idioter.

Ragunda ska spara på vård och omsorg
HAMMARSTRAND.
Det är kärva ekonomiska tider för Ragunda. Nu ska kommunen spara på vård- och omsorg.

Ragunda kommun presenterar nu underlaget för budgeten och planeringen för nästa år och som ska tas i kommunstyrelsen den 23 september. Kommunen ska spara 14 miljoner kronor.
Drygt 7,2 miljoner kronor ska sparas in på vård- och omsorg.
- Vi har uppfattat att vård- och omsorgsverksamheten tagit en oproportionerligt stor del av vår budget. De utmaningar vi har kring detta kräver insatser såväl av vår egen organisation men även stöd utifrån, säger kommunalrådet Elisabet Yngström (s), i ett pressmeddelande.
Kommunen vill även spara på hyreshusförvaltningen.
- Vi har dessutom att hantera ett oväntat stort antal ej uthyrda lägenheter, säger Elisabet Yngström.


Jag säger bara en sak; IDIOTER! Hur fan tror ni att ni ska lyckas med detta? Vi som inte ens är personal så det räcker? Hur vore det om ni på kommunen kunde lyfta på era kontorsrövar och komma ut i verkligeheten istället?
Ni har ingen jävla aning vad vi sliter ont ibland. Och det här med lägenheterna, att det finns massor ej uthyrda lägenheter, tro fan det. Denna kommun är ju så jävla snål, vi kan lika gärna lägga ner hela kommun så allt löser sig.
Så slipper ni klaga menar ja! Fel och skaffa saker inom kommunen som gör att vi vill stanna här?
Nu har vi inte ens en klädaffär där det finns kläder för alla åldrar. VI HAR INGENTING, bara en kommun som klagar!

Kommentarer
sandra

verkligen bra skrivet!!! Denna kommun tänker fan inte alls.. eller ja, de som sitter vid sina jävla skrivbord o bestämmer hit o dit.. men vi har råd me en jävla paviljong o elefanter på kolmården!!! what the...... neee, dags å prioritera folket, inte konstigt att ingen vill bo här när kommunen inte vill satsa på invånarna!!!



Kram sandra



Blogg: http://www.nogg.se/lyckligmamma86
2008-09-14 @ 13:32:43
sandra

P.S Vilken fin blogg =) D.S



Blogg: http://www.nogg.se/lyckligmamma86
2008-09-14 @ 16:00:17
Linda

Agreed. Men dom är väl för fina i kanten för att komma ut på Nipängen och jobba en dag och se hur det verkligen går till, och hur tungt det faktiskt är att jobba i vården.



Jag skulle ha velat sett dom klarat av en vecka inne på Brunkullan i våras när det var som värst där och vi vart hotade, slagna och sparkade i princip varje dag. Då skulle dom nog inte ens ha tänkt tanken på att spara in pengar på vården.. så länge dom själva är där, alltså.



Neej. Man blir faktiskt jävligt less på den här kommunen!



Blogg: http://ziquita.blogg.se/
2008-09-16 @ 21:45:54




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback