tur i oturen.

Natten som va gick bra, dock lite seg eftersom att jag va inlejd extra för en tant, som ja.. aldrig larmar typ.
Men det gick bra ändå... Idag klev jag upp cirkus 16:00, ja.jag vet. Men somnade inte fören klockan var halv 9e ungefär..
Och på råga på allt, VEM FÅR SOPPATORSK KLOCKAN 10 ÖVER 7 I MORSE, OCH HELT UTAN PENGAR OCH BATTERIER PÅ MOBILEN.....JAG! - starkt jobbat mia.
Bilen höll på att dö nere vid lien bron, men höll faktiskt med nöd & näppe upp till Pålgård med cirkus 600 meter hem till Fredrik. Jag fick gå, men som tur vaknade han och såg mitt sms så när jag precis kom hem hade han startat bilen och lagt in en bensin dunk i bilen så vi for och tankade upp escorten och for hem :)
Jag sa det senast igår att han skulle ringa mig kvart över 7 i morse, eftersom att jag va helt 100 på att inte ta mig enda hem, men han bara skratta åt mig. DAAHAAA, så typsikt. Aja, men nu är bilen fulltankad igen och hoppas att detta problem håller sig ur världen i fortsättningen..


Sen har Fredrik tagit med mig på joooordens jobbigaste jävla skogspromenad, han är fanimej värre än Anna Skipper.
Typ bara uppför , brant så in i helvete. Jag pinade på där, vilket slutade med att vi kom upp då det nästan va mörkt, hejja. Jag stannade kanske 237386745348 ggr på vägen upp och svor minst lika många gånger, men ja.. Det slutade med att Fredrik lovade att köpa kläder till mig för tusen spänn, och då fortsatte jag :) men det var knappt.. 
Typ en timme bara uppför...GAAAAH. Men nu va det skönt, faktiskt. när man väl är hemma..
Jaja, Sandra.. jag vet att jag behöver detta ;-)
Och nej, jag får nog inte kläder heller....=(



Glöm dagens bekymmer, i morgon kommer nya.


Kommentarer
My

Tur du kom hem iaf :)



Blogg: http://mylika.blogg.se/
2008-10-18 @ 19:47:33
sandra

haha =) ja men du har varit så duktig!! =) är stolt över dig, och hoppas att du också är det =) bara att hålla i nu ;) så att de blir nya kläder i den storleken du vill ha ;)



Blogg: http://www.nogg.se/lyckligmamma86
2008-10-19 @ 00:38:54
Emma

Inget slår en erfodin kick:)



Blogg: http://skidakerskan.blogg.se/
2008-10-22 @ 16:30:31




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback