en dag i Stockholm

tog med mig syrran & thomas och drog in till stan idag, hittade lite smått & gott. Vid 17 snåret mötte vi upp Emma (som jag förövrig älskar att umgås med) och gick och åt god mat, jag älskar mongolisk buffé....bästa va ju att thomas fick en liten liten krabba i sin mussla, vi sparade den och den heter Charlie.
Nåväl, sen va hela plattan full med demostranter och det va massa poliser ute oxå..spännande! kanske inte..

På onsdag blir det hemfärd, vill hem samtidigt som jag vill stanna kvar. Jag är trött, alldeles för trött.

SKÄMS på mig, har inte dietat på flera dagar vilket betyder att vågen har gått upp..SUCK! hårdträning f.r.o.m i morgon.


JAJAJA! puss på er.

kan börja med att säga

att rätt låt vann igår! Har gillat denna låt sen jag hörde den första gången & för en gång skull röstade folket rätt.

I Västerhaninge lyser solen, det gillas. Det hade kunnat fått vara varmare bara. Idag vet jag inte vad vi ska göra, jag har snart gett förslag på allt, men vi får se =p Ska åka upp på skopunkten en sväng och så får vi se om mamma vill skjutsa mig till Handen´s Centrum en sväng.. I morgon ska jag äta middag med min fina barndomsvän Emma <3 Ska bli såå roligt. Vi ses alldeles för sällan!

Nu ska jag göra mig klar.. Puss på er!

tåg?...att jag aldrig lär mig.

jag blir åksjuk, jämt. varför tar jag det här jävla tåget? =p hahaha..kanske för att jag vill hinna ner så fort som möjligt, men det får gå denna gång, men hem blir det buss! Jag undrar varför jag blir åksjuk, jag blir det bara på X2000 tågen.

Nu ska jag antingen se på en film eller pröva sova en stund.


Puss på dig ;)


tråkiga fredag

jag gillar inte regn eller moln över hela himlen så solen inte kommer fram. Vill ha sommar-värme NU. Hoppas sthlm har nått finare väder att komma med, det skulle verkligen uppskattas. Jag jobbar kvällen ikväll, sen ska jag gå över till grannen som faktiskt fyller år idag, så grattis! :) Jag borde egentligen packa just nu, hinner ju inte det ikväll och i morgon åker jag ju direkt efter jobbet. Jag har ingen lust att packa nu, är faktiskt jättetrött just nu =p..men jag har till kl 3 på mig!


Idag är så jäkla glad, jag har kommit såå långt just nu. Mitt liv känns bra. Jag har underbara vänner, sommaren är på väg, har fått ett bra schema i sommar, jag har äntligen lyckats tagit tag i min viktnedgång & faktiskt lyckats gå ner. NU saknas bara en sak......




Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd?
Hur högt ska jag skrika, varje gång jag vill bli hörd?

hejja Mia

Igår efter det att jag kom hem, la jag mig i soffan och vilade en stund. Sen tog jag en promenad bort till Mogge & Ia, ca 5 km blev det och efter en stund då jag kommit fram så kom regnet. Men det är skönt att gå, det känns så mkt lättare nu :)

Idag tog jag och körde ute turen på blå, första gången på 2 år typ. mycket nytt, men det gick jättebra!  Jag hoppas mitt sommar schema kommer att se ut nästan precis som "visnings-exemplaret" jag kollade på häromdagen. Mycket bra schema enligt mig... =p

Om 2 dagar åker jag till mitt Västerhaninge igen, underbart. Jag tycker det ska bli jätteroligt. Hoppas vädret är fint så jag får gå på Gröna Lund.

Nu ska jag, göra det jobbiga som kallas "göra ingenting" ;)

här hos mig på gulldalsvägen 39

spelas det musik och kattungarna pratar i sin lilla låda :) De har fått en större & högre låda idag, det verkar inte gilla det =D

Bjuder på bilder idag;

Lill-gubben :)





Ska selas ;)



Snart klar.



Z:a´s söta Ikaros



Findus & bebisarna :)




Usch och på MIN bro dessutom!





Idag är det jobb för min del, slutar kl 14. Det går bra att jobba, trots min hand. Men så kan det gå. Jag tycker det är skönt att vara tillbaka efter flera dagars ledighet. Good for me! Längtar tills på lördag gör ja, jag vill åka nu. Vill shoppa loss i mitt fina Stockholm.



Puss på er ♥


kan nån vara snäll?

Och fixa en design åt mig? innan jag ärligt bryter ihop =p

en dag i Östersund

tillsammans med min underbaring. Vi bytte laddare till datorn, vilket betyder att den nu går att ladda & använda igen ;-) Vi va på stan först, sen mötte vi upp pappa & Linus och for bort mot Jamtli (där Lotta stod på marknaden)...väldigt mysigt att vara på Jamtli tycker jag!

Nu då, ja...bara en vecka kvar tills jag åker till fina Västerhaninge igen. Ska bli mycket trevligt!




En ond hand, men en glad tjej.

Igår skulle vi lasta hästen för en sväng till Ammer, vilket slutade med att jag "brände" mig på grimskaftet. Är man envis och tror man är stark så kan det lätt bli så! =p Så nu är 4a fingrar av 5 på höger handen skadade och ont gör det, som fan! det är inga blåsor, men jag är som vit och hård på de ställena jag brände mig på.. Lill-gubben kom iallafall på vilket va det viktigaste ;-)


Iallafall, någon som vill ha en kissunge? Finns fortfarande några kvar...



Grattis



Pappa på födelsedagen!


19 maj <3

Idag är jag hos farmor och hälsar på, har varit ut till hästen och pysslat lite. I morgon blir det nog travbanan en sväng, det gillas! Idag är jag ledig, men i morgon blir det äntligen jobb igen, tråkigt att vara hemma allt för många dagar tycker jag (speciellt om det inte är fint väder)..

Jag har funderingar kring min nya tatuering oxå och jag tror det kommer bli jäkligt bra. Jag vill bara få igång min dator så jag kan börja hitta en fin stil som jag vill att texten ska ha. Jag kommer aldrig ångra den tatueringen!
Det känns så jäkla bra, jag tror det kommer bli awesome! ;-) (jag undrar bara när jag ska få tid & råd att göra den)


"Du tror du vet hur allt ska vara,
du vet när allting passar sig
Utom när jag ska förklara,
hur jag känner mig.

Du bryr dig inte om mig mera,
och det har tagit mig så hårt
Du kan väl aldrig acceptera,
att någonting är svårt"

Du kan inte döma mig längre, för du känner inte mig nu. Du kan få leva kvar i det förflutna och det du tyckte då, men det finns ingen anledning tycker jag. Du har inte lyssnat på mig, jag har inte fått förklara ordentligt. Jag har tänkt på det där och fine, jag va "det svarta fåret"...men dudå? Har du tänkt på vad du gjorde och på vilket vis du sårade? Nääe, just de. Jag tror inte ens du minns (eller du kanske har förträngt) MEN JAG SKULLE GLADERLIGEN BERÄTTA DET FÖR DIG OM JAG FICK CHANSEN!



utan dator

Är utan dator på obestämd tid, hold on!


jag vill svimma, samtidigt som jag bara vill jubla.

Jag finner inga ord, jag är stum. Kommer jag klara detta eller kommer jag bli ännu mer förvirrad? Kommer jag växa eller kommer jag gå under? Kommer jag kunna le åt det eller kommer jag bli förtvivlad? JAG VET INTE...hur kan man vara så jävla löjlig som jag är? äh..... =p


Iallafall, idag städar jag mina vänner...mycket trevligt. NOT. Jag tycker inte jag gör annat än att städa denna jäkla lägenhet. Även fast jag gillar & städa, men nån måtta får det faktiskt va... Haha!


Dags att skaka mattor.

på menyn idag;

Idag står det Örtkyckling, med kokt ros och mozarella, tomater & basilika på menyn ;-) Idag har jag tagit en vilodag från min diet, eftersom jag råkade hamna på fest igår. =p Men trevligt hade vi.
Ikväll är det badminton också, ska bli roligt. Längtar verkligen tills min Sthlm's tripp i slutet av maj, jag ska köpa sommarskor och sommarkläder, gå på Gröna Lund och umgås. Sen ska det hem & jobbas, hela sommarn :)
Jag hoppas på en resa i höst, jag vill, jag vill, jag vill! Jag har så mycket att se framemot nu, så ni anar inte.



 


Jag & min älskling.

Ibland älskar jag min sambo lite mer än alla andra dagar, idag är nog en sån dag. Jag är tacksam för varje minut vi får tillsammans och jag blir alldeles varm när jag tänker på att han är bara min <3





Du&Jag, det är så det ska va!


Agnes Cecilia kl 15:30 på 4:an

Svenskt drama från 1991. När Nora som liten förlorar sina föräldrar i en bilolycka flyttar hon först till sin mormor en tid och därefter till en fosterfamilj. Familjen har en pojke sedan tidigare som är jämngammal med Nora men hon känner ändå ett utanförskap i familjen. Hon känner inte riktigt att hon får samma nära förhållande till fosterföräldrarna som deras son har. En allhelgonahelg besöker Nora, tillsammans med sin fosterfamilj, kyrkogården och uppmanas att tända ljus på sina föräldrars gravar. Efter det börjar Nora ta emot gåtfulla meddelanden och tecken, som alla pekar bakåt i tiden, mot det förflutna. Det verkar som om någon försöker säga henne något, och Nora vet att hon måste söka. I rollerna: Gloria Tapia, Ronn Elfors, Stina Ekblad, Allan Svensson, Vanna Rosenberg, Cecilia Milocco.


Denna skall ses :) Minns att fröken läste denna för oss under mellan stadiet och jag tyckte den va jättebra. Undra om jag tycker det fortfarande? ;)

hemma fru..

Ja, jag känner mig faktiskt som en sån vissa dagar. Jag städar rätt ofta, samt att de dagar jag är ledig, så försöker jag alltid ha maten klar eller åtminstone hålla på med maten när min F kommer hem. Idag står kycklingwok på menyn.. Det är det minsta jag kan göra när han jobbat hela dagen. För visst är det skönt att komma hem från en dag på jobbet & ha maten serverad på bordet när man kommer hem..
Sen är det ju bara sååå kul att laga mat tycker jag.. Skulle vilja ha ett stort kök så jag kan stöka på massor på min lediga tid, tex göra matlådor att frysa in. Tyvärr är jag ju världelös på att baka bröd, bullar osv. Men det ska bli ändring på det ;) Tårta kan jag göra, det är jättekul och goda blir de också! Kanske man ska satsa på ett yrke inom mat eller bageri? :P hahahaa...





Idag har jag umgåts med D & A igen, mycket trevligt. Vi tog en sväng på byn i solen. Jag älskar när sommaren är på väg, det känns som om hela byn vaknar till liv. Jag älskar Hammarstrand sommartid, det är så ljuvligt. Men vintertid? Näääe...jag gillar varken snö eller Hammarstrand vintertid.



Kärlek är inte ord, det är handlingar.


en ledig tisdag

Idag har jag hälsat på D och lille A. - himla trevligt :) Hoppas på att jag blir ledig i morgon också, men ännu har jag inte fått nått jobb. I morgon hoppas jag på att vågen visar att jag har mindre än - 10 kg kvar. Idag hade jag - 10.3 kvar, så hoppas vågen varit snäll emot mig i morgon. -9 hade inte varit helt fel =p Jaja, vi får se!
Jag har satt upp en deal med mig själv, att innan jag åker till Sthlm nu typ sista maj så ska jag ha gått ner mer än 10 kg. Och det är ungefär -3 kg kvar tills dess.. Hoppas jag klarar det! Skulle kännas toppen.. Det går segt nu, men nått hekto då och då trillar iallafall av mig! ;) Mitt mål är att ha lyckas innan 1a september, med allt. Det var det iallafall när jag började, men om allt går snabbare gör mig ingenting :)


Ikväll är det badminton, härligt. Jag har längtat... =D Jag vill spela mig alldeles svettig, men det får jag garanterat göra om jag möter M eller F. om vi spelar en mot en! :) Jag har ju köpt ett nytt racket som jag vill spela med, hihi!

 

 


Kattungarna..

Iallafall, mina två töser heter iallafall Kitty & Texas :) Nu gäller det bara att döpa 4a små-killar.
Ingen som vill ha en söt kisse? :)

när tankarna tar över.

Igår när jag satt i min säng & letade efter en skiva, då plötsligt hittar jag en skiva som det står; Mys-Skivan <3 på. Jag lyssnade på den och log, för det kom en låt som fick mig att tänka på 2 personer som betyder väldigt mycket för mig, men som tyvärr inte finns i mitt liv på samma sätt längre. Jag tycker vi är för dåliga på att visa uppskattning mot personer vi bryr oss om. Hade jag vetat att jag aldrig mer skulle få prata med dem, skulle jag förklara varje dag hur lycklig jag var att faktiskt ha dom i mitt liv, hur mycke glädje de gett mig, hur glad jag är att fått chansen att lära känna dom och hur mycket jag älskade dem. Men det är lätt att vara efterklok! Så är det ju alltid. Idag ler jag åt allt jag gjort med dessa två personer, jag skulle gå jorden runt bara jag visste att de kom tillbaka. Det är helt klart två olika fall, då den ena fortfarande lever medans den andra tyvärr inte gör det :( Men oavsett, så ångrar jag att jag inte fick förklara hur glad jag faktiskt va att det fanns i mitt liv, ställde upp och förstod. Förlåt! Men jag hoppas att ni innerst inne vet hur glada ni gjorde mig.


Puss!

tur jag har en egen F.

Idag har jag jobbat, på blå. Det är roligt att vara där tycker jag :) Skönt att få variera lite!
Dagen gick bra och nu är jag ledig tills på fredag, fast jag har lagt mig tillgänglig i veckan så vi får se..
Jag vill jobba mer, förutom i morgon då jag förhoppningsvis ska umgås med en vän som jag inte sett på länge :)


Jag är lyckligt lottad, som har en alldeles egen och underbar F. Som finns där i alla lägen, oavsett vad
Som stöttar mig, även om jag gjort fel. Som förstår mig, utan att jag ens behöver säga nått. Du är nästan viktigare för mig än mitt eget hjärta!

om en månad, fyller jag 22. och när jag fyller år vill jag bla ha detta....


29 maj - 2 juni

Så befinner jag mig i Stockholm :) Jag ska ner och shoppa kläder, försöka hinna på gröna lund, umgås med vänner & familj innan den lååånga sommaren kommer, då det eventuellt inte kommer att finnas tid för det! *Jobba, jobba, jobba*


Jag är trött, jag orkar inte vara förkyld längre =/ Hostade i omgångar inatt, vilket gjorde att jag var vaken titt som tätt...tråkigt. Men nu, fixa med mina nytvättade kläder.

Bilder :)


Flicka nummer 1.
(gillar dock inte att hålla katterna såhär, men de är så små nu)
Hoppas hon blir tingad av M & A.



Flicka nummer 2. (har öppnat ögonen)
hane nummer 6. ser nästan lika dan ut, som redan är tingad!



Hane nummer 3.
(Tingad av L.)



Hane nummer 4.



Hane nummer 5.



Hane nummer 6.
Ser nästan exakt lika dan ut som flicka nummer 2.
Minneskortet tog inte in det sista kortet som han var med på, så ni får nöja er med att kolla på hans tvilling istället =)


lill-flickan.

En av katungarna, lill-tösen med tummar har redan öppnat sina ögon, endast 4 dagar gammal! :') Så söt!
Lill-tösen <3 Jag ska någon dag här sätta mig ner & namnge dom, nån som har tips? Kanske ur en serie eller nått =p


Nu poppas det musik, jag har även vår/sommar känslor idag också. Dock har jag mer ont i halsen idag än på hela veckan.. :( Men det skiter jag i, dörren ska vara öppen så jag får in lite luft.


hej!


fredag idag.

Kl 9e idag hade jag tid på arbetsförmedlingen, alltså ärligt...varför finns dom? Jag har varit in skiven där sen 2007 och det har inte hjälpt mig med nått, förutom idag då jag blev inskriven i "ungdomsgarantin"...vilket jag egentligen hade klarat mig utan, I guess? Jaja, nån ska ju ha betalt för att inte göra nått också...äh, vad tycker ni om arbetsförmedlingen?


Solen skiner idag, jag har laddat min tredje tvättmaskin för dagen..Undra om jag ska torka mina nytvättade kläder ute på ställningen idag.. :)

Kissungarna blir bara sötare och större för varje dag som går...så mysiga och så fina.
En är redan tingad, hoppas att M vill ha tösen och att L. vill ha någon av dem också! ;) Vore toppen. De skulle få bra hem iallafall och för mig är det de viktigaste...

Idag lyssnas det på sommar musik för fullt, samtidigt som vår/sommarkänslorna pirrar i hela kroppen.
Synd bara att min förkylning inte är över, hade då tagit mig en lång & härlig promenad! 

Längtar tills vi spelar badminton igen, förhoppningsvis blir det på söndag. För då ska jag använda mitt nya fina racket, mitt första egna racket =D Bäst grabbarna ser upp ;-) För nu ska jag & M. vinna flera gånger, vi börjar kunna det här rätt bra nu...Mohahah!

Pussdå!


Så nära, men ändå så långt bort.

Idag tog jag modet till mig och for och hälsade på M.
Det var skönt, jag pratade på och hon lyssnade som vanligt på mitt surr :)
Dock saknade jag svar och råd, men jag vet att hon hörde mig, jag kände det.
Varje dag hör jag hennes skratt, våra diskutioner, hennes trallande och sjungande!
Jag tröstar mig med att jag en dag kommer att få höra allt det där igen.


Detta hade jag med mig :) Hoppas hon blev glad..




Jag saknar dig, mer än ord kan beskriva. Puss :*


this is the way it is!




GE mig styrka!


Here they are..




totalt..



Blev det 6 små kattungar. 4a st som är grårandiga/mönstrade (varav 2 av dem fick tummar) och 1 orange och 1 vit, med lite svart&orange. Någon som vill ha en så säg till ;-)


Kattbebisarna

är på väg ut...Nummer 1 & 2 är ute nu, kanske även nummer 3 (har inte kollat på ett tag) Det är så söta.. Dock gör det ont i mig att se Findus ha ont och ha värkar, men hon är superduktig min tjej. Tur att jag är ledig i morgon, så jag kan hålla henne sällskap och hålla na i tassen medans hon andas igenom varje värk :) Mammas lillpluppa. <3

Ingen som vill ha en katt? :)

En måndag!

Och jag har blivit förkyld...igen! SÅ JÄKLA TYPISKT. Men har iallafall jobbat idag, men det var lite jobbigt för jag blev trött & slut hela tiden.

Idag har jag handlat lite grejjer som Mayvon ska få av mig, ska åka dit på torsdag på mina timmar. Ska väl se om jag hittar någon fin blomma också :) Hoppas hon blir glad.

NU ska jag lägga mig & vila, innan mitt huvud sprängs.

Inga kattungar ännu, suck!

Natteravn



trots att jag är förkyld så är jag jävligt lycklig...tack alla fina människor för att ni finns i mitt liv. :)