vem är jag, egentligen?

Flera gånger varje dag, undrar jag: är jag lycklig med mitt liv? Är det såhär de ska vara? OCH ärligt talat vet jag inte, jag vet aldrig vad jag vill och jag är sällan nöjd. Ena dagen vet jag vad jag vill & andra dagen har jag ändrat mig och vill annat - HUR FAN BLIR MAN AV MED DE? :S =p




I övrigt, funkar allt rätt bra. jag är omringad av mina fina vänner som jag älskar mer & mer för varje dag som går. Jag har en hund som blir snyggare & ståtligare för varje dag & jag pluggar på och närmar mig sakta men säkert titeln som Undersköterska. Toppen egentligen! :)

Äh, dags att sova. Pussen!


gone, but never forgotten.






not leaving, not going.

Klockan har passerat halv 1, jag har fixat lite här "hemma". Skolan går rätt bra, jag känner mig dock lite efter, men det ska jag väl fixa :) Jag brukar inte tycka om att vara ensam, men ibland behöver man "egen tid". Att sitta här, lyssna på musik och få pyssla på med mitt i lugn & ro är jäkligt skönt. Att se Zera & katterna mysa tillsammans och se hur hon gång på gång ger dom hennes leksaker (dock kan ingen av dom leka tillbaka på samma sätt som hon önskar) gör mig lycklig. Jag ÄR egentligen lyckigt lottad, även om jag ofta tycker att dagarna är dystra & tråkiga och saknar mening ganska ofta, men när jag sitter här & tänker...så undrar jag, varför? Jag har en toppen familj och toppen vänner som alltid försöker göra allt de kan för att hjälpa mig, jag har en helt enastående hund och 3 sjukt mysiga katter. Jag pluggar för att få en bättre utbildning så jag kan fortsätta jobba på de jobb jag trivs på så sjukt bra. Det finns ju ingenting att klaga på egentligen... Så ska försöka sluta med de =p Motgångar har vi alla, vissa hårdare tidvis, men tyvärr kan vi inte gå genom livet helt oskadda. Egen tid är nog rätt bra, man hinner tänka så mycket och vad mycket man får gjort :)


Några kvällens "bara för att"


Bara för att tvillingarna är bland de bästa jag har ;*



Bara för att dom är awesome




Bara för att kärleken till Zera är oändlig



Bara för att jag älskar min lillebror mest av allt



Bara för att vänskapen betyder massor.



Bara för att han alltid är så jäkla toppen.




Bara för att han är så stor & vacker



Bara för att VI saknar & älskar henne dagligen <3




Godnatt på er! PUSS.


´ så länge jag är fri, äger ingen mig & då gör jag precis som jag vill!

lördag, eller kanske egentligen söndag. Spela roll, jag sitter här efter en dag med massa plugg (nervsystem & microorganismer) tyvärr inte lika mycke plugg som jag egentligen hade hoppats på, men har fått en del uppgifter gjorda iallafall.

Beslut, dessa jävla beslut. Det ska nästan dagligen tas beslut och lika ofta vet jag inte hur jag ska resonera eller göra. Ibland är besluten större & ibland mindre, senast idag tog jag ett beslut men om det är bra eller dåligt kan ju bara tiden visa. När allt känns svårt, tar jag fram en kudde & kramar jättehårt. Jag vet, så förbannat väl vad som är bäst i alla lägen egentligen - så varför säger jag emot de? varför är jag en sån förbannad jävla fegskit? för det är de jag är, en riktigt jävla fegis.


Sen börjar jag bli trött, jag behöver solen & värmen - jag är ett sommarbarn så är det bara. Jag går lixom i ide vintertid och känner mig alltid deppig och tråkig på vintern. Även om vintern faktiskt gått bra, så längtar jag tills värmen kommer. :)

Såg filmen; Tusen gånger starkare igår, som i övrigt va jäkligt bra! :)
ikväll blir det filmen PUSS ;)






kom ihåg; ingen äger dig, du gör alltid dina egna val <3

efter 5 långa dagar får jag äntligen pussa på hennes lilla nos :)

Idag fick jag hämta ut bilen på verkstad, sen rullade vi hemöver och jag möttes av en jätteglad donna och hon av en minst lika jätteglad matte :') Jag blir så lycklig när jag ser henne... Min fina underbara lilla bus-donna <3

Jag sitter och kollar på tv och bara för att jag bantar så tycker jag att det blivit ovanligt många matprogram på tvn, men jag har snart bara -6 kg kvar till målet.. :)






Puss på mina fina vänner & min fina familj!

det blev inge vovve mys idag :(

Idag när jag skulle fara hem till Hammarn så ville min lilla fina bil in på verkstad istället.. jahopp, det va väl bara att åka dit då.. Att det alltid ska va nått! Fick iallafall ännu en dag i stan, även fast jag längtade hem efter Zera, näs-spray och hals-tabletterna, men min fina vän hade iallafall alvedon så det får duga så länge.

Känns som om jag har häcken full med grejjer att göra nu, med skolan och lite annat, men aja!

......och jag vill dessutom ha sommar, sol, mina fina, grillkvällar & kalla cider :) <3 
Leds på de här med vintern och snön & kylan nu!


förkyld & en släng av feber.

Sitter i stan och mår skit, förkyld & feber - det gillas inte! Men är ju ledig nu resten av veckan så jag slipper vara hemma från skolan. Annars då, jo tack...annars är det rätt bra, lite tankspridd & fundersam som vanligt bara =p Många planer i huvudet nu, men vi får se hur det blir i slutändan med allt.



Bara för att jag är blond & har lugg ;)


dessa katter :)

Igår kväll när jag gick för att surra med T en stund så hörde jag en katt under hans hus, min första tanke; Lilla-grå! Eftersom han varit borta nästan hela veckan och att våran förra katt fasnade under vårat hus. Iallafall kunde jag inte hjälpa honom ut kl halv 2 inatt, så jag gick hem. I morse när jag kom hem från pappa, skulle jag dit & lyssna om han va kvar.. men allt va tyst. Då kom en granne och frågade om det va våran lilla gråa katt och jag kände hur värmen kom tillbaka i mig, han va tydligen ute och hade varit in en sväng hos grannen. Skyndade mig mer eller mindre hem och där satt lill-plutten på trappen och väntade på sin matte :') åååh, va han va glad att se oss allihopa. 

När jag kom hem ringde brorsan och ville jag skulle komma ner (eftersom pappa & lotta inte va hemma) för katten va på g att få kattungar. I morse va det 3 små gråa tummisar i lådan, men sen om alla är ute är ju en annan femma, för hon är gigantiskt rund :)


Allt slutade väl lyckligt med alla katter den här helgen! haha...



PUSS!

stjärnorna.

Fredag idag och jag har kurat ner mig i soffan och kollar på Jims värld, jag älskar de, haha! =D
På tisdag börjar skolan igen, efter 4 veckors "ledighet", dock går jag bara 4 dagar i skolan de närmsta 2 veckorna så det är inte särskilt jobbigt just nu. Jag längtar tills vi ska ha praktik, de tycker jag ska bli riktigt kul.
Sen skulle jag behöva göra en hel hög med roliga saker, kryssning, ett par dagar i Västerhaninge, shoppa massor - and so on.






Om jag bara kunde nå stjärnorna, så skulle jag ge dig alla



If love could have saved you, you never would have died.



Ibland önskar jag att jag kunde skydda alla mina nära & kära ifrån de onda, men tyvärr funkar det inte alltid så.
Jag kommer aldrig kunna skydda er ifrån de, men att hjälpa er igenom de. För mig är ni livsviktiga och när mina vänner har de tufft, så känns de...jag blir stum & det bara...gör så ont! Att se dom människor man älskar gå igenom svåra tider är verkligen inte lätt, just för att man alla gånger inte kan hjälpa till. Men jag vill att ni ska veta, att om jag kunde...skulle jag aldrig låta nått ont hända er.
Jag är så glad, att jag har mina fina vänner och att de finns vänner som behöver mig ibland.

Jag älskar er, oändligt ♥


mera bilder på flickan i mitt liv <3








jag skrattar idag, kanske gråter jag sen

jag vill leva i nuet, inte ångra mig sen.




torsdag.

och idag har jag hunnit med en del känns de som. Har städat bilen och varit hos fina farmor & farfar, i morgon är de dags för kval i Sundsvall, hoppas det går bra men de gör de nog :) ska strax krypa ner & kolla på en film, jobb i morgon också.




Massa kramar till min gulliga farmor :)

onsdag.

Igår va vi på badet, hade jättekul - jag iallafall. Idag har jag mått ganska knepigt, skit-tråkigt :(
Jag skulle egentligen ha gjort massa uppgifter i skolan, men jag orkar inte riktigt. Ska verkligen försöka orka det i i morgon...eller nästa vecka! (A) I morgon börjar jag på en modifast-kur igen, kommer bli...spännande OCH dö-jobbigt, kommer bli värsta sur-kärringen....tro mig! ;)
Men jag kommer i slutändan, (förhoppningsvis) tacka mig själv för att jag trots allt har en sida som är envis och verkligen kan, om jag vill. Jag ska bevisa för er, vad jag verkligen har kämpat för :)



Jag vill bara tacka gudarna för att jag fick denna underbara lilla vän, hon är enastående och gör allt så mycket bättre.


Sen måste jag bara säga att jag har jordens finaste vänner, ni är allt & lite till <3