska jag hem & mysa med familjen, iallafall delar av den. Mamma & Sebbe kom runt 20 över 4 i morse.. Awesome! Alltså lillebror mys HELA kvällen. Kanske de näst bästa myset som finns.


Jag önskar du va här hos mig, jag saknar dig <3 :(



Att jag ALDRIG lär mig!

Varje år är de samma sak, man är mer en belastning än en "familjemedlem".
Jag vet inte vilka ord jag ska använda för att jag ska bli förstådd, att de kanske är dags att gå vidare & skapa ett eget liv. Men de verkar svårt, lika svårt som de är för mig att försöka ändra något som tydligen inte går att ändras på.
Julen är ju inte slut ännu, knappt börjat. Kanske blir jag överaskad iår, men början nu får mig att tvivla. Som jag hoppats varje år och som jag blivit lika besviken.


Nåja, skillnaden i år är att jag faktiskt inte bryr mig på samma sätt som alla andra år. Jag är starkare än någonsin (av nån anledning ;)) och jag hoppas bara att om jag nu är älskad & betydelsefull, så vill jag märka de det här julen. - one last chance!


Även om mitt liv saknar några pusselbitar, så hoppas jag att jag inom en snar framtid, kan få lägga klart mitt pussel. Det skulle vara som att lägga en pussel med 900000000 miljarders bitar, och alla bitar va gråa!


Tomten!

Jag önskar mig massa pengar i julklapp också, eftersom att alla varit så snälla iår och jag ger massa paket borde jag väl kunna få en slant? ;) fast..jag har inte varit så snäll, snarare tvärtom. men de går väl bra ändå va? :( alla andra som får julklappar har ju ändå gjort massa hyss de med, de vet jag :(

Finaste julklappen blir ändå att få hit min mamma & lillebror. Samt att mysa med mina hundar. :)


Angående kamphundar!

Ja, nu är det ju så att jag har 2 hundar som ni okunniga människor skulle kalla "kamphundar", vilket gör mig hederligt förbannad. Jag kampar inte med mina hundar, alltså inga kamphundar. Hur jävla svårt är de & fatta? Jag kan göra att mina hundar används till kamp, men om jag vill använda mina till att mysa med istället så är de myshundar!

Att mina hundar kan vara vaktiga & bestämmande har inget med kamphundar att göra. Det är en instinkt, precis som det är för jämthundar att jaga & som för en Alaskas husky att dra släde. Det är inga beteenden vi kan ändra på. Om ni är rädd, kom gärna in i mitt hus ett par timmar så får ni se. Vilka små underbara barn jag har, för det är mina barn. Och kan ni inte lära er hundens beteende, ska ni kanske inte ha hund själv eller yttra er. Kan ni inte spara allt hat & all negativt tills den dagen de händer något allvarligt, om det nu ens gör de? Skulle ni gilla att bli oskyldigt dömd för nått ni inte ens är & har gjort? Ja, mina hundar KAN bita. Men det kan fan jag också...

Ibland är de så kul, att folk inte ens vet vad de är för ras jag har när jag ber dem gissa och nästan alla säger "har jag aldrig hört talas om" näää just de. Så farlig va den rasen va?

Klart jag respekterar folk som är hundrädda, men bara för att ni är rädda är inte mina hundar onda!


En ny julklapp!

Ja, jag önskar mig en hund till! Så de så. Jag vill ha en CC till. Tack på förhand.


Nattankar!

Idag beställde jag mera hårfärg, här ska fixas innan jul.
Ikväll har jag varit hos en vän & sett scream 4. Gillar ju hellre skräck-filmer som är psykiska än massa blod! Tips nån? Eroz den fisen va med, han är min bebis han. Inte mer än rätt då Zera har valt att leva sida vid sida med Fredrik i ALLA lägen oavsett vad jag mutar henne med. ;)

Har lagt mig för kvällen, jobb i morgon.
På fredag ska jag julhandla med min Petra. Måste skriva en lista. Egentligen är jag i huvudet klar med alla julklappar, gäller ju bara att jag hittar alla.



Blodet som brukade pumpas ut ur mitt hjärta, har ikväll ersatts med massa minnen.


Vi delar samma kärlek!

Herregud är det första jag ska säga! Vilken kväll. Drog till Sollefteå, va i morse. HAHA! Ja jäklar. Träffade Julia där oxå =), hamnade hemma hos henne sen så vi va där hela natten.

Idag: soffan! Min bästa vän för dagen ;p

Igår va en tuff dag inombords, varför har jag egentligen ingen aning om. Eller jo, fast ändå nä! Jag har kommit på att livet vill mig annat än de liv jag börjat på. Det känns ju oxå sådär va..... Men ja, jag är nyfiken!


Förbannat så tungt de kan kännas!



Har inget & skriva. Är tom inombords.
Helvete å!


Jahaja..

Ligger & ska sova. Somnade en stund på soffan förut. Mys!
Idag bjöd jag hit fina Maria på fika :-) vuxenpoäng ;)

Bakat muffins idag, de blev rätt goa tror jag. Slängde ihop en sats innan Maria kom!


Om nån bara kunde berätta för mig, vad jag skulle göra. Så vore jag tacksam!
Har aldrig varit så vilsen & kluven som nu..


Jag föll som dominobrickor när jag såg ditt leende första gången!

Ingen lekte så bra SOM DU..


Agera innan de är för sent!



Dagens låt; AiluCrash - Turn the tide.
- idag är jag känslosam, låter allt gammalt ta över & drömmer mig gärna tillbaka till de som varit. Många gånger blev de så fel, förlåt!


Dit där rosor aldrig dör!

Man kan tro att jag har världens bästa liv och många gånger har jag de.. Jag har fina hundar, fint jobb, fina arbetskamrater, människor som älskar mig & människor jag älskar. Men ändå saknas det en stor del, men när ska en av de 2 sista pusselbitarna falla på plats? Bryt ihop & gå vidare - mottot för tillfället.


En vacker dag blir ingenting som förr




Jag älskar dig, min fina kärlek <3


Toooodiiiooo!

Vilken jävla fix-idé, nu ska man banta såhär innan jul igen. =p jag har bloggtorka.
Hade ju hoppats att jag hade kunnat berätta en hel del för er, men de händer mest saker i det tysta, saker jag inte kan dela med mig av pga olika anledningar. Men jag vill, jag vill förklara för er att de ni ser & tror er veta, inte alltid stämmer.
Ibland vill jag bara göra en high five med mig själv....


Hur ska jag våga chansa?

- jag som aldrig haft nån tur! =/

Idag ligger jag hemma med feber, precis som igår & i lördagskväll efter jobbet. Sen i lördags har jag fått i mig 5 glas yoghurt & 2 glas vatten & 2 koppar te. Blääää :-(

Jobbar tills på fredag så hoppas verkligen jag piggnar på mig tills i morgon. Annars får jag banne mig jobba ändå! :)

På onsdag är de dags för blodprov IGEN, dock för hypotyreosen den här gången. Spännande! :)

Just ja, snälla tomten!


ännu en julklapp.

Jo, snälla tomten. (Eller vem som helst)
Kom på att jag gärna vill ha en Marc Jacobs klocka oxå i julklapp.

Bild kommer sen. men tänk på det bara.
 
 
Jahaja, fredag idag. Ikväll jobbar jag till 21, sen hem till vild-djuren och sen upp tidigt i morgon för då är det en delad tur som tår på schemat. Jobb, jobb & jobb, härligt att passa på medans det finns jobb.
 
Jo, just ja. Eroz och jag är anmälda till Sollentuna den 12 januari 2013 (har jag kanske nämnt det redan?)
Blir mycke hundprat i den här bloggen nu, men det är lixom det ända jag gör på dagarna när jag inte jobbar så är det att vara med mina fina hundar.
 
Jaha..julen är snart här. Jag har ju lixom lite ångest för julen & det vet ni ju. (ja de flesta vet ju det)
Men det ska nog gå bra, har ju funkat alla andra år. men jag hoppas nästa jul kommer bli den mysigaste jag någonsin haft (A) ;)
 
 
Vill bara skicka en puss till två av mina fina vänner, en till Malin & en till T.
Ni är guld värda båda två. Ni är unika :-* PUSS
 
 
 
Kärleken; Jag älskar dig, mest av allt <3 puss&mys.
 
 

Tufft att brottas!


Tror jag struntar i den här julen oxå!




You are my only wish this year <3


Bryt ihop & gå vidare

Just nu blev allt upp&ner. Helvete vad jobbigt det här är. Psykiskt påfrestande är det iallafall. Fuck allting annat!!! :'(


Älskade fina <3

Mys, mys & ännu mera mys.
Vintern & kylan är här, men jag står nog ut, har ju så fina & goa vänner & familj som ger mig sån värme. :)

Jobbar & jobbar...härligt! Jag gillar ju att jobba ja.

JUSTJA! Läkaren ringde idag, det va ett bra samtal vi hade. Jag hoppas de blir bättre. Även om jag helt plötsligt tvivlar på allt (helvete å) :( men samtidigt. Jag kan inte vänta, för då kanske jag får vänta alldeles för länge, men kör jag på & sen måste avbryta är fan inte heller rätt. Önskar att jag kunde gå på nått mer än bara känslan....

Idag kommer jag somna som en leende solstråle. :) aaah, underbara vän! <3


Det är livet, att sväva på dessa moln!

Sitter här och funderar på livet, jag gör det rätt mycket nu.
I mitt huvud är det kaos, hade ett deep-talk med min kära mamma igår. Tack för de <3
 
Jag har vandrat på samma väg länge nu, kanske dags att hitta en väg där jag kan andas när jag vandrar.
Jag är faktiskt leds, att hela tiden ge & ge & ge. jag blev lovad massa saker om, jag ändrade på mig och det gjorde jag...men till vilken nytta undrar jag ibland. Framtiden är viktigare än nuet, egentligen. Jag måste tänka på lång sikt, för det är de bästa i den här situationen. Jag är rätt så säker, att skulle jag så skulle det bli hur jävla bra som helst även om jag kanske skulle tvivla lite. Men då tänker jag....skulle jag kunna leva med om det försvann, att nån annan fick det? Nää..det skulle jag inte! Så jag skule ge 200%, om det va det som krävdes.
 
 
Vill säga tack till kanske världens bästa T..
Du har kommit mig så nära & vi delar en sjuhelvetes massa saker.
Jag kan alltid prata med dig och allting känns så jävla enkelt.
Du finns alltid där och du vet precis vad du ska säga för att allt ska kännas bra igen.
Tack för allt du gjort med mig, inombords har du ändrat mig en del.
Du är en pärla.
 
 

Stolt tjej!

Igår va det ju utställning, jag är stolt.
Vi fick 2 rosetter, en HP & en BIR. Vi åkte dock ur finalen...men va fan, jag är skitglad & jättestolt över prinsen! Han skötte sig så jävla bra. Han står gudomligt snyggt & still. Aaah vilken pärla! :D